Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Če danes naredim mesni burek, bo dober za jutri????

Če danes naredim mesni burek, bo dober za jutri????

Kaj mislite, če burek spečem danes, bo dober še jutri za kosilo?

če bo v hladilniku pokvarjen ne bo, okus in estetika je pa drugo vprašanje, torej če ti je vseeno za okus in izgled naredi danes, drugače pa jutri.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

bo dober! jaz ga za en dan shranim v hladilniku in je čisto ok!

In potem jeste mrzel burek ali kako???

Ja pogreješ ga, a ne? V pečici ali mikrovalovki.

Drugače pa obstajajo pečice in mikrovalovke in se zadeva pogreje, a ne???? Zakaj bi jedli mrzlega???? Meni ni jasno zakaj tako razmišljaš???? Si malo negativna danes?????

Ko jaz kupujem burek po kakem pijančevanju (zelo redko ker sem vzoren) točno vem, da tam kjer ga pogrevajo je vreden P.P.H.V, tam kje ga vzamejo dirketno iz pečice je pa super.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Pogreti burek (v pečici) je meni zanič, se moram prav posiliti, da ga pojem. Tisti iz mikrovalovke mi pa povrh vsega povzroča še bolečine v želodcu, tako da ga na tak način nikoli ne pogrevam. Namensko jaz nikoli ne bi delala bureka za drugi dan. Ne rečem, če kaj ostane, pa da si pogreješ.

Dej ga v hladilnik, pa bo čist vredu…ja, pogrej ga prej ane???

pa tudi hladnege, mrzlega zakaj pa ne, saj mesno štruco, ko ostane tud tko jem, pa je prav dobro. ne vem, zakaj mate tako manijo na vroče oz. toplo. a res vrjamete, da je treba vsak dan vsaj enkrat toplo jest? drugače pa hrana ima najboljši okus topla, mlačna oz. pri sobni temperaturi, probajte. prevroča oz. vrela k še mau ne odleži nima takega okusa mrzla pa tudi ne.

Burek samo speči, nič ge ne špricaj z vodo in ga daj v hladilnik.
“navlažiš” ga šele drugi dan po segrevanju v pečici.

Če imaš jutri vsaj 20 minut časa, ga danes pripravi, shrani v hladilnik in jutri samo speci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close