Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cannes, Azurna obala

Cannes, Azurna obala

Pozdravljeni!

S fantom bi se letos poleti rada odpravila v Cannes za kak teden ampak ker nimam totalno nobenih izkušenj s Francijo bi prosila za kakršnakoli mnenja, ideje, opozorila , nasvete… Predvsem pa me zanima, če ima kdo izkušnje , kje se nastanit,da pride čim ceneje (pa da NI hoStel). Jaz sem mal gledala kake apartmajčke blizu obale. Sam tega je toliko, zato bi prosila za kak nasvet. Saj, če poznate kak fajn hotel, tudi v redu. Pa na splošno, je hrana draga tam? Aja, naj povem še to, da francosko ne govoriva, tako da… a je to ful ovira?

No, mal sem zabluzila, ampak vseen upam na kak dober nasvet 🙂

Hvala in lep pozdrav vsem!

Moje mnenje je, da v Cannesu nimaš kaj delat en teden…. Tudi zato, ker je vse drago. Če bi rada bila na morju, imata celo Azurno obalo, drugače pa je meni notranjost Provanse lepša.
Francosko tudi jaz ne govorim, pa vedno v Franciji pridem skozi. Se da. Saj ne da se bodo Francozi kaj potrudili…
Glede nočitev v hotelih in apartmajih ti ne znam svetovati, ker midva vedno kampirava.
Če ti lahko kako pomagam – vprašaj.
Pa uživajta v Franciji! Midva greva drugi teden (Pariz, Normandija in Bretanija, mogoče tudi nekaj Provanse in Azurne če bo čas…. Komaj čakam!!! :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close