cash fantje
na ženskem čveku obdelujejo cash punce.
mene pa zanima, če obstajajo tudi tipi, ki se lepijo na ženske samo zaradi denarja. pa ne mislim tistih, ki jim dame za usluge plačujejo.
ali bi se tip bil pripravljen poročit z dobro situirano žensko brez ljubezni? v zameno za cash, službo, hišo, družbeni status, in kaj je še tega.
Mene je tud en bivši… Ki je sicer imel sam toliko, da lahko jaz rpi teh letih sam sanjuam (je isto star kot jaz), in mi je rekel, da se mene splača met, ker bom enkrat verjetno imela veliko… Sem že vedla kolk ej ura… No, pa itak je priznal, da je materialist in hitro sem ugotovila, da se je sam za gledat, nimam se pa z njim o ničemer pogovarjat.
Je, sam mi ni jasno, kako nekateri tega ne vidijo, ker se opazi takoj… Pa tud če zanalašč spregledam, ko grem gledat nazaj, si lahk priznam, da je bil rpvi vtis čist enak kot zadnji… Sam vedno je tist, ja recimo, da se reče temu naivnost, in ko si mlaši, ap še mal v oblakih živiš, ko si rečeš, ja kaj pa če vseen… 🙂
Se je že zgodilo, ja. Ampak ni trajalo dolgo. Ko si je prvič ‘sposodil’ denar in se potem delal, da je pozabil, me je nekako minilo. Tistega denarja mu sicer nisem očitala, pa tega tudi ne, da me je kar pustil v trgovini plačevati, ampak bilo mi je dovolj, tega in še česa, in sem ga pustila. Sicer nimam ne vem kake plače, poznam tudi ljudi, ki imajo bistveno več, in dokler nisem tegale srečala, mi na kraj pameti ni padlo, da bi jaz komu lahko pomenila premožno žensko. Zdaj si pa želim, da bi imel naslednji vsaj toliko plače kot jaz. Pa ne ker bi rabila njegov denar,ampak ker bi potem vedela, da me ne more imet zarad denarja. Hm, upam vsaj, da je to neka varovalka.
Taki moski gotovo obstajajo. Ker sem sam straight usmerjen, seveda z njimi nisem imel na tak nacin nikoli opravka, vendar mislim, da jih je manj, kot podobnih zensk, to pa zato, ker je pac manj dobro situiranih zensk kot moskih.
Nakladacev, bleferjev, tipov s kao hudimi avti, v resnici pa s prazno denarnico, prazno glavo, brez izobrazbe in s kupom dolgov pa je tudi v Sloveniji na vsakem koraku in predvsem v vsakem lokalu dovolj.
Forum je zaprt za komentiranje.