carters oblačila
Po mojih izkušnjah so pa številke točno takšne, kot je napisano. Moja je 6 M nosila med 6 in 9 mesecem, 9 M med 9 in 12. Za bodije pa sem večkrat prebrala (in se strinjam), da lahko računaš, da bo bodi 6 M nosil otrok med 6 in 12 meseci. Kot bi malo zrasel z otrokom, ne vem, raztegljivi so. Se pa ne razvlečejo, lepo prosim. Zelo zadovoljna sem s to firmo. Žal iz njihove online trgovine ne moreš naročiti v Slovenijo, pa moram vedno prositi sorodnike, kar pa nerada počnem. V tisti trgovini v BTC pa ni nobene izbire.
72 je 9 mesecev. 80 je okoli enega leta. Lej, ne vem, kaj jemlješ. Če bodije, vzemi 9 mesecev poletne s kratkimi rokavi in potem 12 mesecev dolge rokave za jesen, pa ti bodo držali do novega leta. Če jemlješ pa hlačke, pižamice, ki imajo nogice, bi pa jaz že kar 12 mesecev vzela, ker otroku dajem za spanje večje, bolj komot.
Tale set (ali v drugih barvah), to je nekaj, kar je več kot vredno svojega denarja. Pa tako so lepi, če dobro pogledaš, vidiš, da imajo en tak nežen vzorček.
Jaz sem imela številko NB in jo je nosila do pol leta, potem pa sem kupila 6 M in mi jo je nosila do rojstnega dneva pa še čez.
Pri teh setkih (sem jih imela v več barvah in vzorcih, v vseh je moja punčka zažigala, je pa tako, da lahko računaš, da bo bodi 9 M pri enem letu še nosila, še kar nekaj časa, pižamico in hlačke pa ne, vsaj moja ni. Je res bilo od 9 M do 12. No, mogoče je pa moja res malo dolginka.
Forum je zaprt za komentiranje.