Bukve in rovi: zgodbe, ki niso pozabljene
Jošt, 25.08.2025 ob 09:26
Ni čisto tako, 24.08.2025 ob 19:06
In zato zdaj vidim, zakaj nekateri ne čutijo empatije. Ni jih, ker energetsko nosijo bremena svojih prednikov, ker molčijo o resnici ali so morali čutiti manj, da bi preživeli. A jaz lahko občutim. Jaz lahko čutim bolečino, spoštujem pogum in ohranim dostojanstvo tudi za mojega dedka in babico.
A tole solzilko ti je ChatGPT spesnil. Dajte se potomci domobrancev in belogardistov sprijazniti, da ste potomci izdajalcev lastnega naroda. V Franciji so jih v prvem desetletju po koncu druge vojne pobesili. Še streljali ali giljotinirali jih niso, tega si izdajalci ne zaslužijo. Potem se o tej nesnagi ni več izgubljalo besed. Pri nas so jih, nesnago izdajalsko, celo streljali. Kot, da ne bi vedeli, da so streli rezervirani za častivredne ljudi. Vi potomci te golazni pa še kar tolčete, nabijate, cvilite, tulite tja v luno in predvsem utrujate. Še premalo so jih po vojni. Če bi temeljiti opravili nam danes ne bi bilo treba brati takih packarij, ker vas ne bi bilo. Še kaj?
Za dom spremni pravijo hrvati in so na to ponosni. Zakaj misliš da domobranci niso ponosni. Sram je lahko edino potomce rdečih morilcev in NOB pravljičarkev.
Motiš se ti. Mi potomci pravih borcev za svobodo slovenskega naroda, se pravi partizanov, ki pa niso bili komunjare, smo edino lahko ponosni na svoje prednike. Mi, in zgolj in sami mi.
janko hribovc, 25.08.2025 ob 08:39
Ne seri, 25.08.2025 ob 08:11
Anonimno 7444, 25.08.2025 ob 08:05
Ne seri, 25.08.2025 ob 07:46
Anonimno 7444, 25.08.2025 ob 07:43
Slovenec je Slovencu volk,….zato pa se razraščajo balkanci in migranti, primitiva na vsakem koraku, nevzgojeni sončki,…Slovenija je zafurana država, ki tudi ni samostojna, če še kdo živi v tej utvari,…. zakone in monetarno politiko nam narekuje EU.
Slovenci smo čisto vredu, samo balkanezere je treba nagnat nazaj domov, domobrance in belogardiste in črnosrajčnike in ostale nacije pa v Avstrijo in Italijo. Pa bomo raj na Zemlji.
V redu ja, hahaha. Za 5 evrov bo Slovenec prodal Slovenca, verjetno je še 5 evrov preveč.
Ja, razumem. Če nisi razgledan, je edina možnost, da sodiš po sebi. Če bi uporabljal/a možgane, pa vidiš svet realno.
Slovenec je zavisten, pohlepen in v večini robat, za 5 evrov bo pozabil na vsa svoja ”prepričanja”. Da ne omenjamo, kako na vsakih volitvah večina volilcev pade na nove obraze ali na delitev na leve in desne. Je znan politik povedal, so ga posneli, da je ta narod g&&&, … in to si politiki mislijo o Slovencih, zato pa je država tam kjer je.
Recimo, članek danes:
https://www.dnevnik.si/novice/slovenija/prometni-kolapsi-bolje-ne-bo-se-20-let-2750963/
Ampak nekateri bodo še vedno sanjali o tem, kako smo dober in delaven narod in kako je Slovenija v redu.
Smo tudi ponosni na svojo narodnost, svoj jezik, svojo kulturo, izročilo, dosežke in vzajemno pripravljenost pomagati drug drugemu.
če ti nisi in se s takimi ne družiš, izvoli nekam v egoistland!
Forum je zaprt za komentiranje.