Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bučanje (Nerezine)- vprašanje

Bučanje (Nerezine)- vprašanje

Pozdravljeni!

Odločamo se za najem app v omenjenem naselju. Pa me zanima, če mogoče kdo pozna in mi lahko pove kaj pomeni 1. in 3. kategorija.

Mogoče kdo ve katere številke hišic imajo najboljšo lokacijo? Vsaj približno… ker so št. od 200 do 600.

Hvala!!!

Lp

Če odtipkaš v gugl ime naselja, ti vrže ven nekaj slik.

Številke od 200 do 800 so vrste hišic, šteto od morja. (hmm, ni čist tako, ker vrste niso ravne) Načeloma je hišica 254 v drugi vrsti, 645 v šesti vrsti,…

Kategorija se verjetno šteje glede na opremo. Ene so s klimami, zunanjo kuhinjo,… druge pa s skromno opremo (kuhinja, soba, kopalnica) Terasa z mizo in 4. stoli,…

Sicer pa je celo naselje hišk v borovcih. Odvisno kolk ste občutljivi glede klime? Eno morajo obvezno imeti, drugi ne.

lp, ela s … pa lep dopust, kjerkoli že boste

Ni čisto res. Naselje je narejeno v palmo, številke se pa začenjajo v sredini naselja in gredo levo 100, 200 in 300 ter na desno 400 do 800.

100 in 400 so najbližje vodi, 800 že skoraj ob cesti naprej do Lošinja.Na levi (starejši del naselja) imajo lihe številke teraso oziroma vhod s cestne strani, sode pa ne, na desno strani naselja je ravno obratno. Nizke številke so bliže sredini, višje so bolj iz centra.

Obstajajo trije 4 tipi apartmejev, ki pa so se predvem v času, ko so jih pokupili posamozniki še bolj spremenili. Najstarejši tip hišice in novejši tip hišice sta podobna. V osnovi imate dnevno sobo, iz katere je na levo vhod v manjšo sobo, pa spalnico, naranost je kopalnica, v desnem kotu zadaj je pa kuhinjska niša. Desno od bhoda so imele vse hišice klop in mizo. Starejše imajo iz otroške sobo izhod na teraso, novejše pa samo okno. Veliksot cca 50m2. Večinoma imajo pred vhodom teraso ali pa pokrit del, skoraj vse pa tudi parkirno mesto zelo blizu. Staješi tip je v vrstah 100 do 300, novejši pa v 400, 500, 600 in 700. Na 800 so vglavnem garsonjere, ki imajo takoj po vhodu eno manjši kuhinjo, kjer lahko spi nekdo, pa kopalnico in na drugi strani sobo za dva z oknom. Mala terasa je ponavadi pred vhodom. Oznake A pomenijo, da je enota na vrhu. Te imajo zelo majhna parkirišča in v višku sezone se zanje skoraj tepeš. Velikost ene 20m2. Potem so pa zgradili še nekaj srednjega za 4 osebe, največ jih je na 400 takoj na začetku, tudi v dve nadstropji, poleg kuhinje in spalnice lahko dva spita še v jedilnici.

Naselje je bilo zgrajeno leta nazaj; hišice pa so različno vzdrževanje in obnavljane. Mnoge privatne imajo pred hišo veliko teraso in zunanjo kuhinjo; pa drugačen interijer, mnoge imajo klimo (ki jo poleti rabiš), vse pa je odvisno od lastnika.

V osnovi imajo vse enote plinske bojlerje (jeklenke se menja v recepciji), manjši hladilnik in štedilnik z dvema plinskima rinkama, brez pečice, ampak to je zdaj spet vse odvisno od lastnika. Mnogi imajo tudi podkletene, pa satelitcke krožnike…..

Če mi poveš več o hišicah, ki jih gledate, ti lahko pomagam še bolj.

Hvala lepa obema za odgovor in pomoč!

Topsy, odločamo se med naslednjimi hiškami:

1. Apartma 527/1 (I. kategorije)
2. Apartma 531/5 (I. kategorije)
3. Hišici 202 in 643 (I.kategorije)
4. Hišica 207 (III. 5. Hišica 232 (III. kategorije)
6. Hišica 460 (III. kategorije)
7. Hišica 672 (II.kategorije)
8. Hišica 355 (I.kategorije)
9. Hišica 450 (I.kategorije)
10. Apartma 646/4 (I. kategorije)

Če boš tako prijazna in mi napišeš za katero izmed teh hišk bi se ti odločila, ti bom zelo hvaležna!

Še enkrat HVALA za vse informacije, res so mi zelo pomagale!

A mi poveš še, koliko vas je, imate otroke in kakšne so cene, ker to zelo veliko pove.

Ja, sem smotana… 🙂 Planiramo za 3 osebe (odrasle).

Recimo, da me zanima neodvisno od cen, ker so kar podobne in se ne bomo odločali glede na ceno. Ti tu vseeno napišem še cene za naš termin (septembra):

Apartma 527/1 (I. kategorije) Cena najem je 59 €/dan.
2. Apartma 531/5 (I. kategorije) Cena najema je do 59 €/dan
3. Hišici 202 in 643 (I.kategorije) Cena najema je do 66 €/dan
4. Hišica 207 (III. kategorije) Cena najema je do 50 €/dan
5. Hišica 232 (III. kategorije) Cena najema je do 50 €/dan
6. Hišica 460 (III. kategorije) Cena najema je 50 €/dan
7. Hišica 672 (II.kategorije) Cena najema je 55 €/dan
8. Hišica 355 (I.kategorije) Cena najema je 66 €/dan
9. Hišica 450 (I.kategorije) Cena najema je do 66 €/dan
10. Apartma 646/4 (I. kategorije) Cena najema je 59 €/dan

Še enkrat hvala!

Torej hiške imajo ločeni dve spalnici, v apartmaju eden spi v dnevnem prostoru. Odvisno, kako se poznate, ampak jaz bi bila raje za hišico, pa lahko vsak dela po svoje. Apartmaji št/5 niso v pritličju in imajo res majhen prostorček za mizo zunaj pred vhodnimi vrati, zato se meni veliko bolj všeč apartmaji.

Jaz bi ne izberala III kategorije, razen če vam je prostor samo za spanje, ves čas boste pa okoli.

450 je res skoraj ob vodi in ima najbž dovolj veliko in morda tudi pokrito teraso z zunajjo kuhinjo.
355 je blizu otroške kolonije in ni ravno blizu morja, najbž ima tudi ločen vhod v otroško sobo. Med njimi ni ravno veliko prostora.
672 ima veliko sence, tudi za avto, v precej mirnem delu naselja, proti koncu; vhod s cestne strani.
202 skoraj nad plesiščem, čeprav dvomim, da bo takrat še muzika, imate pa vhod stran od ceste. Blizu bifeja in centralne plaže, najbrž najbližje do betonske plaže v zalivu. Po poti 100 je glavna sprehajalna pot proti Nerezinam zvečer.

643 v tretji vrsti, vhod iz ne cestne strani, lahko da je do hišice kakšna stopnica, najbrž precej sence.

A mi poveš (lahko tudi preko ZS-ja), kdo jih oddaja?

Hvala za informacije!!!!! Ja, najbrž se bomo odločili kar za hiško.

Jaz sem to dobila na mail, vprašala sem na Počitniško skupnost Krško.

Hvala in lep dan še naprej!

A pa te hišice so še vse proste ? Za katere termine pa?

Jaz sem se zanimala za september, tako da to, kar sem napisala, je prosto in je vse za september.

Lp

Topsy in pa tudi dopustnica pozdravljeni in lepo prosim za informacije… Tudi jaz sem povprašala na psk in dobila tale odgovor:

1. Apartma 527/1 od 1.9.2011 dalje, cena najema je 59 €/dan.
2. Apartma 531/5 od 1.9.2011 dalje, cena najema je 59 €/dan.
Oba apartmaja sta spodaj, sta obnovljena.
3. Hišica 448 od 1.9.2011 dalje, cena najema 66 €/dan. Je obnovljena.
4. Hišica 207 od 4.9.2011 dalje, cena najema je 50 €/dan. Hišica ni obnovljena.
5. Hišica 460 od 30.8.2011 dalje, cena najema je 50 €/dan. Hišica ni obnovljena.

Nekako smo rekli, da septembra ne rabimo klime, pa tud dva dojenčka sta, pa niti ne rabimo tolk, je ventilator dosti :)… Če imamo na izbiro hiško, pol app odpade, torej če se odločim med 209 in 460? Vajino mnenje??

Hvala!!

Pozdravljeni,

a mi lahko kdo pove lokacijo oz. oddaljenost apartmaja 531/5? Hvala za info. Lahko pošljete tudi na decmanmarjeta@yahoo.com.

Pozdravljeni,

tudi mene zanimajo info. glede hiške 672 (PSK). Hvala za odgovore.

Jaz sem dopustoval nazadnje v 519/8, mislim da je cena v sept cca. 50€, je pa bila ta lokacija zame ena boljših v naselju, tik nad plesiščem, prvi apartma na desni strani, s kar veliko pokrito teraso in še večjo odkrito teraso in globoko senco, super za vsesti se na zunanji kamniti mizici in v miru spiti hladno pivo 🙂 Ostala oprema, ni da ni, vse kar potrebujete na dopustu, je tam.

Kolikor pa vem, ima celotno naselje 3 zvezdice, opremljenost posameznih hišk, apartmajev pa se tudi znotraj naselja Bučanje, dosti razlikuje, smo dopustovali že v kar nekaj hiškah.

Če bo koga zanimalo, delim še link do omenjene lokacije hiške:
http://www.bucanje.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close