Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUMICA

BUMICA

:)))))))))))))))))) Evo … sej sem vedla, da bo takoj izvohal … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Čisto kul “baba”….

Ma sej zdej bi žiher bil…………

Opa … :))))))))))))) … he he … to je pa kompliment … hi hi … :)))))))))))))

Zdej sem pa ratala rdeča ku rak … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Slutim,da bo na koncu ,kot pri naju z ženo!popustljiva….ampak na koncu mulcema jaz skoz prste gledam!In mame so pa sploh šarf!
🙂

bugnavilea napisal:

Pa kaj bi sploh kdo počel s
> 50 let staro zategnjeno ženo???? :((((
>
>
>
> lp, Bgv

Po kafe in đus z vodo bi jo poslal, da bi po sexu mal k sebi pršu….

Če pade v mojo pojstlo bo že v redu….če bo slaba,jo pa tebi prepustim…;-)

Hja…..mal komande pa že mora bit……….

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ohjoj … pippo … zdej sem pa hmal s stola padla od smeha … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

Ti kar kuhi….kar je res je res…..

Samo zadnjič k’sm te vidu na TV nisi bla nevem kej…Tko, preveč oblečena….Nobene minice, pa to,,,

A me povabiš na porod?Na mojih dveh me ni blo tolk v jajcih,da bi bil zraven…:-(

Dej še njej naj prbere…mogoče jo infarkt zadene od smeha….In tko boš ti ratala šefica….

Pa kaka minica neki … ??????? V službi????? Kej bi rad, da se pol občine za mano slini (moški del mislim) … Sej veš kaki so občinarji … ;)))) :))))

lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ti … srce … ne mi več takih metajat ven … da slučajno mene infarkt ne zadane … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Sam hvalabogu je šla cimra že domov … :))))) ;))))))))) … zdej je treba sam počakat, da še Sončko pride … pol bo pa juhuuuu … :)))))))

Sam da slučajno ne bom pod oknom zaslišala kako čudno kričanje … BGVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV … KAAAAAAAJ POČNEŠ???? :))))))) ;))))

Lp, Bgv

Pol bi si tud jst takoj najdu puhno opravku u tisti hiši….Skoz bi hodu kakmu tja težit ….Pa še mimi toje pisarne z izgovorom….

Ja Lego kocke ne!?
😉

A nisi neki pisalno mizo omenjala?

Dokler ne pride….A rabiš web kamero…..Mam dve…..Samo hitro povej….

10 MINUT MI JE STARA VISELA ZA VRATOM, PA STE NAPISALI CEU ROMAN….

ALORA, KEJ JE NOVGA? KDAJ IN KI BO REČ?

:))))))))))))))))))))))))))))) He he … pol se ne bi več za glavo prjamlu, ko bi mel za prist na občino, a? :)))))))))))))

Mimogrede … kako sem že bla oblečena, ko sem bla na TV-ju?? Se ne spomnem več … :((((

Lp, Bgv

Hja……….saj sem že študirala, če bi koga povabila, ker tudi moj vedno bolj premišljuje ali bi sploh bil zraven ali ne………….

Ma ti nisi nč razumu…..

Računalnik….Sej ne hodmo u vrtec…..

Kurba EMŠO me daje….

Če gate zdej dol potegneš…špricnem čez hribe….;-)))

Ehm … čaki … da najprej strenirava če bo pisalna zdržala … pol za naslednjič te pa že dobim, da mi posodiš kamerco … ;)))) :))))))))

Lp, Bgv

Še vedno ni znano

Hely … tle napim fantom gre sam sex po glavi, pa se ne znajo zmenit ne za čas … in še manj za jraj dogajanja … :))))

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close