Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bullanje

Bullanje

Evo hocm se mal razpisat o stvareh. Zanima me zakaj so uciteljice tako neenako pravne primer moji sosolci ki so cepljeni in testirani so na dobrem glasu oz je za njih ose normalno tistu ki pa nismo testirani oz cepljeni se pa do nas uciteljice drugace obnasajo. Opazam tudi da je full bulinga oz body shejmanja kar pac se mi deabsko ne  zdi prav osak zgleda kakr zgleda tega je na nasi soli prevec ljudje smo si faking razlicni in pac noben ni popouen na nasi soli zalijo ose tiste ki so debeli tiste ki so suhi a noben mi nezna povedat kateri clovek je uredu po njihovem mnenju to pisem anonimno vi pa odprite debato

Pojdi se malo pogovorit v svetovalno službo. Obstaja možnost, da bo šel tvoj glas naprej. So pa premiki počasni. Boš imel vsaj čisto vest, da si nekje nekomu povedal na glas.

Medvrstniškemu nasilju se reče bullying.  Bull je nekaj drugega.

Ne, ljudem večinoma nikoli ni prav in karkoli lahko najdejo v posmeh in zasmehovanje. To ne pomeni, da je to prav. Tudi mnenja se lahko spreminjajo iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto.

Živi tako kot si ti misliš, da je zate najbolj dobro in prav in naj ti mnenje drugih ne spodnaša pokončne drže.

Poznaš zgodbo o očetu, sinu in osličku?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close