Burma (Myanmar)
Zivijo!
Novembra se odpravljam za en mesec v Myanmar. Ker rad potujem ‘se z nekom’, te vabim, da se mi kot sopotnik ali sopotnica pridruzis na popotovanju po tej dezeli.
Dosegljiv sem prek portala ali pa na e-mail: bostjan_kefo@yahoo.com
Lep dan,
Kefo.
Racunam, da bom letel direktno, ce se temu lahko tako rece, kajti direktno evropa-burma letalskih povezav ni, oz. vsaj jaz ne vem za njih. Pozanimal sem se ze za najrazlicnejse moznosti, letalske druzbe in zaenkrat je v tem trenutku se najbolj ugoden let Dunaj-Pariz-Bangkok-Yangoon (in nazaj) z Air France, vendar sem se na agenciji dogovoril, da bi letel iz LJ, saj je cena skoraj enaka. Torej LJ-PAR-BKK-YGN. Problem je bil v tem, da sem zelel izkoristiti vikend in leteti v soboto 30. ali v petek 29. 10. (ce bi leteli pozno popoldne) iz LJ, vendar so zaradi prvonovemberskih praznikov letala po vecini zasedena v smeri LJ-PAR, ker so jih bookirale skupine. Vendar kot vedno se potem stvari na teh destinacijah sprostijo, saj jih agencije na zacetku pac zakupijo ne glede ali bodo potovanje izpeljale ali ne. Poleg tega pa je do odhoda se 4 mesece in se lahko veliko spremeni. Tako sem torej zaenkrat na seznamu iz Dunaja.
Kot ti je najbrz znano je cena let. kart zaradi vecjih taks precej visoka, vendar smo nasli to varianto LJ-PAR-BKK za cca. 140.000 s taksami, kar je po moje zelo poceni. Letal. karta iz BKK do YNG pa je 47.000 +5.000 taksa (Thai AIRWAYS). Po moje se vseeno ceneje, da kupim karto kar prek nase agencije, kot ce bi sel do BKK in tam uredil karto. Saj tudi tam vseeno pridejo cca. 40.000 SIT, racunaj pa na to, da moras imeti vizo za Tajsko, prevozi do mesta, nastanitev, cakanje itd. V BKK sem bil ze trikrat, tako da tudi zaradi tega ne zelim postati v tem mestu. Poleg tega lahko viso za vstop Burmo dobim prek interneta in ze zaradi tega Bangkok tudi odpade.
Torej povratna karta z vsemi taksami vred bo cca. oz. pod 200.000.
Cakam pa se na Jordance, ki so z Dunaja menda zelo poceni do BKK.
Upam, da sem ti vsaj priblizno odgovoril na vprasanje.
LP,
Kefo.
Zivijo Irena!
Pisi mi na e-mail bostjan_kefo@yahoo.com, saj sem tam ves cas dosegljiv. Ti povem vse…
LP, Kefo.
Forum je zaprt za komentiranje.