Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style carters oblačila

carters oblačila

Pozdravljene

tiste, ki kupujete carters oblačila (baby oblačila), koliko številko kupite?
Naša bo imela julija 9 mesecev, pa ne vem ali naj ji za 9m ali za 12m kupim, da ji bo čez poletje prav?
so večje ali manjše številke?

h&m sem ji kupila 74, ker so večje številke

spet?

kaj spet, če ni odgovora

za 12m. So manjše številke.

res?
ker ena mi je pa pisala, da so večje?
za pižame ja, da so manjše
ampak majčke, hlače da so večje številke

Meni so skoz tupile prodajalke, da naj vzamem manjse bodije, majcke, stunfke.. Prvic sem kupila manjse, je bilo ful premalo, drugic pravo stevilko, tudi premalo. Zdaj zmeraj kupim vecje, je glih ok.

Po mojih izkušnjah so pa številke točno takšne, kot je napisano. Moja je 6 M nosila med 6 in 9 mesecem, 9 M med 9 in 12. Za bodije pa sem večkrat prebrala (in se strinjam), da lahko računaš, da bo bodi 6 M nosil otrok med 6 in 12 meseci. Kot bi malo zrasel z otrokom, ne vem, raztegljivi so. Se pa ne razvlečejo, lepo prosim. Zelo zadovoljna sem s to firmo. Žal iz njihove online trgovine ne moreš naročiti v Slovenijo, pa moram vedno prositi sorodnike, kar pa nerada počnem. V tisti trgovini v BTC pa ni nobene izbire.

Če pogledaš kjer imajo mere ti točno piše za mesec koliko cm je to. 24 mesecev pride nekje med 80 in 86, 18 mesecev 74-80 cm. Tako da gledano po mesecih so manjše številke ampak mislim, da čisto vsak pogleda cm in je težava rešena.

Naša bo julija imela po moje ravno okrog 72, kar je na meji med št. 9m in 12m

za sam tok

je vaša normalno velika ali je bolj pri majhnih?

Pravijo, da je dolginka, ampak če pogledam po tistih razpredelah, bi rekla, da točno pade noter.

72 je 9 mesecev. 80 je okoli enega leta. Lej, ne vem, kaj jemlješ. Če bodije, vzemi 9 mesecev poletne s kratkimi rokavi in potem 12 mesecev dolge rokave za jesen, pa ti bodo držali do novega leta. Če jemlješ pa hlačke, pižamice, ki imajo nogice, bi pa jaz že kar 12 mesecev vzela, ker otroku dajem za spanje večje, bolj komot.

http://www.carters.com/carters/Long-Sleeve-4-Pack-Bodysuits/V_111-824,default,pd.html?dwvar_V__111-824_color=MultipleColorsinPack&cgid=carters-baby-girl-bodysuits&start=

Tale set (ali v drugih barvah), to je nekaj, kar je več kot vredno svojega denarja. Pa tako so lepi, če dobro pogledaš, vidiš, da imajo en tak nežen vzorček.

Jaz sem imela številko NB in jo je nosila do pol leta, potem pa sem kupila 6 M in mi jo je nosila do rojstnega dneva pa še čez.

http://www.carters.com/carters/Short-Sleeve-5-Pack-Bodysuits/V_111-819,default,pd.html?dwvar_V__111-819_color=MultipleColorsinPack&cgid=carters-baby-girl-bodysuits&start=

Za poleti.

http://www.carters.com/carters/4-Piece-Outfit-Set/VM_121B474,default,pd.html?dwvar_VM__121B474_color=Yellow&cgid=carters-baby-baby-girl-sets&start=

Pri teh setkih (sem jih imela v več barvah in vzorcih, v vseh je moja punčka zažigala, je pa tako, da lahko računaš, da bo bodi 9 M pri enem letu še nosila, še kar nekaj časa, pižamico in hlačke pa ne, vsaj moja ni. Je res bilo od 9 M do 12. No, mogoče je pa moja res malo dolginka.

Seveda se da naročiti v Slovenijo.

kje je možno naročiti njihova oblačila za slovenijo ?

Pozdravljene

Zanima me tiste ki redno kupujete carters oblačila, kje jih kupujete in kje jih lahko naročim preko spleta? Na njihovi strani se namreč ne da?
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close