Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CAMP-“POVŠALI”

CAMP-“POVŠALI”

ZANIMAJO ME CENE “POVŠALOV” IN MNENJE ZA KAMPE V ISTRI PO VAŠIH IZKUŠNJAH

HVALA ZA INFORMACIJE

MARJANA

Pozdravljena

Vidim, da si pred isto odločitvijo kot jaz. Sem že bil sicer lani pavšalist ampak moram kamp menjat, ker oni tako želijo, ker ne mislijo imeti več pavšalistov. Sedaj pa tudi nevem kaj naj naredim. Ali veš mogoče že kaj kam se splača it pogledat. Sem razmišljal o Valkaneli, ampak sem videl, da eni pišejo da je gneča. naslednji kamp, ki razmišljam, da bi šel je Ježevac na Krku, tam pravijo eni da je fajn, da je blizu mesta…. Drugače pa Rovinj kamp Veštar ali pa kamp Polari, ampak tudi nevem kako je kaj tam! Kje si pa ti kampirala do sedaj? Če boš našla kak dober kamp mi sporoči lahko tudi na mail.

Lepo se imej in lep pozdrav

Markus

Jutri grem na ogled kampa v Fažani – PINETA, to je bivši vojaški kamp. Tudi ta kamp nekateri grajajo, nekateri ga hvalijo. Moj brat hodi tja in pravi, da ni nikoli pretirani gneče, tudi paušal se mi ne zdi pretiran cca 1200 eur, za 6 oseb.

Drugače pa bomo letos prvič kampirali, jeseni smo kupili prikolico in vse ostalo, tako da bomo čisti začetniki in upam, da nam bo to odgovarjalo.

mi sicer ne kampiramo, nam pa je bil všeč kamp v Monseni pri Rovinju – apartmaji so v istem naselju – je pa nudistični, če vi to niste, potem ne pride v poštev.
Pred leti smo bili v Bjeli uvali pri Poreču, tudi urejen camp. Znanci pa že leta campirajo v Solarisu – tudi nudistični . Malo naprej od Monsene je še en nudistični camp Valalta – baje tudi zelo urejen.
Pa veselo iskanje!!! Lp!

Živjo!

Bela uvala pri Poreču – ful dober, s ful visoko ceno, pač zato, ker imaš res vse na enem mestu.
Če se pa odločaš med Veštarjem in Polarijem pri Rovinju, imata približno enake cene, je pa Veštar zelo miren kamp, urejen, vendar majhen in se nič ne dogaja; Polarij pa je zelo blizu, pa večji in bolj razgiban, več različnih plaž, delno nudističen in predvsem je tam več življenja.

lp
B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close