Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Čas samo zame” – kaj počnete takrat?

“Čas samo zame” – kaj počnete takrat?

Spodnja tema me je napeljela na logično nadaljevanje.
Kaj počnete, ko imate “svoj čas”?

Jaz najraje berem, se sprehajam, brskam po internetu; ko bo sonce dovolj toplo, načrtujem še poležavanje na balkonu.
In zadnje dni se trudim, da čisto vsak dan najdem te trenutke zase. Tudi po vaši zaslugi. 🙂

Del prostega časa obvezno namenim temu:

http://www.redtube.com/2365

Terasa in viseča mreža.

Živi in pusti živeti

peglam sedežno.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Grem k frizerju, grem na jogo, berem, likam :-)), kofetkam, delam v društvu… ravno včeraj je bil idealen dan.

Berem, berem, berem, občasno pogledam kak film ali pobrskam po internetu.

Rože in vrt so pa nekje vmes med delom in časom zase.

Uživam… na sončku ali na sedežni, vezenje, kaka nanizanka.

Šport, lenarjenje, branje, potepanje, vzdrževanje tehničnih stvari

Net, sprehod, šport, pijačike, žuranje do jutranjih ur, druženje, zmenkarije, poležavanje, gledanje filmov… Jp, zadnje čase imam kar energije 🙂

TEČEM!!!

Rekreacija, pa savna, pa včasih masaža.Rekreacijo si privoščim 4x na teden, masažo 2x na mesec, savno pa 3x na mesec.Ostalo pa delam, kuham, skrbim za družino.

Čas zase: to meni pomeni, moj čas, čas, ko sem sama s seboj.

Sem ne štejem rekreacije, sprehod z možem, ali kofetkanje s prijateljicami, ne ?

Čas zase uporabim tako: zjutraj vstanem prva in imam čas zase 1slabo uro. Pijem kavico inn pogledam kakšen program na TV.
Popoldan po službi imam SVOJ čas, kadar sem sama doma in uživam na vrtu s svojim cvetjem in zelenjavo.
Zvečer pa je MOJ čas, ko grem prva v sobo in v MIRU sama preberem nekaj strani dobre knjige, kar me vedno lepo uspava.

V savni sem sama in sem tiho, na masažai sem sama in tudi na rekreaciji sem sama s seboj!

a z ritjo?;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close