Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Če bi dobil namig

Če bi dobil namig

Da vas nekdo hoče ubit, kako bi reagirali? Dokazov nimate, vse je ustno in po ovinkih. Vi pa v nevarnosti in strahu. Oseba ki bi vam hudo storila pa velika manipulantka.

Mah, po mojem pretiravaš. Kaj si pa ušpičil, da te tako sovraži? Poskusi se pogovorit, opravičit, če veš da si kaj kriv. Če je pa kakšna zmešanka potem pa absolutno prijava na policijo. Grožnje s smrtjo niso hec. V vsakem primeru poskrbi za varnost in zaščito, svojo in bližnjih…

Mela bi peper sprej

Poklicala policijo jim povedala kaj sumim.

Itak nic ne bojo naredil bojo pa v pripravljenosti ce jih poklices in jih prosis za pomoc. Seveda jim prej povej da jih bos poklicala in ce ne bos mogla govorit naj pridejo takoj na naslov katerega si jim dala prej.

Ce  te hoce ubit v stanovanju

Si daj v vsak vogel noz sravfenciger poper sprej.

Domestos cistilo varekino

Solno kislino.

Pol pa sam

Ko ce koga

Lahko 100e das advokatu pa naj ji napise par stavkov.

Pa da jo vidimo drekulo.

Drugac pa imej vse napisano in ji povej da je pismo nekje in ce se ne bos oglasila vec kot 2uri gre pismo na policijo.

Osebe ne poznam osebno, vem pa od drugih za velke manipulacije. Bolestno je zagledana v mojega. Moj nima z njo nic. Ne upam mu povedat ker bo znorel in lahko potem res se kaj zgodi.

Odgovor na objavo uporabnika
Kako bi reagirali, 07.02.2022 ob 17:16

Osebe ne poznam osebno, vem pa od drugih za velke manipulacije. Bolestno je zagledana v mojega. Moj nima z njo nic. Ne upam mu povedat ker bo znorel in lahko potem res se kaj zgodi.

Kaj pa če tvoj taji kakšnega napumpanega…a misliš da ti bo priznal?

TO ni tvoj problem ce je zagledana vanj.

on je tam da te varuje.

Razen ce si jo tud ti kej izzivala.

Kot sem rekla

Povej tismu za pismo ki jo pozna. Da je prijavljena na policiji in da je vse opisano v pismu ce se ti kaj zgodi.

To okoli razstrob

In dedu povej.kaj ce njemu kaj nardi

Ne bod taka kot je

Csd. Ko je mim bi oni delal

Povej mu

Pa si prepričana, da s tvojim nima nič? Ponavadi moški lažejo o tem.

Ne poznas jo a ves da je bolestno zaljubljena v tvojega, ki bi znorel, ce bi kaj o tem zvedel?? Manjkajo podatki!!!

To mu pa moraš povedat. Pa dobro glej reakcijo.. po mojem ni kar tako zagledana. Ji je že dal razlog za to, ne vem. Pa če je ne poznaš, kako potem veš? Ker tudi kar obtoževati kar tako na podlagi tvojih ugibanj ni ravno v redu. Mi deluje bolj, da si kaj zakuhala, pa ne upaš zdaj napisati. Ljudje ne grozijo kar tako bi rekla. Kaj skrivaš?

Ženska prihaja iz druge države, bila je v popravnem domu. Prvega fanta je s škarjami luknjala po telesu ali nekaj takega.

Bolna je, nevarna. Po vsem opisu.

Moram dobro razmislit kaj naredit. Da sebe in njega obvarujem. On je zmožen jo poiskat in tezit, kaj pa veš morda ima škarje pri sebi.

Ja pa kaj še. S čim  se ti danes drogiraš? Pošlji mi cifro dilerja, jaz bi tudi malo. Zgleda je močna ruba

Ubijem ga preden on mene

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close