Če ima režiser filma ob sebi asistentko, kaj mislite, ali jo tudi fuka?
Na primer, v intervjuju z antropologom Matjažem Pintarjem, ki je šel v Nepal snemat en dokumentarec, pravi: “/…/ nato pa sem s pomočjo filmarke Eve Perič obiskal njihove družine v gorskih vaseh.” In pa: “Z Evo Perič, ki je sodelovala pri snemanju filma, sva tri tedne z njimi preživela v šotoru na nadmorski višini 4500 metrov.”
Kaj mislite, ali jo je fukal v tistem šotoru na 4500 metrih? Ali pa morda po sestopu?
Vse za doku, 14.08.2021 ob 18:43
Na primer, v intervjuju z antropologom Matjažem Pintarjem, ki je šel v Nepal snemat en dokumentarec, pravi: “/…/ nato pa sem s pomočjo filmarke Eve Perič obiskal njihove družine v gorskih vaseh.” In pa: “Z Evo Perič, ki je sodelovala pri snemanju filma, sva tri tedne z njimi preživela v šotoru na nadmorski višini 4500 metrov.”
Kaj mislite, ali jo je fukal v tistem šotoru na 4500 metrih? Ali pa morda po sestopu?
Sta v šotoru grela drug drugega. Fizikalno dejstvo, ki ga ni mogoče ovreči.
Če si ledik in fraj in furaš tak življenjski stil do smrti, ne vidim razloga zakaj ne bi, če ti dejansko uspeva. Bolj kot ne se mi pa dozdeva, da so “ujete ribe malo prevelike” kot pri zgodbi vsakega ribiča. Lepo je in zdravo je fantazirati, a da je tega toliko na delovnih mestih enostavno ne kupim. Je, v glavah ljudi, tam zagotovo 🙂
Človeka sta se trdo potrudila za ta dokumentarec, delala na zahtevnem terenu, se odrekla vsemu udobju, tudi priprave na ta projekt so bile zahtevne. Zaslužita si pohvale.
In zanima me kakšen kreten moraš biti(in drugi ki odgovarjate v to temo kot da je to vprašanje normalno), da je prva stvar, ki jo pomisliš ob vsemu temu če sta imela intimne odnese?
Mislim kaj ma to sploh veze? Normalnmu človeku nebi to padlo na pamet.
[/quote
Avtor, Epstein primer si malo podrobneje preberi – pa ti bo vse jasno.
Moč položaja, nadvlade, moč prevzvišenega ega, odločitve katera/kateri j”a in kateri ne” če ne da uslug na njihovo zahtevo, pač ne dobi posla dela, napredovanja…. Zasvojnost z močjo umetno ustvarjene nadvlade alias poimenovanega “elitizem”, je huda. Zrelo za psihiatrično obravnavo.
Ne vem kako je pri vas na teh službenih potovanjih, pri nas se moški ne petljajo z ženskami, četudi spijo v isti sobi. Babnice imajo jezik in bi takoj povedale, če bi kaj bilo samo nakazano…
En, ki se je hotel, je šel v penzijo, en je pa bolj kot ne na jeziku malo osvajaški, pa še to je za foro. Če bi bilo treba, bi verjetno prvi dal rep med noge.
Forum je zaprt za komentiranje.