Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bungalovi Kačjak

Bungalovi Kačjak

Je bil kdo mogoče v bungalovih Kačjak v Dramljah pri Crikvenici?
Zanimajo me kakršnekoli informacije glede bungalovov, plaže, sprehajalnih poti, hrane…
Hvala!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2927408

Hvala. Sem našla že to. Sem mislila, če je mogoče še tukaj kakšna, ki je že bila, za kakšno še podrobnejšo informacijo, sploh glede hrane in trgovin v okolici.

Kkao daleč so dramlje oddaljene od crikvenice?

ne preveč,zvečer lepo peš ,prijeten sprehod

Povej kakšna plaža je v Dramljah? Je kje mivkasta ali pa vsaj lepa peščena brez kamenčkov? Kaj je še zanimivega v Dramljah? Se splača iti iz Crkikvenice v Dramlje se kopat?

Mi smo hodili 10 let v Dramalj, Kačjak je kakšen km nazaj. Na Kačjaku so bungalovi predpotopni,ampak skoraj vsi v borovem gozdu, za hrano ne vem.
Plaža je čisto ok, ampak zdaj bo tam povsod strašna gužva. Sprehajaš se lahko ob morju čisto do Crikvenice ( 2-3 km ).Nam je bilo zelo všeč, ampak odkar hodimo na Hvar, pa nikamor drugam.
Lep dan,

Sem ravno pred 14 dnevi prišla iz Kačjaka-bungalovi. Skromnejša namestitev, moraš biti že vnaprej pripravljen ampak čisto.pa vse se sliši v sosednji bungalov, to je bilo zame malo moteče. Mogoče je fajn, če imaš kaj proti mrčesu za vtaknit v elektriko, mogoče Night and Day. Hrana dobra, ljudje-osebje ful prijazni.Tam na terasi, kjer je restavracija je vsak večer živa glasba, otroci mal ponorijo. Plaža je prodnata, luštna, primerna tudi za otroke, morje zelo čisto. Mi smo se imeli lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close