Catering, okolica ljubljane
Pozna kdo dober catering za okolico Ljubljane? Iščem za kosilo pri praznovanju abrahama. Prostor, miz, stole,…in podobno že imamo. Rabili bi dostavo kosila ter seveda pribor in kozarce. Ni potrebno, da bi bilo to na ne vem kako visoki ravni. Kakršenkoli predlog dobrodošel. Pa da ne bi bilo ravno drago 😉
Pozdravljeni,
Pred kakim mesecem smo naročili pogostitev pri firmi iz ajdovščine, mislim da se imenuje Fonzi in Ličen catering. Mi smo bili zelo zadovoljni, bilo nas je okrog 60 gostov, z vso hrano in pijačo nas je stalo 1200€, kar je mislim v redu cena za to, da nimaš skrbi. Pridejo pa po vsej sloveniji.
Povezava do njihove spletne strani: www.catering-piknik.com
lp
Mi smo tut najprej mislili piknik varianto narest, ampak bo to na začetku oktobra, tako da vreme verjetno ne bo ravno za piknike. Takrat zna bit že kar hladno. Smo se pa za to catering varianto odločil, ker smo dobili fajn prostor, pa radi bi, da nas pride ceneje, kot da bi šli v gostilno. Sm že večkrat naletela, da so imeli za okrogle obletnice kar naročeno hrano in so jo oni pripeljal postregli ter potem vse skupaj odpeljali (tut umazano posodo). To je blo men pa tut ostalim, ki organiziramo to 50-letnico zelo všeč.
JozeM hvala za podatek. Se bom pozanimala.
V Zasavju imamo odlično catering ponudbo v podjetju Gostilna-trgovina-prevozi Čop. Pridejo kamorkoli po Sloveniji. Posredujem njihov e-mail marija.cop.sp@siol.net.
Catering v okolici Ljubljane nas bi pred dobrima dvema mesecema prišel okoli 20 E na osebo.
Odločili smo se, da naročimo hrano v eni gostilni, ki dostavljajo tudi hrano na dom (čeprav je njihova prioriteta hrana v gostilni). Hrano smo dobili ob točno določeni uri, vročo in bili smo zelo, zelo zadovoljni. Cena: bistveno nižja, kot pa pri catering firmi oz. cena po ceniku.
Smo pa sami pripravili pecivo, naročili torto in poskrbeli za popoldanski prigrizek.
Tudi mi smo imeli catering pogostitev na piknik prostoru
Prišla je ekipa ljudi.
Pripravila prostor, Speklazelo okusno hrano, prav tako priloge in vse kar paše zraven. , postregla vse v njihovih posodah in inventarju.
Glede na to da so imeli vse seboj , se pravi nam ni bilo treba zrihtati nič .
se mi zdi cena 20€ po osebi za hrano zelo ugodna.
prav tako pijača vsa hladna, kozarci pravi in dekoracija.
Na koncu so vse pospravili.
Se pravi glede na izbor hrane je bilo sigurno ceneje kot v gostilni.
Odlična izbira .
Catering usluge priporočam vsakemu…
Nam so stregli iz 3go gostinstva
link:
http://www.3go-gostinstvo.si
Letos sem bil tudi sam prisoten na enem zelo dobrem in lepem cateringu res je bilo vse prekrasno in zelo zelo okusno, izvajalo ga je podjetje MEBA d.o.o, ki ima svoje poslovne prostore v Šiški Restavracija Mozart. Poskrbeli so za vso opremo ter postrežbo, sam sem jih že najel za svoj rojstni dan in tudi cena ni visoka, kakovost pa je prvi razred.
Njihova spletna stran, tam boste dobili več vtisom in informacij.
Če bo kdo še iskal, so končno naredili možnosti izbiranja ponudbe za catering.
Ja meni se to niti ne zdi nekaj poceni.
Definitivno se vam splača preveriti cene na www.najemi-catering.si.
pozdravljeni .
če vas zanima catering in piknik pa, da ga ne bi organizirali sami, da bi se počutili kot,da ste gost
je najbolje najeti cateing sicer je vse skupaj malo dražje samo, pomislite koliko ur in skrbi ter dela vam je prišparano in da vam na vašem praznovnaju ni treba storiti ničesar razen uživat in se zabavat je tudi cena pravšnja.Jaz sem najel ekipo 3go catering in imel popolni piknik čeprav nam je zagodlo vreme so poskrbeli da nam je bilo lepo toplo da smo bili siti in ne žejni pa tudi komplet event z glasbo so nam poštimali hvala vam 3go catering! nočem jih dvigovat v oblake ampak za ta denar sem dobil vrhunsko postrežbo hrano in komplet praznovnaje . PRIPOROČAM pa tudi cena ni bila pretirano visoka glede na to da sem imel praznovanje na lokaciji ki je bila meni najbolj všeč in ne v neki zatohli prepolni gostilni kjer ti izžemejo vsak cent je cena zanemarljiva …
lp Zlato
kontakti
3go.catering1@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.