Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Če koga zanima, kako je na Maldivih

Če koga zanima, kako je na Maldivih

Maldivi so za nas nekaj uau, ker če greš tja, si si pa res privoščil.

In sem izbrskala kamero v živo z Maldivov.

https://www.skylinewebcams.com/sl/webcam/maldives/lhaviyani-atoll/kurendhoo/kuredu-island.html

Saj ni slabo, nikakor ne, samo da bi mi bilo pa to strašansko všeč, vredno ne vem koliko denarja…. Če gledaš dlje časa, ugotoviš, da ni nič posebnega. Je pa tam po kameri sodeč veliko predebelih. 🙂

Očitna prednost – dovolj prostora za brisačo. Tudi morje je videti čisto / prozorno. Osebno pa tudi ni med načrtovanimi destinacijami. Tam nekje 3 dni z veseljem, a za to je predaleč, tako da raje kake druge plaže v sklopu kakih drugih ogledov.

Tja elita hodi, to ni za reveže. Mi reveži gremo ob Savo, po kateri plava sedaj kanalizacija od bogatašev z Bleda… res so nasrali tiste pene na Lancovem…. Bled mastno kasira, Lancovo in drugi kraji ob reki pa samo plačuje in nič nima od tega. Bled se pa pol še tako hinavsko izmika.

Tako kot kremšnita na Bledu, ane? 🙂

Maldivi niso le ti dve fotki, ampak kup lepih doživetij in scen. Vredno doživeti, čeprav so vseeno morda precenjeni. Veliko lepša mi je Sardinija, od eksotike pa Zelenortski otoki.
Pa težko bi rekla, da so to destinacije samo za bogataše. So cene pistalekar ugodne.

Samo na maldive ni za it. Mi smo šli v kombinaciji z srilanko in indijo, ali pa magari samo šri lanka.
Jaz sem jih imela 5 dni dovolj.
Imam pa kolege, družino, ki vsako leto hodijo na maldive in jih maldivi pridejo cenejo poleti, ko tam ni sezona, kot prej hotel na hrvaškem..

Sam res, si me prepricala, ne grem na maldive, grem raje v umag, slovenceljne poslusat in njihovo nevzgojeno frocovje 😀

Ns Maldivih ti pa kak cudak bombo flikne pod mizo.

dovolj privat in brez kamenja in asvalta. To mi je všeč. Nič špičastega, nič sluzastega, nobene golazni. Lepo nice and clean zunaj in znotraj. Big like.

Spet smo tam…Maldivi ceneje, kot Hrvaška. LOL

To je sicer zelo odvisno od tega, v kateri hotel na Hrvaškem so hodili, ampak na splošno bo pa že zaradi cene letalskega transferja do Maldivov tole težko res.

Uvav men je pa fulll lepo in se n bi branila teden dni dopusta.
Tisti debeli ljudje so pa itak turisti.

avtorica, lisica in kislo grozdje?

Meni se to zdi lepa plaža. Bi bila z veseljem tam.

Lani sem tudi jaz guglala Mauricius in Maldive, pa ne pride dosti dražje kotHrvaška. Ja, res, če greš k tašči na vikend na Krk ali pa v sindikalno prikolico v Poreč, potem je res dražje, če pa se zapelješ do Srednje ali Južne Dalmacije, greš v hotel ali najameš dober apartma, je pa cena že dosti bližje.
Letalo sem gledala iz Beograda, precej nizke cene, hoteli so pa tam kar cenejši kot na Hrvaškem.

Seveda so 🙂 A to si najcenejšo akcijsko 2* ponudbo na Maldivih primerjala s 4 ali 5* na Hvaru?

Maldivi res niso za navadne smrtnike – tam je bistvo luksuz in verjetno jih bom obiskala, ko in če obiščem Šri Lanko.
Sicer pa so moji evropski “Maldivi” Sardinija.

Poznam par ljudi, ki so bili tam, nobeni bogataši ampak relativno dobro situirani ljudje. Sem videla njihove fotografije in je prekrasno, bi takoj šla, če bi si lahko privoščila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close