Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cammeo taksi izkušnje

Cammeo taksi izkušnje

A ima kdo konkretne izkušnje s cammeo taksiji? So točni, velja cena kot je na spletu?
Se taksisti spoznajo po mestu ali jih je treba usmerjat?

Kakršen koli nasvet ali izkušnja dobrodošla.

Odgovarjam kot voznik CAMMEA…kar se mene tiče, pridem na cilj po stranko pred izračunanim časom po aplikaciji…probam bit maximalno ustrežljiv, profesionalen pri svojem delu…smo vsi enotno oblečeni…edina napaka je ker nas pozna premalo ljudi…preslabo oglaševanje, sicer vsak ima pravico odločanja…trenutno še 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust do konca oktobra…delam od jutri do nedelje od 18/6 zjutraj…probajte in se prepričajte SAMi…Lp mitjaA

Jih poznam iz Zg. Velikokrat z njimi, načeloma bp razen par zamud, ker se je izgubil oz dobil napačno info o lokaciji od dispečerja. Do uberja sem se vozila samo z njimi, zdaj pa samo še uber. V Lj jih še ne poznam (uporabljam Interturs), ampak bi morala storitev biti na nivoju Zg, torej dobra.

Večina voznikov je novih, to pomeni da blage od Ljubljane, nekateri niti ne vejo kje je klinični. Cammeo splošno znano izkorišča voznike, tako da se zelo hitro menjajo, pobirajo pa potem neke klošarje in ostale marginalce, ker jim za 70 urni tednik in na koncu meseca minimalno plačo nobeden ki je zdrav ne bo delal. In potem jih še oblečejo v belo srajco in črno kravato, kot da gre za nek dober angleški humor. Cammeo je firma z dobro fasado, navznoter pa vse gnije.

Pa saj so vse taksi firme take.
Izjeme so SPjevci, ki delajo zase, tam imaš pa tudi vse živo.

Taksist je bil mlad, prijazen, ustrežljiv fant. Plačilo za prevoz na isti krajši relaciji pa je bilo v primerjavi z ostalimi doslej najnižje.

imam dobre izkušnje, poceni in kvalitetna storitev
kje naj pelje sem mu sama predlagala, ker poznam pot
je v bistvu hotel po krajši poti, a sem predlagala kakšen kilometer daljšo, a neobremenjeno pot

zelo zelo res…potrdim iz prve roke..

odgovor Jack5

Žal se enako dogaja v Sloveniji:

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/taxi-cammeo-granica-izmedju-utaje-poreza-i-izbjegavanja-placanja-
—495630.html

Lahko povem iz izkušen kolega da ne plačujejo šoferjov. Sami nateguni!!!

Ima kdo še kakšne izkušnje z njimi. Bi me zanimalo predvsem mnenje šoferjev ki delajo za njih ali so delali.

Je res da Cammeo ne plačuje voznikov?

Ima zato lahko take stalne popuste? Od kje se jim to sploh splača.

Zelo slabe. Raje ne pišem kaj se je zgodilo, ker mi itak ne bi verjeli, da je to možno.
Z njimi greš na lastno odgovornost, da se ti nič ne bo zgodilo!

Misliš prav z vidika varnosti?

Na koga si se v te primeru obrnil/a?

Kaj sploh pišeš, če nočeš ničesar povedati?

Ravno pred kratkim sem se peljala z njimi, vse b.p., cena čisto solidna, šofer prijazen.

Kaj sploh pišeš, če nočeš ničesar povedati?

Ravno pred kratkim sem se peljala z njimi, vse b.p., cena čisto solidna, šofer prijazen.
[/quote]

ne sodi po sebi in svojih izkusnjah. očitno si imela “sreco” in dobila prijaznega soferja. vsi soferji tam ocitno niso taki. saj cameo taksi ne vozi samo en voznik, ali pac.
mislim, eni pa res ne zmorete uporabljati glave, a jo imate samo za okras.

pa mogoce se vsi ne zelijo izpostavljati s konkretnimi slabimi izkusnjami, da potem ne bi imeli se kaksnih problemov ali grozenj. nikoli ne ves.

Spostovani naj vam objasnim voyu sem pri njih taxi,vec kot1 leto sicer y presledki tako da vem kako zgleda,ne placujejo dajo 600 do 800 na mesec,vodstvo je v cisti piydi neda se ynjimi ymeninit nic,vse kaj obljubijo se nedrzijo prava sramota,na zacetku je blo super sedaj par meecov je pa pravi obup

ker voyijo sami tujci yato pa nimajo pojmaa

Imaš kar prav.

če slučajno niste opazili, so spremenili ceno na kilometer in znaša 1€!! Trenutno so najdražji v Ljubljani, če pozabimo na taxi društvo.

lp

V kratkem bom rabila taxi, izbrala sem Cammeo. Po prebrani temi…bom poklicala Cammeo.

Take “grozljive zgodbice”, kjer nihče nič ne pove, samo svari pred…kom ali čem, saj ne vem – mislim, da je konkurenca na delu 😀

Pa potem napiši izkušnjo sem gor 🙂

Pa potem napiši izkušnjo sem gor 🙂
[/quote]

Če bo taka tema takrat, seveda.
Drugače se pa ne bom spomnila, da bi obelodanila svojo izkušnjo ravno sem.

Moja izkusnj veckrat negativna…..se nikol mi ni niti uspel da bi se peljal z njimi ker mi vedno po vec kot polurnem cakanju stornirajo prevoz. Njihov razlog vsi vozniki zasedeni kjub smsu da bo vozilo cez 5 minut na dogovorjenem mestu. Razumem da je guzva na cesti in da ni vse odvisno od soferja zato sem tudi pripravljen cakat pol ure ampak da te pa na koncu tako odslovijo pa zou nimam besed. Uglavenem dragi pa se pridejo ne. Z moje strani ni priporocila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close