Najdi forum

bungalov

Se strinjam, torej lahko cviliš na takšen način v kakšni drugi tematiki:))

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

@srakoper, tebe pa res občudujem..postajaš pravi sancho pancha

ja očitno res:))

Ful me preseneča, da g.srakoper zna odgovoriti na vprašanje, da se lahko prijavi na forum:-)
Bravo srakoper, mi smo s tabo…….
Dobr da je poštevanka:-)

Svašta…

Zanima ne kako je z nabavo hrane na Rogli-nastanjeni bomo v bungalovih rogla in me zanima predusem, kako se pride do svežeha kruha obstaja kaka trgovina..?

lp
marko

Živjo kavka1

del posta sem umaknila zato, ker sem mnenja, da je oseben nivo obračunavanja preko raznih žalitev in obsodb neprimeren.

Sama sem že večkrat poudarila in skušala na najrazličnejše načine povedati, da v kolikor kdorkoli misli, da lahko z mnenjem, nasvetom ali izkušnjo pomaga nekomu drugemu, je takšna oblika sodelovanja dobrodošla in zaželjena. Raznorazne neumestne opazke, pripombe in kritike naperjene na osebo ali na smiselnost, ustreznost vprašanja pa so in bodo tudi v bodoče izbrisane.

Bodimo konstruktivni, dejmo si pomagat z nasveti, mnenji in izkušnjami, pustimo pa ob strani raznorazne neumestne pripombe, ki nikomur ne koristijo.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Na Rogli je trgovina, tako da s kruhom ni problem…. tudi vse ostalo se dobi, samo vse je malo dražje kot spodaj recimo v Zrečah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close