Najdi forum

Budimpešta

Potrebovali bi hotel čim bolj v centru Budimpešte po ugodni ceni, lahko je kakšen hostel. Sem gledala po internetu, pa se sploh ne znajdem, ker je center ful ogromen. Od centra mi je najbolj znana pokrita tržnica in najraje bi tam nekje našla kakšen hotel. Hvala za odgovore!

Hojla!

Res je velik center mesta, a ko ga spoznaš je simpl kot pasulj! šalo na stran nekaj predlogov, da se znajdeš. Točne nazive hotelov ti ne bom znala povedati, ker nimam nič pred seboj a glej na netu ulico, pa boš našla ustrezen hotel. Prav v centru je Hotel Mátyás pince – sicer je to jedilnica in klet imajo pa tudi ležišča, hotel Budapest na budimski strani v bližini Moszkvai tér (Moskovski trg) in v bližini nakupovalnega centra Mamut, hotel Stadion v bližini Népstadiona, pa Hotel Astoria, zatem lahko jih gledaš še na sledečih ulicah: Váci utca, Rákóczi ut. Vsi ti našteti hoteli so v samem centru oziroma neposredni bližini. će pa želiš bolj miren kraj pa lahko se odločiš za hotele na Margaretinem otoku: Grand hotel in pa Hotel Ramada. Seveda navedla sem ti hotele, ki so malo boljši, kajti hotel s tremi zvezdicami, ni nujno, da je enak hotelu s tremi zvezdicami pri nas – običajno je slabši, takšnih pa ti nebi hotela svetovati. Dober hotel je tudi Griff -vidi se ga ko prihajaš v Budimpešto, je pa malce oddaljen od strogega centra. Zanimiv je tudi hotel hilton na grajskem griču takoj ob Matjaževi cerkvi. Lep razgled na Budimpešto, sploh zvečer.

Pa uživaj v Budimpešti.

Firbčna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close