Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če Gregor in Anja nista za skupaj, ni nihče

Če Gregor in Anja nista za skupaj, ni nihče

Odgovor na objavo uporabnika
Ona936, 07.07.2021 ob 10:36

Njemu se gre za prepoznavnost, pozornost ( ki jo ima tako rad).

Kaj mu bo ena 21 letna smrklja otrocja , ce ima lahko vsak dan drugo na vsakem kontinentu.

Drugace sem pa navijala za Tjaso, ker tale Anja je po obnasanju kot da bi z vasi uletela. Ful nezrela pa gobcna. Bljak.

Sej Tjaša je tut ful mlada. Moral bi zbrat Nino Radi

ta Anja je kot otrok, pa postava je tud premalo ženstvena (peščena ura), rabi še dve tri leti, da postane prava ženska. Za njega bi bila kakšna njegova vrstnica, izpiljen geštel, dodelana in izdelana, samo kaj ko se tiste res dobre še niso ločile pri teh letih, to pride šele okoli 40 tega leta.

Tista tamala športnica je imela najboljši geštel samo krepko premalo centov, pa v faco ni bila glih neka lepota.

Najbolj ženstveno in zrelo za partijo življenja, družino je v bistvu delovala črnolasa Ana, ki je kao fotomodel in se ji vidi, da ve, kako se s tipi živi, pa ajde tud ta Tjaša po geštelu sodeč in pravem ženstvenem obnašanju, čeprav mlada.. Po letih mu je bila blizu Meri, ki tud ni bila slaba, čeprav malo starejša ampak delovala je premalo sproščena po videzu, kot, da je bila v nekem krču. Verjetno ni imela dobrih izkušenj s tipi. Ženski se morajo zasvetiti oči, ko vidi tipa za sebe, to se takoj vidi.

Je pa to itak vse gluma, tako, da je vse njihovo filozofiranje in govorjenje brezveze. Tisto tamalo bucko je pa moral sigurno po dogovru dražt zaradi šova skoraj do konca tega filma, čeprav je tamala v faco simpatična.

Ljudje, pa kaj vam nekaterim ni jasno, da je to šov, zrežirana oddaja, predstava, kjer ima vsak svojo vlogo glede na cilj? TV hiša večjo gledanost in zaslužek z reklamami, izbrani akterji prepoznavnost, pa še kaj cvenka v takšni ali drugačni obliki, gledalci odklop… Kaj verjamete tudi, da vam bo Zobna miška prinesla nove zobe? Pa Božiček božičnico? Tudi jaz sem na FB videti prijazna tetka, tule pa včasih bruham žveplo. Kadar sva z mojim starim kje v javnosti, tudi ne renčiva drug na drugega, pa to še ne pomeni, da je enako izven dosega oči javnosti.

21 je Tjaša tut, 07.07.2021 ob 14:30

Sej Tjaša je tut ful mlada. Moral bi zbrat Nino Radi

Daj se vprašaj, zakaj je dotična, ki jo ponujaš kot alternativo, pri svojih letih še samska 😉

Zakaj bi bli pa otroci glih Ceglajcki? A zenske nimamo svojih priimkov?

Naduvan tip …

Obupala nad moškimi, 06.07.2021 ob 11:25

Haloo?? Meni se je zdelo, da sta bila popolna drug za drugega, takoj naslednji dan pa PAF, nič. Kao samo prijatelja. Če ona dva ne morata ostati skupaj, kakšno je potem upanje zame???

Mislim, da bom umrla KAR SAMA. Pejte se solit vi tipi, res.

Ah dej no … Koliko si pa stara? Kdo iz teh šovov pa je ostal skupaj? Saj lahko hitro začutimo neko simpatijo, ampak do kvalitetnega, zadovoljujočega partnerstva so še koraki …  Jaz sem takoj vedela,da bo tako. S Tjašo je imel možnost začeti odnos, ampak bi se tudi tisti končal.

Kompatibilnega partnerja iščemo kot šivanko v senu …   Da ne govorimo, da v takšnih šovih eni ljudje enostavno igrajo, da so nekaj kar niso.

Ah to je en maneken in player, ki se prodaja  ne pa da ga zanimajo resne zadeve. Z vsem se da zaslužit in tud s to vlogo mu je nekaj kapnilo. A zdaj ga bo pa naenkrat ena povprečna samo luštna punca zanimala. Volk dlako menja a narave nikdar. Kako se lahko vživite v take showe!!?

Blagor vam po eni strani,imate vsaj kaj za gledat na tv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close