Čas je…
Kaj je tu tako težkega za razumet ? Večletni uporabniki, registrirani, kot neregistrirani, s svojim offtopičarjenjem in osebnimi napadi odganjate nove uporabnike. Jst, DX, Spider, Matkić ipd nimamo nič opravit s tem. Žaljenje pa pokasirate, ker nas provocirate, tako da, sami ste si krivi za vse, ste pač neotesanci.
LOL….to je že ena trideseta hipoteza…..ful se zabavam, ko ugibajo,
kdo je starunklja….hej, mogoče sem pa jaz?[/quote]
No kdo je potem ? Piše samo zjutraj, popoldne, odpisuje na vsakih 5 minut, zvečer pa “čudežno” izgine, ko se pojavi na forumu nov vzdevek “Volk med ovcami” :)[/quote]
Hahaha, Sadni pa tabelce dela…
To ste povzročili tisti, ki mogoče niste direkt žaljivi, znate pa ljudi fino nekako zviška pod.jebavat.
Potem so pač Daterji, NS-ji…še zaostrili svoja stališča.
To, da človeku cel ačs deliš “dobronamerne nauke”, kakšen naj bo, čeprav te za to ni prosil, ni daleč od direktnega žaljenja.
To ste povzročili tisti, ki mogoče niste direkt žaljivi, znate pa ljudi fino nekako zviška pod.jebavat.
Potem so pač Daterji, NS-ji…še zaostrili svoja stališča.
To, da človeku cel ačs deliš “dobronamerne nauke”, kakšen naj bo, čeprav te za to ni prosil, ni daleč od direktnega žaljenja.[/quote]
Med nasveti in žaljenjem, je pa velika razlika.
Nasveti so dovoljeni, žaljivke pa ne.
Zato pa je take treba blokirat za vedno. Haha.[/quote]
Blokirat ? Tudi, če bi obstajala ta opcija, me vi ne bi nikoli blokirali, ker sem vam preveč zanimiv. Koga boš potem citiral Marko ? ;)[/quote]
Če bi obstajala ta opcija, bi ti bil pridkan, ker pa ne, ti pač ni treba. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.