Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Če bi zadeli na EuroJackpot, bi odpotovali ….?

Če bi zadeli na EuroJackpot, bi odpotovali ….?

Dragi uporabniki,

danes pa sanjajmo …

Če bi zadeli na EuroJackpot, kam bi odpotovali?

Raziskujemo svet! [url]http://potovanja.over.net/[/url] [url=https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=213]Kam in kako na počitnice - forum[/url]

Najprej mi pride na pamet odprto morje… na jadra.

Potem sledi Aljaska, Sibirija… potovanja z motornimi sanmi, psi in sankami, smučanje v divjini (Heli-skiing), tudi Norveška ali Finska divjina.
Smučanje v japonskih gorah, kjer je freeride raj… predlani je bilo 5 m snega. In podobne zamisli.

Rad bi si pogledal tudi Ognjeno zemljo in Ushuaio.

Nabavil si bi en zelo, res zelo udoben fotelj in srkal pivo pod domačo vrbo, z nogami v lavorju.

Najprej bi odpotoval do Loterije po denar 🙂

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

v 80ih dneh okrog sveta.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Šel bi v Sabunike za 10 dni

Najina največja želja, o kateri govoriva in razmišljava, kako jo relazirat. S partnerjem bi šla s kolesom po svetu.

Meni je jasno, kam bi šla najprej: Skandinavija, potem pa London in Pariz, ne bi spustila niti ZDA, niti Rusije (vsaj Moskvo bi rada videla). Pa Italijo podolgem in počez:))

Samo zdaj bo itak povsod terorizem in ne bomo šli nikamor, pa če bomo imeli denar ali ne.

Najprej velikonočni otoki, potem pa Avstralija, Nova Zelandija in Havaji. Kasneje ZDA, Kuba, Mehika
Kupila bi si luksuzen, po meri narejen avtodom za našo celo družino pol bi pa samo šli.

Sla bi na Sejsele za kaksen mesec z dobro druzbo �

Nato pa bi videli kam naprej…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

v Logarsko dolino.
drugo sem v glavnem videl.
od tistega kar sem želel.

Kuba, bi se tja kar preselila 🙂

Kamorkoli, kjer so bele peščene obale, palme, turkizno morje, sonce, morska hrana in dobro vino 🙂

Najprej en dolg dopust na Karibih. Potem Avstralija. Pa se Skandinavija, Anglija, Irska…

Na Finsko, v iglu apartma in čakat Auroro borealis.

Potem pa bi kupila konkreten avtodom in prekrižarila z njim dosegljive kraje. Pa naprej še z letalom, brez vnaprejšnjih rezervacij, pač kamor pelje prvo letalo na letališču in še nisem bila.

Jaz bi se kar preselila…tja kamor me vleče srce.

in kam te vleče srce?

in kam te vleče srce?[/quote]

Haaa, ne povem naglas, ker pol ne bom zadela jackpota… vraže pa to.
Nekoč, nekje pa bom tam. vem.

Kiribati.

Ne bi šel daleč, samo v sosednjo Italijo.

Raziskat Avstralijo in Novo Telandijo po dolgem in počez.

Če bi me hoteli, bi kar tam nekje ostala.

Jaz bi šel najprej raziskat Karibe,nato Maldive,Bora Bora in nato še Avstralijo.Tu ne bi bilo problema pri meni.Večji problem je pri 90% slovencev,ki bi v primeru dobitka šlo v Umag,Poreč ali Pakoštane.In bog pomagaj takim ljudem.Hrvaška in nič drugega.Ubožčki!

Če bi bilo res tako mislim, da bi moji apetiti kar podivjali.

Bi pa definitivno šla še enkrat na Kubo in kar nekaj časa preživela tam.

Bi pa našo bivšo Jugo rada podrobneje poznala – predvsem Bosno, Črno goro, južno Srbijo.

Doma pa se itak ve da sem zaljubljena v Pohorje – joj nisem bila že 4 leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close