Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čatež – Žusterna KOper

Čatež – Žusterna KOper

Junija gremo na dopust v hotel Žusterna Koper – Čatež, zanima me kako velike sobe so , kakšna je hrana, ali je plaža blizu

Odgovorim ti lahko samo na zadnje vprasanje. Sem domacinka.
Kopalisce cez cesto. Je podhod; cesta pa zelooo prometna. Notranji bazeni so OK.

Lp

hvala, ali mi lahko še poveš kakšna je plaža

Plaža je zelooooooooo lepa. Pridite ne bo vam žal. Tudi jaz sem domačinka….

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Plaža ni v najboljšem stanju. Potrebna je obnove.
Na novo je narejen edino olimpijski bazen, ki je čez zimo prekrit.
Bazenček za otroke je star. Večji del plaže je betonski. Lani so postavili nekaj novih igral za otroke.
Če imaš majhne otroke, ti svetujem Koprsko plažo, ki je dosti bolj urejena.
Lep pozdrav

Glej, ze nekaj casa nisem bila na tej plazi, ker imam mestno kopalisce, ki je zelo lepo urejeno, z veliko sence, travico, igrali, slascicarno ob vodi… v Kopru pred nosom.
Ce Dorotea pravi, da je zelo lepo, bo ze res.
Ko boste v Zusterni, lahko pogledate tudi mestno. Za otroke je prima urejeno. Lep pozdrav

Sobe so lepo urejeni, velikost pa čisto povprečna- hotelska.
Hrana_ zelo dobra, resnično pester izbor.
Plaže pa nismo uporabljali, smo bili kar v bazenih.
Tam smo bili pred 2. letoma.
Nam je bilo všeč.

Mi smo štiri članska družina 8hčeri 5 in 8 let). Vzeli smo večjo sobo superior (doplačilo), ki je imela tudi balkon. Imeli smo smolo, da je tedaj prihala burja in nas je tudi v sobi precej prevetrilo. Prostora ni nevem koliko. Obroki so samopostrežni, precej pestri, da se je našlo tudi za naši frajlici, ki sta sicer precej izbirčni. Na plaži nismo bili, ker smo bili novembra. Je pa v okviru hotelskega kompleksa tudi zunanji bazen s kar nekaj animacijami.

Ojla

Mi smo bili lani na dopustu tam in smo bili zelo zadovoljni. Sobo smo sicer imeli standard, ker superior je bil zaseden. No sobica je bila malo majhna ampak ni bilo zaradi tega nič narobe. So pa moji starši imeli superior in moram reč, da je bila soba zelo velika (še balkon). Hrana je bila dobra in
pestra. Na plažo nismo hodili, ker smo se posluževali bazenov. Je pa podhod, ki vodi z ene strani na drugo in si direkt pred plažo. Ne vem no ampak meni je Koper ful lepo mesto in vse v njem mi je OK.

lp mamiR

Babi, plaža je res na drugi strani ceste, ampak tja je treba priti POD in ne čez cesto – buhvar nesreče. :)))) (jaz sem doma 300m višje)

Kar me spomni na anekdoto (ali vic, sami se odločite) iz preteklosti, ko podhoda še ni bilo.

Nekdo se je sprehajal ob morju med Koprom in Izolo in prišel do Žusterne. Zazdelo se mu je, da bi se sprehodil tudi po Žusterni in je poskušal prečkati cesto. Vendar je bil na cesti kar naprej promet in nikakor nikakor ni mogel priti čez. Nato opazi nekoga na drugi strani in ga vpraša: “Ti, kako naj pridem čez cesto?!” Ta na tej strani skomigne z rameni in pravi: “Ne vem, jaz sem se rodil tukaj!”

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Tamala, hej!:)))

Vem, kje si doma:))) Mogoce si napacno prebrala.

Napisala sem: Kopalisce cez cesto; je PODHOD. Cesta pa huuuudo prometna.

Jaz bi se za otroke malo bala. Podhod je (vsaj svoje case) bil kar zamazan. Vem, da nisem rada sla tam spodaj. Toda druge varne resitve ni:((

Se z avtom dolgo cakam, ko zavijam levo. Vcasih moram ob poznih urah, ko se vnuk ob 10 zvecer spomni, da bi jedel grisine, ki jih pa ravno ni doma, v vaso trgovino Noc in dan:))) Potem gre on kar v pizami v trgovino, sama pa pocakam v avtu. Ko je bil manjsi, se je samo bal, da ne bo tam horda motoristov.

Tvoj vic je pa dober!

Lepo se imej Babi

Hojla, Babi,

ne, saj nisem mislila kritizirati (res pa sem spregledala tvojo opombo, da je podhod), hotela sem samo opozoriti starše, da ne bi kdo res peljal svojih otrok ČEZ cesto – še vedno se najde kdo, ki misli, da bo tako hitreje na drugi strani – kot smo to ponavadi delali mi, ko smo bili še mladi, bolj neumni in neodgovorni.

Umazanija podhoda se trenutno na srečo omejuje le na neprijeten vonj, ki se širi ali od morja ali od drugih lužic, storjenih ponoči… Vsekakor je bolje, kot je bilo pred časom.

Zdaj je sicer veliko bolje, ker je na križišču semafor, vendar za nas, ki zavijamo iz Žusterne proti KP, naprimer, traja rdeča vse predolgo, saj je več kot dve minuti (navajena sem, da traja rdeča okrog 40 sek) :)).

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Jaz pa nikoli ne bi peljala otroka poleti na kopanje v Koper.Bljak.
lp

Jajaja

Seveda ti ni treba peljati otrok v Koper na morje:) in tega niti ne propagiram.

Ker je pa Brita vprasala za mnenje, sem ji odgovorila po svojih moceh.
Lahko ti pa povem, da je mestno kopalisce za otroke zelo primerno in vzorci vode so med cistejsimi. Marsikdo, ki letuje v Ankaranu, se pride kopat k nam. In poznam druzine z otroki, ki pridejo za dan kopanja na obalo; raje se ustavijo v Kopru, kot da bi sli do Portoroza.
Meni je v Strunjanu zelo lepo, mogoce najlepse. Ampak tudi pri nas ni slabo, se zlasti, ker rabim par korakov in se ze vrzem v morje.
Kopalisce v Zusterni imam manj rada. A nisem cezenj prav nic slabega napisala. Okusi so pac razlicni.

Nihce ni tu govoril, da je najidealnejse, je pa primerno.
Brita ima ze domenjene pocitnice v Zusterni in ne vem, zakaj tvoja pripomba.

Lep pozdrav

To je pač moja pripomba, ki se nanaša name in na moje otroke in na Koper..
Nimam namreč prav dobrega občutka, če se kopam, nedaleč stran pa stara pokvarjena ladja…z vsemi odplakami…
Če ima B, rezervirano junija, lahko še vedno odpove, če se ji zdi .Po moje.Drugače naj se ima pa lepo.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close