BudaloTotalno
Očitno eden na mesto mene odgovarja. – Budalototalno
Love hurts hvala za vprašanje. Zadeva je potem obstala ni tisti točki kot je. Nisva se ne pogovorila ne razčistila stvari iz preteklosti. Tisto zgodbo sem zaključil in zdi se mi prav tako kot je.
Poskušam biti kar se da dober partner svoji partnerki.
budalototalno, 08.11.2021 ob 14:37
Očitno eden na mesto mene odgovarja. – Budalototalno
Love hurts hvala za vprašanje. Zadeva je potem obstala ni tisti točki kot je. Nisva se ne pogovorila ne razčistila stvari iz preteklosti. Tisto zgodbo sem zaključil in zdi se mi prav tako kot je.
Poskušam biti kar se da dober partner svoji partnerki.
Ja, saj se mi je zdelo, da kdo drugi odgovarja (prekratki odgovori, pa to), ampak nikoli pa ne veš za zihr.
Me veseli, da si lahko zaključil zgodbo. Upam, da si srečen in da boš tudi v prihodnje.
Budalototalno, 08.11.2021 ob 14:43
Sam sebe sprašuješ in si odpiraš teme, potem se pa kao jeziš ko ti nekdo vrne. Ne drezaj in se ne delaj budalo
Ne, ne sprašuje sam sebe in ne odgovarja sebi. Je pa res, da za zihr veva to samo on in jaz.
Včasih se te kakšna zgodba dotakne in ti ostane v spominu, pa te zanima kako se je izšlo. Še ena taka je. Mogoče kdaj vprašam.
včasih bi me zabolelo, včasih mi je bilo mar, zdaj lahko pišeš kar hočeš, popolnoma ravna črta.
In ja, tako zelo očitno je kaj počneš in zakaj. Še dobro, da obstajajo ljudje, ki te iz krempljev takega psihota lahko izvlečejo in pomagajo prebroditi travmo, sanirati škodo, ki jo je povzročil. Tvoja sreča je pa mizerna, če še vedno potrebuješ dozo
Budalototalno, 08.11.2021 ob 15:10
včasih bi me zabolelo, včasih mi je bilo mar, zdaj lahko pišeš kar hočeš, popolnoma ravna črta.
In ja, tako zelo očitno je kaj počneš in zakaj. Še dobro, da obstajajo ljudje, ki te iz krempljev takega psihota lahko izvlečejo in pomagajo prebroditi travmo, sanirati škodo, ki jo je povzročil. Tvoja sreča je pa mizerna, če še vedno potrebuješ dozo
Ne vem, zakaj se name spravlaš, niti ne vem kdo si. Če te je nekdo prizadel, mi je žal zate in nisem jaz kriv, da se ti je to zgodilo.
Forum je zaprt za komentiranje.