calpol sirup
Za nami je spet grozna neprespana noč. Fantek nič ne spi, smo ga nosili, vzeli med naju, nič od nič. Mogoče bodo res zobki, ker smo imeli 2 dni nazaj vročino 38, danes vročine ni več, tudi jesti nič noče, samo bolj ko gledam dlesni lepše izgleda, nič ne kaže na zobke. Kako vem, kdaj bodo zobje, kako izgleda dlesen. Lahko to noč dam malo Calpol sirupa, da bomo vsaj malo spali? V usta si noče dat ničesar, takoj izpljune ????
Ko so našemu enkice in dvojkice ven rinle,je skoz nekaj žnaral po ustih,se slinil,tudi manj jedel.Dlesen je pa bila rdča in kar zatečena bunkica,ampak ne tam kjer zob rine pač pa na zunanji strani.Upam,da me razumeš,se pravi,ko se je nasmejal,se je videla zatečena bunkica.
To ti opisujem,ker sem jaz vedno gledala,če je dlesen zatečena tam kjer zobek rine,pa je na zunanji strani.
Smo pa bili pri dvojkicah ravno na morju,sine pa tako grozno siten,jaz pa vsa nesrečna,da mu očitno klima ne paše.Šele na poti domov,ko se je v avtu drl na vse grlo(drugače vedno užival v vožnji),sem opazila da je na poti zob.
Ste pomislili morda na ušeska? Takole jokajo ponoči, kadar bolijo ušesa.
Nam je pri ravno toliko staremu uspelo popolnoma “zapacati” ušesa, ker ni imel vročine, pa nismo vedeli, da je kaj narobe. Potem pa sem bila po nekaj dneh pri zdravniku kregana, kako da nisem vedela, da ima otrok zelo vneta ušesa.
Toda to samo ugibam…
Če mu boš dala eno dozo calpola, da boste naslednjo noč presapali, ne bo nobenega konec, samo vsi skupaj boste malo počili.
Bi ga pa jaz odpeljala k zdravniku na pregled, ker če res joka že tri noči, več al manj skozi celo noč, je mal čudno. Lahko je kaj drugega kot zobki, kot so zgoraj napisale. Zlasti ušeska čez dan bolijo precej manj kot v ležečem položaju.
Forum je zaprt za komentiranje.