Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek C&A Celje

C&A Celje

A mi lahko poveste kje v Celju je C&A in če ste že tam, kakšna je ponudba (zanima me predvsem za otroke)

Je nasproti City centra.
Meni je bila ponudba za punčke (1 leto) obupna; niti ene oblekce, same trenirke (kompleti), najlonk nimajo, pajkic tudi ne … V glavnem, nisem kupila niti ene stvari.
Za fanta (5 let) mi je bila ok samo ena žametna jakna.
Ne vem, meni so v HM-u, Zari, Okaidiju stvari veliko lepše.
Sem bila čist razočarana, tko da bom šla v tisti center mogoče samo še kdaj, če bom rabila kaj iz Pikapolonice …
Je pa res, da imajo vsake oči svojega malarja in se ti mogoče zato splača it pogledat: trgovina je bila med tednom dop. namreč nabito polna, kar pomeni, da je nekaterim najbrž všeč 🙂

Ajs

Tukaj je že včeraj potekal pogovor.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4278400

roba je ista kot v Avstriji – le da jo je veliko manj, kar je za pricakovat, saj je tudi prostora manj… ce bi hoteli, da jim ne bi zmanjkovalo stvari, bi morali vzeti v najem cel center EK. Zal je res, da je oblacil za otroke zelo malo in mala izbira, vendar je se vedno kvalitetno (moje mnenje), za vecje otroke tam od 116 se ze najde veliko vec, enako za odrasle (mogoce celo prevec)… tako da, prav gotovo mi Avstrija dvakrat letno ne uide…

Ali je C&A tudi v avstrijskem Beljaku ali le v Grazu?

Tudi v Beljaku je.

Vpiši na tem linku noter Villach, pa dobiš tri lokacije. Ko klikneš na lokacijo, dobiš naslov in delovni čas.

Mene pa zanima,a pozna kdo tel.št.C&A v Celju?
Na spletu ni ne duha ne sluha o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close