Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če bi gledali s srcem

Če bi gledali s srcem

Marko, evo, jaz se zdaj z zamudo smejem vsem tvojim preteklim štosom. :))))

Tudi ostalim priporočam, da gredo brat za nazaj. 😉

Marko, meni je ostal v spominu tisti najin “dvoboj” okoli kupovanja ženskih vložkov. Moram reči, da se nisi dal, boril si se do konca. 😉 Sem se že bala, da me bo pred vrati stanovanja čakal paket – zaloga za eno leto in case of emergency. 🙂

Kaj bi se tega bala? Saj to ti vedno prav pride. 🙂 Ne spomnim se več dobro. Menda si se nekaj pritoževala nad tem, kako tvojemu ne “upaš” rečt, naj ti jih prinese? :))

Ne, jaz sem rekla, da mi je nenavadno, da bi jih moški kupoval zame. Razen, če bi ležala doma z virozo. 🙂 Pa ste me potem moški prepričali, da naj mi ne bo nič nerodno. :))

Ne, jaz sem rekla, da mi je nenavadno, da bi jih moški kupoval zame. Razen, če bi ležala doma z virozo. 🙂 Pa ste me potem moški prepričali, da naj mi ne bo nič nerodno. :))[/quote]Samo če je tvoja mens. nekaj predvidljivega, se ponavlja v nekem časovnem intrevalu, ne vem zakaj ne bi mogla imet teh stvari na zalogi za 1x?
Razen če morajo vsi pri hiši (mogoče še pri sosedovi 😉 vedet kdaj oz, da je sploh prišla….
Mogoče “oznanjaš” samo to, da si še plodna….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, jaz sem rekla, da mi je nenavadno, da bi jih moški kupoval zame. Razen, če bi ležala doma z virozo. 🙂 Pa ste me potem moški prepričali, da naj mi ne bo nič nerodno. :))[/quote]
Nerodna situacija bi verjetno bila, če bi rekla, da že več kot en mesec ne rabiš vložkov. 🙂

Ne, jaz sem rekla, da mi je nenavadno, da bi jih moški kupoval zame. Razen, če bi ležala doma z virozo. 🙂 Pa ste me potem moški prepričali, da naj mi ne bo nič nerodno. :))[/quote]
Nerodna situacija bi verjetno bila, če bi rekla, da že več kot en mesec ne rabiš vložkov. :)[/quote]…”njen” bi pa po treh mesecih danes prišel domov….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj bi se starim “štosom” smejali, če nam pa dnevno postrežeš z novim veseljem in smehom.:)

Zakaj bi se starim “štosom” smejali, če nam pa dnevno postrežeš z novim veseljem in smehom.:)[/quote]
Če bi slučajno kdo potreboval dodatno dozo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi se starim “štosom” smejali, če nam pa dnevno postrežeš z novim veseljem in smehom.:)[/quote]
Če bi slučajno kdo potreboval dodatno dozo. :))[/quote]

Enega imam zadnje čase na sumu, da bi jo res potreboval.:))

http://www.flixxy.com/game-of-survival.htm

Vredno pogledati.

Dober film, skvo večnicka.

🙂

[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1989_296640687122972_415997586_n.jpg[/img]

🙂

Tudi če imaš sam dober namen ni nujno, da zadeva izpade res dobro za vse……

[youtube]1VyQipO4miw[/youtube]

Samo namen je važen.:) in če je ta dober, je to vse.:)

Pravijo, da cilj ni važen. Da je pomembna pot.

Tale most bi prav rada doživela! 🙂

Me kdo pelje? :)))

http://www.youtube.com/embed/4T4vc1QqiPM?feature=player_embedded

Odvisno, komu je ta namen namenjen. Je samo meni ali je tudi tebi? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odvisno, komu je ta namen namenjen. Je samo meni ali je tudi tebi? ;)[/quote]

Ko se jaz nekaj odločim storiti (tako ali tako) je namen važen samo meni.:)

[youtube]ThFCg0tBDck[/youtube]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close