Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CAMP PINETA PRI FAŽANI

CAMP PINETA PRI FAŽANI

camp Pineta pri Fažani

Zanima me, vaše mnjenje o tem campu in če kdo tam letuje? Hvala za čim več informacij.

anja

Bila letos na dopustu za prvega maja v Fažani in sem si šla ogledat ta kamp.Do fažane je okoli 1 km in pol lepe poti ob morju. Zelo mi je bil všeč, tako, da resno razmišljam, da bi poleti malo šla tja dol. Je po moje precej živahen kamp, z veliko Slovenci,Čehi,saj je bil že prvega maja kar precej zaseden. Je pa obilo sence, borovcev, skratka zelo lepo.Če se prav spomnim se je cena gibala okoli 4000 tisoč, za šotor, avto, dve osebi in elektriko na dan v sezoni. Mislim,da se lahko najamejo celo sobe, oziroma apartmaji, sicer zgledajo zelo, zelo preprosto, njihov čar pa je, da so čisto ob morju.Vendar se mi zdi 360 kun na dan precej drago,v cenejšem terminu pa okoli 250…
Veliko kampov videla, pa je ta in otok Brač-Supetar izstopata…vsaj zame…

Pozdravljena

Omenila si kamp Supetar na Braču in me zanima, če lahko kaj več napišeš o njem, če si že bila tam. Prosim za informacijo, koliko je do plaže in če je res senca.
Hvala za kakršno koli informacijo, ker letos nameravava za 14 dni tja.

Adijo

Zelo lep kamp. Ne vem, zakaj ni bolj znan. Vse je čisto, veliko borovcev… Skratka se splača iti tja. Mi imamo sicer hišo v Peroju, kopat pa se gremo velikokrat tja. Zelo primerno za majhne otroke. Plaža je kamnita, travnata ali pa pod borovci.

Ja, lušten kamp…

Mi imamo tudi hišo v Peroju, pa gremo dostikrat tja. Se zapeljemo do Fažane, pa potem na sprehod do kampa. Sploh za otroke je fino. Sence je ogromno. V kampu je tudi restavracija.

Katastrofa, sami stari, ki skoz težijo. Lih za penzjoniste:(

OJA SUPER JE TAM, VSE JE TAKO LEPO. BODI BREZSKRBNA, UŽIVALA BOŠ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close