Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUMICA

BUMICA

Pol bi to bil skori užitek…..

Ma ne … se bova rajši kje drgje vidla….

Mislim, da si mela neko kavbojsko oblačilo, pa še neki zelenga….nevem točno….

pismo!Če že pr svojih dveh nisem bil zraven…bi se na nek način samemu sebi odkupil,če bi lahko bil pa vsaj pri kateri frendici zraven?
?

Seveda…jst sm spet tle, BGV dela dadure,Sp…kot skozi….Ostali, pa so pod vplivom hladnejšega vremena…..

???? Bah … … … … … … ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. že vem, ja … … zdej se spomnem, kaj sem mela na sebi tisti dan … :)))))))))))))))

A skori užitek praviš??? No … ja ja … a ni to fajn? :))) ;)))))) 😛

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Oh,kdo je to napisu!????
Saj bi razumel,če bi bil to kak krščanski forum…sam,da Bugi bluzi o nesexu…….ne !Ta je pa mal močna!
😉

Je to res tvoja želja?

:))))))))))))))))) Neeeeeeeeeeeeeeeeeehi … … … no … sej pa itak veš, da mi še posebno zdej gre to po glavi … ko čakam, da pride moj princ na belem konju … oz. modrem motorju … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Pismoooooooooooo … kje se obira tok cajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ponovim še enkrat:ja!

Ma veš kej….Se zmenima, da bi bil jst u vlogi snemalca, lučkarja, scenarista(upoštevam predloge), režiserja, producent bi pa bla ti….

mene pa kurbe bolj kot EMŠO!
😉

Ehm … kaj pa sončko???? :((((

Lp, Bgv

Seveda je….

In da te ne vidim več take na TV!!!!!Razumeš!!!!????

:)))))))))))) Pol bujš da ne gledaš več TV-ja … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

In Bugi v riti ga ima!
;-))))))))))

Ne ne ne ne ne ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … .. …. … oz … … … hm … ne ne en ne en eneneneneneneneneneneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … … …

:)))))

hi hi hi …

he he …

Lp, Bgv

Če slučajno moj odpove……….te povabim…………..O.K.?

Kurbe…..Pr teh kurbah tle u Gorici moraš pa bisexualc ratat….

Skor vsako bi ma ne smemmmm!!!

A si že na njem?
😉

Hmmmm….Pol ko bo končal, bi lahko pa sceno pospravu zasabo

Da ni slučajno drugo zapecal…..

Aha … … … … ok … .. :))))))))))

Lp, Bgv

V mislih ja … … … telesno pa ne šeeeeeeeeeee … ker ga še vedno NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII … …. …. Presneto .. … pa glih zdej je mogu it v Miren … :((((((((((((((((

Lp, Bgv

Se pravi, da neboš nč ubogala….Po trba po nagi riti ti jih dat….

Sam pravočasno sporoči,ker take reči mi res veliko pomenijo!Brez zajebancije.

Končno enkrat, da se strinjaš z mano….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close