Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cash punce

Cash punce

Tale je pa precej čudna izjava, se ti ne zdi? Zakaj pa misliš, da je tista, ki jo najde bogataš lahko samo tekstilka ali zaposlena za tekočim trakom?????
Sploh pa, ljudje imamo različne prioritete in smo že po naravi eni deloholiki, eni lenuhi in eni nekje vmes. Če je videz vse kar ima dekle in ga vnovči tako, da ujame bogataša, pa je tudi lahko zadovoljna, kajne?

zakaj pa grejo tebi na živce???? a bi ti tud pa ne moreš….
saj oba v taki zvezi vesta pri čem sta in kaj hočeta eden od drugega
glupo, kolk se babe obremenjujejo z drugimi

meni se zdijo bolj neumne ženske, ki zagrabijo prvega, ki pride mimo in se ga potem celo življenje držijo kot klop in ne znajo več niti dihat brez njega, čeprav jim dela vse sorte svinjarij, pa niti denarja nima…..

Kakšne zmote!

Moja zgodba pa je da sem spoznala fanta, bila kar dolgo sodelavca, niti nisem vedela kakšno je njegovo finančno stanje (vedela da mu ne gre slabo da pa ima toliko pa si misliti nisem mogla) potem je on zamenjal službo in sva se še vedno dobivala, vedela da sva si všeč in se tudi pošteno zaljubila. Vse je štimalo v večino plačeval on, vendar sem imela službo nato pa je šla firma v stečaj in ostala sem brezposelna. Kljub poizkusem sem še danes brez službe in kljub vsem njegovem denarju vsak dan poslušam kako sem gnila, da sedim doma, da mi on kupuje za obleči in da živim blazno dobro življenje zaradi njega. Imam ga rada vednar je vse to preveč, ker nikoli nisem bila ke..p…, vednar od daleč zgleda ravno to, pa tudi tako fino se nimam čeprav je zelo bogat a drugi pač mislijo da sem z njim samo zaradi denarja. Mogoče je pri večini tako in verjemite ni rožnato in nikoli več se ne zapletem z bogatim ker potem ko te premami in ti kaj kupe ( ker si trenutno sama ne morem, pa je vseeno reči težko ne če si nekaj res želi) potem vsak dan meče naprej.
To je samo moja zgodba in veremite da če ga ne bi tako zelo ljubila bi že zdavnaj kljub denarju odletel a če bi tako surovo še dolgo delal z menoj me ne bo več dolgo ob njem, kljub ljubezni -ne denarju.

Exxx123, zakaj se obremenjujes, kaj si drugi mislijo oz. celo recejo? Ti zivi svoje zivljenje in ne se sekirati se za druge, ker imas ze tako ali tako svoje probleme. S tem, da se sekiras, ne resis cisto nic. Ce sama ves, da nisi kesh p. (pa tudi ce bi bila) in to ve tudi tvoj dragi, potem se nehaj sekirati, ker skodis le sebi.

exxx123 lej, sploh ni bilo govora, da so vse punce, ki jih vidimo z bogataši keš p… Ker če bi bile, pol pač obtožujem tud samo sebe, ker tud moj je daleč od tega, da bi bil reven… Še študiram, in mu ne pustim, da bi skrebel zame, pustim, da mi pomaga samo rpi nujnih stvareh, npr. raćunalnik (on te stvari itak dobi, jih sploh ne kupi,,,), ipd., ker sem ga res nujno potrebovala, starši mi pa nikol niso pomagali… No pa še to mu nameravam vse vrnit, ker moj cilj je skrbet sama zase. Mi je hudo zate, da si si dobila takega kretena, ki te samo ponižuje, pač nisi sama kriva za anstalo situacijo. Ko ti bo uspelo dobit službo na novo, upam da boš toliko močna, da ti bo uspelo it stran od takega… Ti npr. sedaj nimaš možnosti, npr. mlade punce pa še imajo možnost študirat, pa postat finančno neodvisne, pa jim je očitno lažje, pa naivne so, ekr mislijo, da bo vedno šlo tako, da jim bodo drugi kupovali obleke, kozmetiko, masaže, savne …. To je pol izkoriščanje (pa ko še niti ne gre za neko ljubezen, pa ko itak vsi vemo, da zelo redko traja do konca življenja, ko jih pa pustijo so pa boge…)

Punce!

Pa je bla kera tle do zdaj s kaksnim brezposelnim brez denarja in premozenja?
A ste raje s klosarjem ali bogatasem?

No in to je bil zadetek v polno, kdo pa mara brezposelnega fanta brez denarja? Nobena, a ne? Vse so revčke brez službe in denarja, a sebi enakega pa ne bi imele, ker potem ne bi bilo lepega življenja. Le to pa vsekakor pomeni veliko. In to kar naj vsak pri sebi lepo prizna. Denar res ni vse, je pa veliko.

Ee,da ti ja lepo kažem,kakav mora biti muškarac,kad dođe domov:prvo sedne na kavč i odmara uz ladno pivo par sati i malo dremle.Posle pita ženu kada če ručak i neka ga brzo skuva jer muški je gladan,zmatran,a žena treba,da radi kućna posla,jer tako?Posle ručka ide na odmor uz kavu i koje pivo,da gleda sport,a žena da sredi kuću.Tako nekako treba žena da radi i da sluša muškog,drugač ni je prava žena,ee.

Jaz mam raje tistega z manj denarja, kot pa nekoga z več. Ni mi važno, kaj on dela in koliko zasluži, ker znam sama skrbet zase, zato mi je konec koncev vseeno, ali je bogat ali reven. Res pa je, da sem v letih, ko imam na izbiro mlajše, ki lahko še veliko naredijo iz sebe.
Enostavno me finančno stanje drugih ne zanima, ker na koncu si vedno sam, odvisen od sebe.

Normalni ljudje si po navadi iščejo partnerje “na isti valovni dolžini”, kar pomeni, da med njima ni velika razlika v prihodku oz. premoženju.

Glede cash punc, pa jaz ločim tiste, ki so rojene z denarjem in si z izbiro bogatega moža samo vzdržujejo status (temu bi se lahko reklo poslovna ženska:) ) in tiste ta prave, ki ponavadi prihajajo z nižjih “slojev” in seveda izbirajo moške na podlagi globoke ljubezni:), v družbi pa komaj znajo reči besedo ali dve. Sicer pa jih večino itak ni sposobnih delat (vsaj take sem jaz spoznala), tako da je tovrstno “delo”, za njih še najbolj primerno.

Pač, vsak mora najti način, da se čim bolje proda.

LP

Ne moreš vprašat tega, a bi raj klošarja ali bogataša :)) Itak, da nebi klošarja, itak so si sami krivi, da so padli tako nizko 🙂 Vsaj velika večina. Sicer so pa oni tud ljudje ins e mi smilijo, ker majo eni res mogoč tako nesrečo v življenju in niso dost psihično močni, da bi se pobrali in si uredili življenje.

Jaz sem imela tipa, ki je delal v navadni fabriki, imel bolj nizko plačo, živel pri starših, dost je bil podvrežen alkoholu, kadil je, tud marihuano kdaj… Takrat sem ga imela rada in nisem niti opazila teh napak, na koncu je itak on naredil največjo, ko me je prevaral. In če gledam danes nazaj, si mislim, sreča, da se je tako izteklo. Ker danes nebi mogla imet tipa ki piej in kadi amrihuano, gledam na to, da je na nek način uspešen, ne pa da je zguba… ki ne zna zase poskrbet. Ja in posledično pol tud, če maš srečo, lahko naletiš na koga, ki ima tud mal več. No, sam jaz tud nisem najprej vedela za mojega, mislila sem si pač, uh ful me privlači ker ma tam ono brazgotino, pa ke rje tako zgovoren, pa ne vem, enka karizma v njem… Pa so tud slabosti, ne si mislit… amrsikdo tak si ne more niti dobro privoščit počitnic, čeprav bi si finančno lahko karkoli…

Hja, kar zanimiva razprava, vendar v glavnem vsi poudarjate le ene in iste vidike. Bom poskusil sam nekoliko drugace osvetliti zadevo, zacel pa bom s komentarjem originalnega posta.

” Kok pa gredo vam na živce punce, ki nič ne delajo in se samo lepijo na bogate tipe in imajo lepo življenje samo zaradi njihovega denarja ? “

Meni osebno ne gredo prav nic na zivce, le zakaj bi mi ? V glavnem hitro pogruntam, za kaksen tip zenske gre (na podlagi dosedanjih zivljenjskih izkusenj se ponavadi ne zmotim) in nato temu prilagodim obnasanje. Absolutno sem raje v druzbi lepih, kot manj lepih ali celo grdih zensk – vsaj kadar gre za zabavo. Ker sem tudi sam kar zabaven, druzaben in lahko recem tudi primerno situiran tip, mi takih zensk v Globalu in se kje ni noben problem spoznati in se z njimi imeti primerno fajn. Jasno pa je, da z njimi ne nacrtujem kaksnih poglobljenih intimnih poznanstev ali celo zelo intelektualnih pogovorov (za kaj takega iscem drugacne sogovornice na drugih krajih).

” Saj se tudi meni ne da hodti v službo, ampak da bi pa samo doma sedela, je pa huda depresija. ”

Hm, zanimiva ugotovitev, ki kaze, da so se bejbe, ki npr. skrkajo v Globalu raznobarvne koktejle na tuj racun, pac nekako bolje znasle – in, kot vidis, nikakor ne sedijo ravno doma – prav nasprotno, veliko so zunaj, malo na zabavi, malo na lovu oz. oboje skupaj.

Za konec pa se: veliko se pise – tudi tu zgoraj – o ” bogatasih “, denarju, ipd. Naj prosim ze vendar nekdo definira v stevilkah, kaj zanj/zanjo to pomeni, da ne bomo le teoretizirali, prav ?

Meni se zdi pa to čist o.k., naj uživajo če jim uspe.

Odgovor Giaccu – ko sem govorila o tem, da bi samo doma sedela, sem mislila na to, da ne bi hodila v službo in počela nič takega, kar bi prinašalo denar, ampak samo čakala na to, da mi ga nekdo da. In to je po mojem depresivno. Po mojem moraš biti hudo omejen v glavi, da ti je tako življenje izključno s tujim denarjem všeč.

In zakaj ti gredo takšne punce na živce? Kaj so ti pa slabega storile?

Trdiš, da te punce niso srečne, jaz pa pravim, da verjetno so. Zagotovo pa nisi srečna ti, iz tebe veje grenkoba in ženska faušija.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vsak se potrjuje na svoj način , pustiti je treba izbiro !

Jaz bi pa sedela doma,( včasih ) v krinolini pa črne služabnike bi imela !

Ampak moram kar delat !

Naj punce izkoristijo lepoto in mladost,
moški, ki so z njimi itak pametnih bab ne prenašajo , tako da gredo lepo skupaj !

Kok ste napisali:)) No, meni osebno ne gredo take ženske nič na živce. Jih kaj dosti niti ne opazim, ko bolj tipe gledam:) Hec, no, seveda da jih opazim. So priložnost, da se vprašam, česa si želim in česa ne. Ali mi moj način ustreza, ali mi morda zbujajo zavist??? V bistvu mi samostojnost ustreza, vsekakor pa si tudi ne želim veze z nekim neuspešnim tipom, ki ne zna niti zase skrbet. Uspeh v tem kontekstu meni pomeni, da je tip sposoben sam toliko zaslužiti, da se zna preživeti, da ima v življenju neke cilje in da se zna toliko organizirati, da jih bo z nekaj dobre karme tudi uresničil ali se jim vsak približal. Kaj so ti cilji, pa je lahko zelo različno: lahko je to ideja, da postane dober in uspešen mizar, lahko je to ideja, da napiše knjigo, lahko je želja,da postane dober državni uradnik, da je uspešen na področju znanosti, da zna dobro kuhati, da je uspešen manager, da patentira hiter algoritem. Kar ga pač veseli in daj smisel njegovemu življenju. Če se nejgovi življenjski interesi do neke mere ujemajo z mojimi, pa bi morda začela razmišljati tudi o tem, da je tip zame.

Po mojih osebnih merilih pa bi se jaz imela za cash babo tudi v primeru, ko bi bila brez lastnih dohodkov in bi vztrajala v vezi s tipom ki bi grdo delal z menoj, a bi me finančno podpiral. Govorjenje o ljubezni tu nima veze. Za razmerje iz ljubezni je potrebna ljubezen pri obeh. Ljubezen pa pomeni tudi spoštovanje sočloveka. Česar pa gotovo ni, če tip s tabo grdo dela.

Uspešen tip še kako zna sam zase skrbet, …Razen če misliš ti bogate mamine sinkote… Pa sej glede pospravljanja doma se pa čistilka najame, jest pa lahk hodijo ven. Če si to mislila.

Ne vem, sam čist po pravic bi raj imela nekega bogataša, ki je cilje že uresničil, kot pa nekoga ki še samo sanaj o tem, pa jih večina niti nič ne naredi… loozerji 🙂 Drugač pa itak, da more lepo delat s tabo… Sam ne pa tud da te razvaja, stalno mislim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close