Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čas je…

Čas je…

Kaj je tu tako težkega za razumet ? Večletni uporabniki, registrirani, kot neregistrirani, s svojim offtopičarjenjem in osebnimi napadi odganjate nove uporabnike. Jst, DX, Spider, Matkić ipd nimamo nič opravit s tem. Žaljenje pa pokasirate, ker nas provocirate, tako da, sami ste si krivi za vse, ste pač neotesanci.

LOL….to je že ena trideseta hipoteza…..ful se zabavam, ko ugibajo,
kdo je starunklja….hej, mogoče sem pa jaz?[/quote]
No kdo je potem ? Piše samo zjutraj, popoldne, odpisuje na vsakih 5 minut, zvečer pa “čudežno” izgine, ko se pojavi na forumu nov vzdevek “Volk med ovcami” :)[/quote]

Hahaha, Sadni pa tabelce dela…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torej si tudi ti na forumu, ker imaš probleme?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej si tudi ti na forumu, ker imaš probleme?[/quote]
Ja, z vami. 🙂

Velik korak bo, k boš ti kaj, razen plastike, fasala med noge 🙂

Bližajo se prazniki, ti pa tako osoren. Lani takle čas si mi spisal celo pesmico:))).

Sem ravno želel napisati, da bi ti lahko kupil za Božička kaj lesenega. 🙂

Sem ravno želel napisati, da bi ti lahko kupil za Božička kaj lesenega. :)[/quote]

V mislih si imel leseno Marlesovo hiško, a ne:)).

Sej štekam, da je enTip, dost tup tip, ampak, da bi kdo tebi šel pisat pesmice. Ne verjamem, nikoli, nemogoče.

Sem ravno želel napisati, da bi ti lahko kupil za Božička kaj lesenega. :)[/quote]

V mislih si imel leseno Marlesovo hiško, a ne:)).[/quote]
Hiško ne, pač pa trugo 🙂

Sej štekam, da je enTip, dost tup tip, ampak, da bi kdo tebi šel pisat pesmice. Ne verjamem, nikoli, nemogoče.[/quote]
Tup si ti, ki verjameš v mokre ribje sanje …

Sej štekam, da je enTip, dost tup tip, ampak, da bi kdo tebi šel pisat pesmice. Ne verjamem, nikoli, nemogoče.[/quote]

Meni je vseeno ali verjameš ali ne. Pesmica je bila le pljunek v morje. Kaj vse bi ta človek še naredil:)). Ko je suša, je očitno orng suša.

Tup si ti, ki verjameš v mokre ribje sanje …[/quote]

No no, ne bit tolk pameten, ker imam ta ZS shranjen.

Tup si ti, ki verjameš v mokre ribje sanje …[/quote]

No no, ne bit tolk pameten, ker imam ta ZS shranjen.[/quote]
Zarad mene lahko tud gola hodiš po Ljubljani, pa najbrž ne bo kaj velik haska od tega. Torej .. svoje mokre sanje si lahko vtakneš kamor hočeš 🙂

Saj si ti sanjač…mene nč ne gane.

Tako temo lahko odpre samo nekdo, ki si ga redno drka. Če bi napisal, da je forum zanič, bi te še razumel, ampak ti obujaš neke lepe spomine nanj, kako je včasih bilo tu vse ful drugače. A ful tko, nič se ni spremenil, isti uporabniki, iste teme, isti moderator, še ti si skos isti, lol.

Včasih je bilo manj nekulturnežev. Takšnih, kot si ti.
Zato je bilo bolje.

In kdaj je to blo, 10 let nazaj, ko sem bil še v osnovni šoli ?

To ste povzročili tisti, ki mogoče niste direkt žaljivi, znate pa ljudi fino nekako zviška pod.jebavat.

Potem so pač Daterji, NS-ji…še zaostrili svoja stališča.

To, da človeku cel ačs deliš “dobronamerne nauke”, kakšen naj bo, čeprav te za to ni prosil, ni daleč od direktnega žaljenja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Izbriše mi račun, potem pa pričakuje, da ga ne bom več žalil, haha.

…in tebe še ni izučilo. Ne more biti z vsemi nekaj narobe, če se ti dogajajo “krivice”.

Zato pa je take treba blokirat za vedno. Haha.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ste povzročili tisti, ki mogoče niste direkt žaljivi, znate pa ljudi fino nekako zviška pod.jebavat.

Potem so pač Daterji, NS-ji…še zaostrili svoja stališča.

To, da človeku cel ačs deliš “dobronamerne nauke”, kakšen naj bo, čeprav te za to ni prosil, ni daleč od direktnega žaljenja.[/quote]
Med nasveti in žaljenjem, je pa velika razlika.
Nasveti so dovoljeni, žaljivke pa ne.

Zato pa je take treba blokirat za vedno. Haha.[/quote]
Blokirat ? Tudi, če bi obstajala ta opcija, me vi ne bi nikoli blokirali, ker sem vam preveč zanimiv. Koga boš potem citiral Marko ? 😉

Zato pa je take treba blokirat za vedno. Haha.[/quote]
Blokirat ? Tudi, če bi obstajala ta opcija, me vi ne bi nikoli blokirali, ker sem vam preveč zanimiv. Koga boš potem citiral Marko ? ;)[/quote]
Če bi obstajala ta opcija, bi ti bil pridkan, ker pa ne, ti pač ni treba. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close