Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bulica v dojki pri deklici

Bulica v dojki pri deklici

Hčerka stara devet let mi je danes pokazala bulico na desni dojki ki je boleča na dotik in tudi drgače jo boli…pravi da jo ima ze nekaj časa…je mogoče da je to v zvezi z puberteto..razvojem dojk? Drugače śe nima nobenih znakov pubertete…je imel kdo kak primer ? Seveda greva takoj ko bo mogoče k zdravniku

Hvala

Imel je sin, ko je bil toliko star in sva na pomagaje letela k zdravniku. Nič ni bilo, je del predpubertenega časa, smo opazovali nekaj časa, je izginilo.
Tudi boleče je bilo in prvo je bilo rečeno, da če boli ni hudega.
Danes je čudovit in zdrav mladenič. Pa še zelo lušen;)
Nč bat, pejte pa k zdravniku, da ne bo takih skrbi, te razumem.

A TI JE JASNO ?? NUJNO POJDI K ZDRAVNIKU, NE PA TUKAJ NA TRŽNICI SPRAŠEVAT, SRAM NAJ TE BO !

Dej ne paničaj!!!!! Kva še ni Suljota kot kuće, da ti ugasne komp???

Koga naj bo sram, je jasno…mama se boji in vpraša po enakih izkušnjah dobi pa tole:(

Zdravniku naj pove, ne pa tukaj !

A ne zaš tapkat? A ne znaš???

Zdravnika naj vpraša no, saj se gre celo za otroka, ne tukaj spraševat ” na tržnici “; ja !

Saj je logično, da bo vprašala zdravnika. A zato ne sme vprašati tudi tukaj, če ima kdo enake izkušnje?

Dej umir se!!!
Sej take kot si ti takot letijo kot doktarja in delajo paniko, gužvo!! Koliko si prispevala v blagajno, da so ti na voljo naši zdravniki za vsako ‘bolovanje in vsak tvoj (neizobržen) strah???

Tej bulici se najverjetneje reče mlečna žleza. Nobenega razloga za preplah.

Tu imaš branja za do polnoči: http://bit.ly/1d4go9X 🙂

ali je otekla mlečna žleza kot del predpubertete ali pa zamašena lojnica.
rak ni, le-ta ne boli.

Dejte no že nehat napadat tole mamico, če nekaj vpraša, babe histerične. Če bi
brati, bi videle, da je napisala, da bo šla k zdravniku.

Rada bi samo popravila zmotno prepričanje, ki ga je ena zgoraj napisala: ni res, da rak nikoli ne boli. Če tumor na kak način pritiska na okoliško tkivo, lahko pošteno boli. Sem sama to doživela in mi lahko verjamete. Tega nisem napisala zato, da bi strašila mamico, ampak na splošno, da se ne širi neresnic.

Tudi moja 9 letnica ima bolečo oteklinico na desni dojki. Dojka ni videti kaj večja od druge, ob doktiku jo boli in se malo čuti. Bili sva pri zdravnici kake 4 m nazaj, je rekla, da je to del odraščanja, da ni nič nevarnega. Nekaj časa je ni bolelo, zdaj je pa spet povedala da jo. Zgleda, da se pojavlja občasno. Najbrž je hormonsko povezano. Sicer ni razvita (menstruacije nima, poraščena ni,…)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close