Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CAMINO S KOLESOM -JUNIJ ALI JULIJ 2011

CAMINO S KOLESOM -JUNIJ ALI JULIJ 2011

Letos imam namen prekolesariti Camino.Če koga zanima, naj me prosim kontaktira, da se dogovorimo glede prevoza do izhodišča in pa tudi nazaj.Vse skupaj planiram cca 14 dni.Imel sem v planu da jaz peljem dol (še dve osebi ) delimo si pa potem stroške goriva in cestnin.Potem pa lahk skup kolesarmo camino, ali pa vsak po svoje. Pišite mi prosim na: maroltmetod@yahoo.com

Zdravo tudi jaz nameravam prekolesariti Camino v poletnih mesecih. V kolikor imaste še vedno prosto mesto, sem zainteresiran. Z vsim kar ste navedel se strinjam. V kolikor pride do realizacije bi prosil, da se dogovoriva telefonsko in sicer, da si izmenjava osebni meil ali pa mobi.

Lep pozdrav.

ja lepo pozdravljen.zadnja informacija je,da imam dopust potrjen od 30.7.-14.8. tok da planiram jit na camino v tem terminu in sicer vse skup 16 dni. Zaenkrat sva dva kandidata za pot. piši mi prosim na email,da se dogovorimo od zadevi.komaj čakam….grrrr adrenalin na vrhuncu…juhej juhej samotni jezdeci apokalipse….:-)hi hi mal dogaja že zdaj… lp Metod

Pozdravljeni!Od 29.7.2011 – 15.8.2011 imam potrjen dopust in grem z avtom do izhodišča v franciji s svojim avtom,odkolesarim camino (900 km ) do Atlantika,nato z vlakom do izhodišča kjer je avto in nazaj potem z avtom.Za sedaj imam dogovor z osebo,ki pa še ni 100%.Zaradi delitve stroškov naj se mi javi kdor bi šel ta termin kolesarit camino.Planiram da če sva dva pride stroškov po osebi cca 350 eur (bencin,cestnine tja in nazaj) Moj gsm: 041 602 423 Čim prej me prosim pokličite da nardimo plan.Lahk nas je tud več,bomo tud nekej pogruntali…:-)Lahk mi tud pišete na email: maroltmetod@yahoo.com LP KOLESARSKI POZDRAV! METOD

Pozdravljeni,

po naključju sem odkrila ta Camino forum in vidla , da se je nekdo iz Solkana zanimal za kolesrjenjw po Caminu v juniju ali juliju 2011.
No jaz sem Camino prehodila ravno v tem času in
sicer začetek St. Jean Pied du Port 08-junij in prihodila v Santiago 09- julij 2011. Sem pa tudi doma v Solkanu, tako, da sem prav vesela, da je ravno v tem času šel skoraj “sosed” isto pot in me zanima kako je bilo.
Moje pot po Camimu je bila prekrasna, prehodila sem brez večjih težav, brez žuljev in z neverjetnim mirom in spokojem v duši.

V kolikor želite izmenjati izkušnje mi lahko pišete na e-mail naslov helena.bajuk@gmail.com

Buen Camino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close