Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek candy, kje rezervni deli?

candy, kje rezervni deli?

Prosim za pomoč!

Pri pralnem stroju rabimo dva rezervna dela. Kje naj jih najdem?
Kdo je uvoznik teh strojev (verjetno uvaža tudi rezervne dele)?
Stroj je rabljen 3 leta, potem je 2 leti stal. Papirjev nimamo več, da bi lahko našla kakšne podatke. Po internetu je toliko enih serviserjev, vendar rabim verjetno uvoznika ali trgovino z deli?

Hvala!

Od kod pa si? Na Koroškem imamo odličnega serviserja v Mislinji…
Če ti kaj pomaga…:

ELEKTROUNIVERZAL
Sejmišče št. 10
MISLINJA
Telefon: 02/885-51-22
GSM: 041/654-885
Prodajni program: hladilni program, ostali program

sicer so pa vsi serviserji na njihovi spletni strani:

Lep dan. r

Candy je verjetno edina firma v Sloveniji, od katere ne dobite nikjer delov, serviserji pa jih prav tako v večini nočejo ali ne smejo prodati. Stroji so sicer super (pralni stroj nam dela 11 let pri 3 otrocih), samo do takrat, ko se pokvarijo – enega jermena za boben ne dobiš nikjer. Tudi če bi si ga lahko sam popravil, si ga ne moreš, ker menda dele lahko kupiš le v Italiji.

No, to me pa preseneča. Naš serviser vse popravi (res, da pred leti) in mislim, da z originalnimi rez. deli.?

stari candyji so bili super, novi so škart. mi smo imeli pralni stroj candy skoraj 20 let, zato smo se odločili, da bomo spet kupili candyjevega. napaka. kmalu, ko je potekla garancija, nam je šel in nismo našli nobenih rezervnih delov. na žalost smo istočasno kupili še pomivalni stroj candy, ki je že od samega začetka slabo pomival, na koncu je šel termostat. skratka, mi z novimi stroji candy nismo imeli dobrih izkušenj.

Ja, tale Candy je katastrofa!
Generalni uvoznik ne prodaja rezervnih delov. Usmeri te do serviserja, ki tudi za njih uvaža rezervne dele. Ta pa bo dele lahko naročil šele septembra, potem pa traja 14 dni, da jih dobi.
Si lahko mislite? Da je človek toliko časa brez stroja? Potem mi je nek prijazen serviser svetoval trgovino ETIS na Tržaški, kjer prodajajo dele. Eno stvar smo dobili, druge ne. Skratka, prati ne moremo.
Če nebi stroja dobili od tašče, jaz Candy nebi nikoli kupila.

Prisegam na domačo robo. Čez Gorenje ga ni. Servis za vsakim vogalom.

ne vem, no. mi tudi z gorenjevim pralnim strojem nismo zadovoljni. že dvakrat se je pokvaril grelec, obakrat prišel na dom njihov serviser, zelo neprijazen, pa še dolgo smo morali čakati nanj. baje, da čez miele in bosch jih ni…

meni Candy že 10 let dela brez problema, ko bo nehal pa ne vem kaj bomo kupili, glede na vaše odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close