Najdi forum

C1

Ima kdo kaksno mnenje, izkusnje ali karkoli v zvezi s Citroenom C1? Rada ga bi kupila?

Izvrsten avtomobilček!!! Če vas zanima kaj več… http://www.citroen.si … zelo pregledno ponuja vse podatke! Morda bi se lahko dogovorila še za testno vožnjo, potem bi vas C1 zagotovo prepričal… 🙂

Nekateri Citroene grajajo, da se hitro kvarijo, da naj se rajsi odlocim za “nemca”. Ker pa smo zenske narejene bolj tako, da nas zanima vizuelnost pred cim drugim:), se sprasujem, kaj naj naredim. Ali vi delate pri Citroenu ali mi samo svetujete iz lastnih ali kakrsnihkoli drugih izkusenj?

C1 je edini Citroen, ki je zanesljiv tudi potem, ko mu preteče garancija – podvozje in motor ima namreč Toyotin. Druge Citroene ti odsvetujem, če jih misliš imeti več kot dajo garncije. Sicer pa nemci niso kaj dosti zanesljivejši. To ti povem kot mehanik.

Tudi jest menjam avto in mi je vsec C1.Mi svetujes kaksno avto hiso, da se lahko pozanimam za C1? Kaj pa mislis o tem, ali naj kupim bencinarja al dizla? Pa se to; ali naj rajsi zamenjam spomladi al kar takoj?

bencin ali dizel? bolje se splača dizla, ker je avto bolj poceni, bencin bolj poceni in še v bodoče bodo dizlaši še bolj obdavčeni!

glede na moje izkušnje z c4, ki je imel veliko elektronike me je to prej motilo kot bilo všeč. ali sem jaz malo staromoden al kaj, saj ne potrebujemo nekih finih osebnih nastavitev. test je na http://www.avto.over.net

c1 pa je zanimiv model predvsem zaradi sodelovanja s toyoto, kar pomeni da je upam da bolj preprost in zelo kakovosten. oblikovno pa je vsekakor izmed trojice najlepši. ko kakšna žabca!

………. in ti to iz lastnih izkušenj, ja valda.
Mojega fotra ni citroen še enkrat pustil na cesti pa se trenutno vozi z 15 let starim Xm-om z 400 k km. Do zdaj smo samo bunke in pumpo za hidravliko rihtali. Drugo dela BP. Klima v tem avtu je bila samo 2* dofilana in še zdej dela bp. Mene v 10 letih voznih sposobnosti tudi še enkrat ni razočaral!!!!!!
Tako da ne šlataj prazne slame.

C1 zakon avtko, če ne rabiš večjega. Totalno prfrknjen.Glede na mojo višino sem bila prijetno presenečena nad prostonostjo voznika.Definitivno bencinarja, ker s takim avtom verjetno ne boš delala nekih relacij vsak dan.Za po mestu pa je disel brez veze.Jaz bi ga definitivno vzela.

lp

gor sem videl, da sem napisal “bolje se splača dizla,” upam da se je iz nadaljevanja videlo in razbralo da sem mislil bencinarja. ups, spet sem skor dizlaša napisal.

glede C4 je moje mišljenje takšno kot je, mogoče so starejši modeli boljši, recimo imam izkušnje tudi z SAXojem ki je vredu avtomobil, C4 je pa zame žal preveč nabasan z elektroniko, na testu se je prižgala Servis lučka, bog ve za kaj,…

C1 je zelo luštkan avtomobil, tudi sedenje spredaj je povsem spodobno, trivaljni bencinar pa neverjetno zmogljiv (in ne požrešen). Priporočam bolj kot dizla, ki je precej glasen in robat.
Me je pa motilo nekaj drugega: prtljažnik je majhen, kar ni nič nenavadnega, nenavadno pa je to, da je mogoče podreti samo naslon zadnje klopi, ne pa celotne, zato nastane zoprn rob in je kakšno večjo stvar zoprno naložiti. V osnovni prtljažnik pa ne gre niti zaboj s pijačo …

New Report

Close