Čas je…
.. da tole bedo od foruma ukinete. Zaprete. Priznam, pred kakim letom je bilo tukaj zanimivo. Odpri smo kakšno konstruktivno debato, se zraven tudi pohecali.. Zdaj pa samo eno in isto sranje na 1001 nači. Pritepli so se neki čudaki, ki si pumpajo ego na tako zdrizast način, da kar glava boli. Človeku (človekici) 🙂 slučajno nekaj komentiraš in potem 14 dni v vsaki temi v vsaki objavi piše, kako ne moreš brez njega(nje). Pa halooo ljudje. A res ne znate več kakega pametnega stavka napisat prez podtikanj, brez nadlegovanj, brez podmuklega podj.bavanja z obračanjem stavkov in besed…?
Ful smo neumni, da ne vemo, da sta Nm3 in starunklja ena in ista oseba.[/quote]
LOL….to je že ena trideseta hipoteza…..ful se zabavam, ko ugibajo,
kdo je starunklja….hej, mogoče sem pa jaz?[/quote]
Mogoče sem pa Matkič ali Spider, ki ju EB tako občuduje :). Veš koliko dela imam, da se potem prepiram sama s sabo.
Ful smo neumni, da ne vemo, da sta Nm3 in starunklja ena in ista oseba.[/quote]
No kdo je potem ? Piše samo zjutraj, popoldne, odpisuje na vsakih 5 minut, zvečer pa “čudežno” izgine, ko se pojavi na forumu nov vzdevek “Volk med ovcami” 🙂
No kdo je potem ? Piše samo zjutraj, popoldne, odpisuje na vsakih 5 minut, zvečer pa “čudežno” izgine, ko se pojavi na forumu nov vzdevek “Volk med ovcami” :)[/quote]
Uf, zdaj sem pa že Volk med ovcami :).
A naslednjič bom pa Sadni?
A veš, ko zamenjam računalnik, moram zamenjat tudi nik.
No kdo je potem ? Piše samo zjutraj, popoldne, odpisuje na vsakih 5 minut, zvečer pa “čudežno” izgine, ko se pojavi na forumu nov vzdevek “Volk med ovcami” :)[/quote]
Po mojem si pa ti.
Gre se bolj za dva tipa z multi nicki.[/quote]
A da sta samo dva? Le kaj se jima je zgodilo, da morata toliko gnojnice zlivati po netu. Pa saj po svoje je kar zanimivo videti kaki so ljudje, ko jim padejo maske dol, ker so anonimni.[/quote]
Najbolje, da kar sama povesta po resnici od kje jima toliko sovraštva.
Kdor pride na nek forum smetit, pa žalit, provocirat ter pisat, da upa, da čimprej crkne…Takšen tip ima resne psihične, (samo)destruktivne težave.
Če ne bi imel problemov, bi se umaknil. Seveda pa ne more brez, kot odvisnik ne more brez alkohola.
Forum je zaprt za komentiranje.