Najdi forum

Budimpešta

Kaj ne smemo izpustiti v Budimpešti, glede na to, da bomo tam samo 1 dan? Če ima kdo kaj izkušenj, naj prosim sporoči. Kako je s parkiranjem v mestu?

Parkirajte obvezno v garažnih hišah – avtomobile (predvsem tuje) z ulic radi kradejo.

Hvala za nasvet. Zdaj sem pa kar malo prestrašena.

Na desnem bregu si oglejte grajsko palačo, ribiško trdnjavo in Matjaževo cerkev (zaprejo jo relativno zgodaj). Prečkajte Donavo čez Verižni most. Sprehodite se mimo parlamenta. Ne prav daleč sta še katedrala sv Štefana in opera, vendar pa bi si jaz raje vzel čas za ogled Trga junakov ali pokrite tržnice (zraven je še glavna nakupovalna ulica Vaci).

Kakšno pravico si jemlje moderator K_ris, da popravlja vnose tako, da so zdaj nekateri “prestrašeni”, koristne informacije so pa izginile? In zakaj ne izginejo povezave na tuje internetne strani, povezave na slovenske internetne strani pa so takoj izbrisane? Omejevanje konkurence?

Hvala lepa za takšen forum, me ne bo nikdar več nazaj (obiskovalci tega foruma pa prikrajšani za marsikateri nasvet, ki ga lahko dam).

Res škoda da se stvari takole odvijajo. Tudi jaz sem že opazila, da se čisto po nepotrebnem dela selekcija.

@Nekočživel….

Povezave do strani so dovoljene, (prikrito) oglaševanje pa ne. Če imate informacijo, ki ste jo pripravljeni deliti, jo lahko objavite na tem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close