Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če ima režiser filma ob sebi asistentko, kaj mislite, ali jo tudi fuka?

Če ima režiser filma ob sebi asistentko, kaj mislite, ali jo tudi fuka?

Na primer, v intervjuju z antropologom Matjažem Pintarjem, ki je šel v Nepal snemat en dokumentarec, pravi: “/…/ nato pa sem s pomočjo filmarke Eve Perič obiskal njihove družine v gorskih vaseh.” In pa: “Z Evo Perič, ki je sodelovala pri snemanju filma, sva tri tedne z njimi preživela v šotoru na nadmorski višini 4500 metrov.”

Kaj mislite, ali jo je fukal v tistem šotoru na 4500 metrih? Ali pa morda po sestopu?

se razume da

Če hoče biti tam bo morala nekaj dat… Kaj? To kar ma.

Itak da.

Na taki višini zagotovo nista grešila…

Odgovor na objavo uporabnika
Vse za doku, 14.08.2021 ob 18:43

Na primer, v intervjuju z antropologom Matjažem Pintarjem, ki je šel v Nepal snemat en dokumentarec, pravi: “/…/ nato pa sem s pomočjo filmarke Eve Perič obiskal njihove družine v gorskih vaseh.” In pa: “Z Evo Perič, ki je sodelovala pri snemanju filma, sva tri tedne z njimi preživela v šotoru na nadmorski višini 4500 metrov.”

Kaj mislite, ali jo je fukal v tistem šotoru na 4500 metrih? Ali pa morda po sestopu?

Sta v šotoru grela drug drugega. Fizikalno dejstvo, ki ga ni mogoče ovreči.

Ijaaa pa kaj še. Torej tudi vi vsak dan polagate vse vaše sodelavke na delovnem mestu in vseh sestankih, poslovnih poteh… če verjameš

VRZI SE V ŠTUDIJ.MOŽGANE IMAŠ NAPOL PRAZNE.

Živi svoje življenje, ne življenje drugih.

soft, 14.08.2021 ob 22:04

Ijaaa pa kaj še. Torej tudi vi vsak dan polagate vse vaše sodelavke na delovnem mestu in vseh sestankih, poslovnih poteh… če verjameš

Kaj nisi brala teme o zdravnicah in tem, kaj vse se je napletlo v zvezi s škatlico kondomov, ki jih je kupila?

donporleone, 14.08.2021 ob 22:13

Kaj nisi brala teme o zdravnicah in tem, kaj vse se je napletlo v zvezi s škatlico kondomov, ki jih je kupila?

Nee kje? Spet sem nekaj zamudila!?..

Pa jasna stvar. Babe su za to da se jih fuka.

Če si ledik in fraj in furaš tak življenjski stil do smrti, ne vidim razloga zakaj ne bi, če ti dejansko uspeva. Bolj kot ne se mi pa dozdeva, da so “ujete ribe malo prevelike” kot pri zgodbi vsakega ribiča. Lepo je in zdravo je fantazirati, a da je tega toliko na delovnih mestih enostavno ne kupim. Je, v glavah ljudi, tam zagotovo 🙂

Smo bili enkrat z taboru na planinski koči. Ena bolj smrcala od druge. Vse popolnoma sproščene…

Vukašin, 14.08.2021 ob 23:14

Pa jasna stvar. Babe su za to da se jih fuka.

Ti bom dala zdajle dve ročno okrog kepe, ti primitivno govedo zahojeno!

Če sploh kakšno dobiš, hehehe…

Po mojem trpiš veliko pomanjkanje, ker ti nobena ne da…hihihi…

Trenutno sem sam v prostoru (dnevna soba). V prostoru je navzoče tudi nevidno bitje, ki ga ne vidim. Nevidno bitje vse vidi kaj počnem. Prostor v katerem se nahajam ima nevidne oči. Nevidnih oči ne vidim, nevidne oči me vidijo.

Delujem v sferi šamanov (vračev). Vrhunski šaman se nahaja v centru zvezde. Tudi Sonce je zvezda, V jedru zvezde je izredno visok tlak, temperatura, gravitacija.

V centru vašega srca nahaja se neskončno majhna zvezdica. Neskončno majhna zvezdica v centru vašega srca nikdar in nikoli ne more umreti.

Človeka sta se trdo potrudila za ta dokumentarec, delala na zahtevnem terenu, se odrekla vsemu udobju, tudi priprave na ta projekt so bile zahtevne. Zaslužita si pohvale.

In zanima me kakšen kreten moraš biti(in drugi ki odgovarjate v to temo kot da je to vprašanje normalno), da je prva stvar, ki jo pomisliš ob vsemu temu če sta imela intimne odnese?

Mislim kaj ma to sploh veze? Normalnmu človeku nebi to padlo na pamet.

Trenutno nisem sam v dnevni sobi. Navzoče je tudi Bitje Večnosti. Vidim odboj svetlobe od tega bitja. Bitje Večnosti očitno ne ve, da je v prostoru navzoče tudi nevidno bitje.

Me too.

Trenutno ima Bitje Večnosti v rokah telefon s katerim se pogovarja. Pogovarja se z neko neznano obliko inteligence.

Nad 1000 metrov ni greha, nad 4500 pa še manj.

Sicer pa režiserji natepavajo glavne igralke, ki pa so jih že prej preizkusili producenti. Asistentke so bolj za rajo, na primer tonce, lučkarje, scenske fizikalce.

[/quote

Avtor, Epstein primer si  malo podrobneje preberi – pa ti bo vse jasno.

Moč položaja, nadvlade, moč prevzvišenega ega, odločitve katera/kateri j”a in kateri ne”  če ne da uslug na njihovo zahtevo, pač ne dobi posla dela, napredovanja…. Zasvojnost z močjo umetno ustvarjene nadvlade alias poimenovanega “elitizem”, je huda. Zrelo za psihiatrično obravnavo.

Ne vem kako je pri vas na teh službenih potovanjih, pri nas se moški ne petljajo z ženskami, četudi spijo v isti sobi. Babnice imajo jezik in bi takoj povedale, če bi kaj bilo samo nakazano…

En, ki se je hotel, je šel v penzijo, en je pa bolj kot ne na jeziku malo osvajaški, pa še to je za foro. Če bi bilo treba, bi verjetno prvi dal rep med noge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close