Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cash punce

Cash punce

Kok pa gredo vam na živce punce, ki nič ne delajo in se samo lepijo na bogate tipe in imajo lepo življenje samo zaradi njihovega denarja. Zadnjič sem bila v Globalu in imam občutek, da je takih tam cel kup. Jaz osebno bi se počutila hudo slabo, če ne bi brez fantovega denarja zmogla živeti. Saj se tudi meni ne da hodti v službo, ampak da bi pa samo doma sedela, je pa huda depresija. Po mojem pa itak te punce same v sebi niso srečne, ker nič ne delajo in so totalno nekoristne.

Punce vedo kako je treba postreči bogatim moškim:Kratka usnjena sexi minica,oprijeta majčka,tangice,make up in skoraj vse je narejeno.Le dobrega tipčka še ugledam in ga posesam z očmi.

Če nočejo delati je res najboljša rešitev da si najdejo bogatega tipa ki jih bo preživljal. Ene punce pač imajo drugačne življenske cilje in jaz jim pač nič ne očitam. Sama se že grozno počutim če si sposodim denar od tipa, zato vedno komaj čakam da mu ga lahko vrnem.

Očitno tuti tem bogatim, ki jih financirajo tako paše.

Tega nisem nikoli razumela in dvomim da kdaj bom. Sama sm rajsi neodvisna in sposobna sama zase skrbet…ne maram da bi kdorkoli drug placeval zame in me financiral..bi imela obcutek dolznosti potem in da ima ta oseba neko moc nad mano zarai denarja. Ne hvala.

Na lastne oči sem lahk zadnjič videla, kako jih tud cenijo, ja…. Da so zaradi tega srečne? Mogoče trenutno, ampak ne za dolgo. Itak gre za obojestransko izkoriščanje, to je zame na nek način prostitucija, sam se je žal ženske ne zavedajo.

Gre za tipe (ja, ja, vse sorte hodi po svetu, ej treba pazit), ki obljubljajo ženskam raj na jahti ipd. pol gredo z njim in jih on predstavi nekim bogatašom, ti mu plačajo, one pa potem z njimi uživajo na jahtah, ko se jih pa naveličajo jih pa odvržejo kto smeti. One v bistvu nimajo nič od tega, mogoče kake lepe oblekce jim kupijo, to ej pa tud vse. Kaj pa je to za njih- drobiž. V bistvu se prodajajo, pa se ne zavedajo tega. So pa drugač ful lepe punce.

Sama ne bi mogla živte tkao,d anič ne počnem, da sem sam okrasek, pa nič druga. Pa da bi me tip preživljal, kar bi na nek način pomenilo tud odvzem osebne svobode…. Nikol.

Itak da jim paše, važno jim je da imajo poleg sebe žensko ki dobro zgleda.Tako sta oba zadovoljna, on ker ima dobro žensko in ona ker ima bogatega tipa.

…samo men se zdi, da se take “kešp…” sploh ne zavedajo, da so pravzaprav k…..Takrat, ko pa jim to pride v glavo, ja pa najbrž že prepozno. Sicer pa, kot ste že ugotovile, dedcem paše, da imajo tako bejbo zraven, saj so jo vendar kupili, ne? To je tko kot z barbikami, ko se je mulčica naveliča gre v smeti….

jaz na to ne gledam več tako ozko. Saj tut ko se te tip naveliča, ki te ne financira, od katerega nisi odvisn materialno te “zavrže”. Se danes žal bolj malo ljudi loči (tut če sta samo fant pa punca) na lep način. Taki ki imajo materialno zaledje pa znajo biti še toliko bolj surovi.

Prostitucija… v življenju ima vse svojo ceno. Pač požreš svoj ponos, da “spadaš” zraven. Enim uspe, drugim ne. Tako kot pri vseh drugih rečeh v življenju.

Ne razumet takega načina razmišljanja ali celo življenje. Jaz tut deloholikov naprimer ne razumem. Ker imam druge prioritete v življenju.

“one” za denar na jahto (prej pa v kozmetični salon, savno, solarij…),
jaz pa zajtrk za otroke pa hitro v pisarno (frizura v dveh potezah doma…).
“Njej” plačujejo sproti, meni firma 1x na mesec.

Vsakemu svoje!

Itak se ful vidi, katera je z nekom zaradi denarja, pa tud vidi se izkoriščanje (žal, tega punce same ne opazijo, drugi pa), ali pa iz ljubezni. Jaz nisem nobeni favš zarad tega, če je npr ona revna pa ima bogatega tipa. Ampak cenijo pa samo take punce, ki so nekaj, npr. da tud same delajo, se s čim ukvarjajo… Da majo še kaj druga kot smao lepo telo. Take, ki bi tud brez njih znale bit samostojne. Enim kokam se pa takoj vidi, da brez njih ne bi bile nič. Pol se še pa nekatere hvalijo, da so bile s tem pa tem, pa da ma njihov tak pa tak avto… Itak takoj veš kam spadajo.

Vsi se na nek način prodajamo, če znajo iz takega življenjskega stila dovolj iztržit in so celo podjetne lahko zelo daleč prilezejo, veliko dlje od nas, ki upoštevamo pravila dostojnega vedenja…hja ne vem..živi in pusti živeti! Nekoč so mi šle totalno na živce zdaj, ko vidim na lastne oči kam so prilezle nekatere take bejbe…

Mislim da je to bistvo vsega. Cenjene so samo samo tiste, ki znajo tudi same kaj narediti v življenju, vse ostale pa so za vse samo barbike. In pri puncah se res vidi ali so s tipom samo zaradi denarja.

Pol, ko so poročene in cele dneve same (njihovi izbranci delajo za več denarja), hodijo pa k psihiatrom( kot v ameriških filmih), ha, ha, ha

****In pri puncah se res vidi ali so s tipom samo zaradi denarja.****

Kako se pa to vidi? A če je tip bogat ne more imet eno iz ljubezni?

Jasno, da bo imel bogataš ženo, ki nič ne dela.

Kako bi pa izgledalo tole – tip full bogat, žena pa gara v tekstilni fabriki 8 ur za strojem, da si zasluži za vsakdanji kruh?

*****Sama sm rajsi neodvisna in sposobna sama zase skrbet…ne maram da bi kdorkoli drug placeval zame in me financiral..*****

Ti si odvisna od svojega delodajalca, ki te financira v zameno za določena opravila, ki mu jih nudiš.

Tip lahko ljubi eno brez denarja, obratno pa je že vprašanje ali ni punca samo zaradi denarja s tipom in ga samo izkorišča. Sicer pa si najdel ekstrem s tekstilno fabriko, fora je v tem, da če nekdo samo doma sedi in v luft gleda ter čaka na zapravljanje denarja od svojega bogatega tipa, potem od tega človeka ni nič od nič. To je luft. Dekadentna scena.

Jula, kaj pa če te revce ki so cel dan same že zjutraj odidejo na kavico s prijateljico, hm recimo v sosednjo državo, tam še malo šopingirajo čisto sestradane odidejo v najboljšo restavracijo na fancy light kosilo, pridejo domov in pojamrajo možeku kako naporen dan so imele in ups naslednji dan so že čisto zabukirane ker morajo prvo v kozm. salon potem pa organizirat za moževe poslovne stranke coctail party pa še bTW s svojim šrinkom na pijačo..boge boge

Ja, mene tudi zanima, kako se to vidi…

Mislim pa, da ima bogat tip lahko iskreno punco – meni se zdi najboljše, da na začetku sploh ne govori da je bogat, čez ene par zmenkov mu bo že jasno, kam pes taco moli.

Jaz se najraje izogibam takih “talušnih” lokalov ravno zaradi folka – enkrat sem bila v Globalu (prvič in zadnjič) in me je folk totalno odvrnil od tega, da se vrnem nazaj. Nekajkrat sem šla v Oza ob četrtkih, ko so še imeli dobro glasbo (dobro leto in pol nazaj) – s frendi smo se zabaval, razne cash punce&spremljevalci so pa stali ob plesišču s svojimi barvnimi koktejli in migali z rameni…

LP

P.S. Ena opomba – niso vse zrihtane ženske cash punce!!

Vidi se potem, da je vse, s čimer se lahko pokažejo njihov videz, v glavi pa ni nič. Itak, da je vsaka rada zrihtana… In zakaj nebi punca od bogataša tud delala? Oz. vsaj počela kaj koristnega…. Vse ta v redu punce od bogatašev delajo. Itak, da pa ne v fabriki, sej tolk vez pa že majo, da jim kaj zrihtajo, itak ni važno kaj delaš… Oz. tisto, mogoče, akr ustreza njihovi izobrazbi.

ma take punce sploh ne živijo….saj nimajo nič od lajfa kot pa denar, vse drugo je pa blef za moje pojme, pa še dolgčas jim mora biti za umret, če nič ne delajo …. brezveze

Vsak naj najprej pred svojim pragom pomete!

Poznam punce,katere oblečejo minice samo zato,da nalašč kažejo lepe noge bogatim frajerjem.Pa se jim super godi.So res urejene in sexi materialistke.

V glavi pa vakuum in jim za moje pojme vsa urejenost in sexipilnost ne pomaga, vsaj pri normalnemu moškemu ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close