Bumbar park
To je pač ena velika igralnica – imaš plezal kolikor hočeš, tobogane, avtke (za katere moraš kupovati žetone po 50 centov/vožnjo), trampoline, omrežen prostor za nogomet (zelo majhen prostor),pa še morje žogic za mlajše in igrala za male posebej in pa (otrok še nisem videla tam, he,he – se samo atiji tam zabavajo) male koše za košarko, mašina šteje zadetke (je tudi treba za to kupovati žetone). Starši pa sedijo pri mizah, imajo lahko otroke kolikor toliko na očeh in tam prodajajo pizze, prigrizke, sladice (so od Pohorske kavarne, ki je za moje pojme najboljša slaščičarna v mestu), pijačo. Glede na moje otroke ocenjujem, da jim je tam do max 10 let starosti zanimivo, potem pa nič več.
Bi rekla, da je za iti tja max 3x letno, drugače je že brez veze. Sicer imajo poleti tudi zunaj, ampak nismo bili, je poleti kaj bolj zanimivega kot Bumbar park.
Aha, pa otroci kar precej praznujejo rojstne dneve, ob petkih in sobotah popoldan zna biti kar precej gužva.
Sej pa to ni tak drago. Danes ravno mi je ena kolegica rekla da imajo neke mesečne pa letne karte v akciji do novega leta. Tak da če bo tamali všeč bomo ziher kupli. Nameravamo pa se odpravit tja naslednji teden. Verjetno kr ponedeljek, če je čez vikend gužva.Prvič naj bo rajši bolj umirjeno. Kaj pa nek božični sejem, ki ga oglašujejo nekaj po radiju? to se tudi ziher splača pogledat. Ko se tamala igra jaz nakupim malenkosti za darila. Samo še kako kuhano vino manjka, pa bi blo super.
Forum je zaprt za komentiranje.