Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ¸kapljice ANTIFLAT ZA DOJENČKE

¸kapljice ANTIFLAT ZA DOJENČKE

Končno smo jih dobli-seveda z nemškimi navodili! A mogoče katera ve kako se dozirajo? MAli je star 3 tedne! NAJLEPŠA HVALA!

Drugače pa te kapljice vsebujejo aditiv E 952, toliko, da veš.Včasih smo naše male nosili cele noči brez kapljic.Za takoimenovane aditive, ki so skoraj povsod, bo še čas, malo mu ga prihrani.

HVALA ZA SKRB,a te kaplice so čisto naravne brez E-jev, preverjeno na embalaži in sestavinah. Zakaj pa si ne bi pomagali s kapljicami, če so le te na voljo!? Pa tudi ti bi si pomagala z njimi takrat če bi imela to možnost, drugače pa tudi mi malega nosimo pa nam ni težko, radi bi si samo olajšali sitacijo- njemo in nam !

Ma pa ne bom štekala ljudi ki ne vzamejo opozorila kot nekaj kar bi bilo vredno preveriti. Obenem pa sama napiše da ne razume nemško in prosi za prevod… Ja sedaj pa ja že vrabci na strehah čivkajo, da se uporabljajo kemijska imena, da ljudje ne vedo kaj kupujejo. Ma ne, lažje je zabrusiti nekomu, kot pa premisliti in preveriti njegove besede. Pa se gre vendar za vaše otroke, ki jim že pri 1 mes filate tole kemijo…

Pa pojdimo po vrsti:
E952 je (bom napisala po angleško): “cyclamate”
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclamate

no pa poglejmo kaj je med sestavinami:
natriumcyclamat 1,35 mg/ml
http://www.lannacher.at/new/josaddphp/download.php?id=110&file=2

Pa ni treba bit sploh noben strokovnjak za kemijo

No, pa da zadeve le ne bodo tako zelo brez konzervansov, sem se zaletela v prvo izmed naštetih sestavin: sorbinsaure ali po slovensko sorbinsko kislino (E 200). Tudi ta nima nobenega E-ja… pa kalijev sorbat takoj na 2 mestu (E 202)
http://de.wikipedia.org/wiki/Sorbins{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A4ure

PS – preden skočite v zrak kako je vam težko, naj povem da sem dala sama skoz tud hude krče pri moji starejši punčki, poleg tega sem bila sama hudo raztrgana in zašita še in še, da so mi od bolečin tekle solze ko sem jo nosila, če sem bila sama doma, pa ji vseeno nisem dajala kapljic za papcat.
Iskala sem naravne načine, eden zelo fajn je kopanje, drugi pa je 2 kapljici brinovega olja na prst in masirati v smeri urinega kazalca pod popkom. Ker ne poznam otroka da mu ta dva nasveta ne bi pomagala, če ima res kolike. Če pa mamice lepo papcate grozdje, hruške, fižolček… pa se ne čudite zakaj otroke napenja

Dojenčkom daš 2 brizgi. Mi dajemo po dojenju, ko vidimo, da ga začne zvijat. Enim zelo pomaga, pri nas nekje srednje. Če so krči zelo hudi, imaš včasih občutek, da ne deluje.
Lahko poskusiš tudi s kapljicami iz Gorenjskih lekarn – kumina, sladkor.

kapljice moraš dozirati pred dojenjem ali če otroček prije po flaški, jih dodaš v mleko, saj je njihova naloga, da razbijajo zračne mehurčke, ki nastanejo, ko otrok med hranjenjem požira zrak.
nam zal niso pomagale, pa tudi kopeli ime brinovo mazilo ne….pa čeprav je imela hčerka res kolke…kot je napisala zgornja bralka…

upam, da bodo kapljice vam prijele, drugače pa se bo vse začelo počasi umirjati po 2. mesecu

lp

dajte komplicirat s temi Eji…..niso vsi Eji škodljivi….ti draga mamica ki si pa toliko podkovana v kemiji pa pojdi raje kemijo študirat kot pa tukaj pamet solit in strašit ves folk….!

Ljudje so postali pre leni ali pa preveč živčni, da bi brez tablet,kapljic,sirupov…ind, reševali že tako majhne probleme( tabletka za glavobol,za zaprtost,krče,za spanje za vse). Vprašati bi se morali samo eno : ” ali želim pomagat otroku ali sebi?” Če je odgovor sebi potem se ne obremenjujte s sestavinami. Če pa bi radi pomagali otroku, pa se mi zdi, da čas in energijo, ki jo porabite za iskanje bližnjic usmerite v pestvanje,masažo…itd. Pomaga isto, če ne še bolje, ob tem pa še dodatno krepite vez starš-otrok.

No, jaz osebno sem pristaš naravnih sestavin. Ko pa bi videli kako se kljub ljubečemu pestovanju ob vsakem napadu kolik, kopanju, masiranju, homeopatskim zdravilom, ljubečem prigovarjanju, da bo bolje, probiotičnim kapljicam… dojenček tako joka, da ostane brez zraka in, da mu vidiš grozo v očeh ter, da se počutiš kot, da pričakuje, da mu pomagaš, ti pa mu ne zaradi Ejev…. Ne vem, iskreno povedano, res ne vem kaj je bolje. Sem človek, ki zna potrpeti ogromne bolečine, vendar ob napadu njegovih krčev, me boli srce!

lpj

Živjo!
Zanima me koliko Antiflata lahko dam. vsepovsod piše drugače. včasih je to bilo na šprico zdaj pa je z brizgalko. in nekje piše 1ml pred vsakim obrokom, drugje piše 0,5ml 4xna dan. a katera ve, prosim pomagajte.

Pozdravljeni imam kapljice antiflat na katerih pise doziranje0,5ml(8kapljic)do 4krat na dan. Ali to pomeni da ji lahko dam 4 krat na dan po 8 kapljic. Ali samo 4 krat na dan po 2kapljici=8 kapljic 🙂

A katera rabi Antiflat kapljice proti krčem? Prodam 100ml flaška kuplena v Avstriji, original zaprta, kupljena po pomoti. Cena 13,5€. Priložim račun. Kupljeno 23.6.2015

Kontakt na ZS.

Prodam kapljice Antiflat proti krčem, nove zapakirane.

kontakt na lejcica@gmail.com

kapljice so prodane! LP

Pa kaj se ti brigaš, kdo svojemu otroku kaj daje? Si kaka lastnica njihovih otrok al kaj? Pa če ga v varekino namaka to ni tvoja stvar. Če veš odgovor na vprašanje poveš, če ne pa bodi tiho!! Taki kot ti samo smetite teme in zadeve delate nepregledne

Tudi jaz sem svojemu otroku dajala kapljice Antiflat toda niso cist nic pomagale… po tretjem mesecu se krcki umirijo in izvenijo…
Jaz sem Antiflat kapljice dajala 4x/dan po 8 kapljiv v mleko…
Ce Antiflat ne bojo pomagale probaj z vetrovnimi kapljivami od Lekobeba. Niso cudezne ampak otroka zelo pomirijo. Jaz sem svojemu dala kapljico kar na dudo…
Upam, da cim prej minejo krcki! Srecno

P.s- lahko jih kupis v lekarni v btc-ju ali pa v lekarni Soča…

Zelo se motiš!
Ne moremo in tudi ne smemo delati, kar se komu zljubi. Starši niso lastniki svojih otrok, so le njihovi skrbniki. Niti zanemarjanja si ne smejo privoščiti, kaj šele namernega poškodovanja kogar koli v svoji oskrbi. Za to dejanje kazensko odgovarjajo, in kar je kaznivo, se tiče nas vseh!

dozirajo se pol ml za otroke do dveh let oz. osem kapljic med obrokom 4 x na dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close