BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Koliko časa, 18.12.2021 ob 12:16
Kokoši ?, 18.12.2021 ob 10:59
IDESI v nobenem primeru ne more biti VAGABUND ❗❗❗
Tako kot DARWINDARKO ne more biti XROBE.
Tudi mene je ogromno ljudi (moški in ženske) obtoževalo, da sem VAGABUND. Vendar ne morem razumeti po čemu to sklepajo.
Medtem, da bi IDESI bil VAGABUND je noro sklepanje❗❗❗
Gre za popolnoma različne osebe. VAGABUND je bil poseben.
IDESI pa je a AVTISTIČNO DOLGOČASEN tip, ki bi rad s svojo napiflanostjo in praznim pametovanjem naredil vtis na druge. Neiskren hinavec, ki se dela finega, da prekriva svoje pomanjkljivosti. Ima humor, ki to ni. Toge osebe, kot je on niso sposobne humorja.
V teh lastnostih si je identičen MATJAZKOTU (MATIASU), BTDT-ju in EXCELLU.
Samo ne bom ničesar trdil, to prepuščam drugim, da sklepajo.
Kokoši, koliko časa si tule?
Veš, kaj je pisal Idesi pred dvema, tremi, petimi leti? In kdaj se je pojavil Vagabund in kaj je pisal?
In kako nam bi bilo jasno, kako nekdo “nov” pozna teme, ki so se pojavljale dve, tri leta ali še več pred tem, kot pa se je on pojavil? In kako pozna forumaše in njihove zadeve, o katerih so pisali par let preden se je pojavil?
Koliko časa je, odkar si ti tu? Je sploh že eno leto?
kokoši je tle njmanj 5 let če ne še kj več. sm je pisalo pod drugimi vzdevki. ta kokoši je tut zgolj en lik. na trenutke piše lih tolk blazno kurk Vagabund tk da nč čudnga če so misl da je on
idesi, 17.12.2021 ob 20:13
Ping pong, 17.12.2021 ob 20:05
Haha a Desi se je pozabil odjavit.
Ne, to je namenoma zapisano. Bolje se onegavit s kozo, kot pa onanirat sedem strani na temo iskanja slonovih oklov med jagodnimi cvetovi.
v vsej svoji luči.
Pa si se pokazal, 18.12.2021 ob 16:03
v vsej svoji luči.
Ja uspelo mi je. Uspelo mi je masko potegniti iz njihovih fac. Tako BTDT-matjazkotu(zdaj MATIASU) kot iDESI-ju. V tej temi so se pokazali v pravi luči. In se tudi zelo ponižali, če vprašate mene.
Tudi v živlenju je velikokrat tako, da tisti, ki se delajo najboljše se velikokrat izkažejo za najslabše.
In povejte meni, ki sem nov na temu forumu, a se je iDESI tudi tako kot BTDT hvalil s poslovnimi(ali drugimi) uspehi???
Sprašujem ker je to nekaj, kar bi od njega glede na to kako sem ga ocenil pričakoval. Saj mi deluje zelo priliznjen narejen hinavski tip.
Kakor koli že. Lahko vam rečem samo eno. To je take vrste tip, ki mu ne morete vrjeti nič od nič. Zato mu ne nasedajte.
HALOŽANKA, 18.12.2021 ob 12:21
Jezuskristus dedi blesavi, ko misliš, da nižje ne gre, vi dokažete nasprotno.
“HALOŽANKA”,
najlepša hvala, res je zame kompliment kar si napisala. Hotel sem, da pokažejo kako nizkotni so in to sem dosegel.
Moj pogled na življenje je tak, da znanje brez izkušenj bolj malo pomeni. Vidim pa, da ravno tisti, ki nimajo izkušenj z določenega področja zelo radi pametujejo o njem. Temu pravim prazno pametovanje. Če se prav spomnim si ti iz zdravstva in gotovo dobro veš o čemu govorim.
Tu se prepozna prenapihnjence, prepotentneže in predvsem slaboumneže, ki se želijo z napiflanostjo in praznim pametovanjem postavljati, da prekrijejo lastne pomankljivosti. In takrat, ko jih izoveš se pokažejo v pravi luči kakršni so. In rezultat je tak, kot v tej temi.
Kokoši, 19.12.2021 ob 01:34
Ja uspelo mi je. Uspelo mi je masko potegniti iz njihovih fac. Tako BTDT-matjazkotu(zdaj MATIASU) kot iDESI-ju. V tej temi so se pokazali v pravi luči. In se tudi zelo ponižali, če vprašate mene.
Tudi v živlenju je velikokrat tako, da tisti, ki se delajo najboljše se velikokrat izkažejo za najslabše.
In povejte meni, ki sem nov na temu forumu, a se je iDESI tudi tako kot BTDT hvalil s poslovnimi(ali drugimi) uspehi???
Sprašujem ker je to nekaj, kar bi od njega glede na to kako sem ga ocenil pričakoval. Saj mi deluje zelo priliznjen narejen hinavski tip.
Kakor koli že. Lahko vam rečem samo eno. To je take vrste tip, ki mu ne morete vrjeti nič od nič. Zato mu ne nasedajte.
Za iDesija vemo, kdo je, je pokazal tudi bilance svoje firme, tako da res obstaja in vemo, koliko zasluži.
Tudi link do svoje domače strani je dolgo imel v podpisu, tako da se ne skriva in tudi ne fantazira o tem, da je kao podjetnik.
Vida200, 19.12.2021 ob 12:06
Kokoši lepo si opisal življensko resnico, ki bi jo moral poznati vsak. Kot pravilo kakšnim ljudem se naj izogiba, ko vstopa v odnose. Poznam veliko žensk, ki so verjele podobnim goljufivim nakladačem, kot si jih opisal in se opekle.
To sem jaz naučila svojo hčero. Ker to je ena od resnic, ki jih morajo mame prenesti na svoje hčere, da bodo vedele kakšnih fantov se izogibati.
idesi, 19.12.2021 ob 15:19
Vsak idiot zna vzbuditi temne plati v drugem. Radki znajo shajati z drugimi ob zavedanju nepopolnosti taistih. I ne peščica na iz drugih zna ptegniti najboljše.
Pa smo se pozicionirali. Šah-mat.
iDESI,
to kar si napisal mi deluje nekaj kar si napisal v obupu v katerega sem te spravil. Seveda tega ne boš priznal in lahko pričakujem od tebe le posmehljiv komentar.
Vzbuditi temne plati v drugem? Res me ne razumeš kaj želim povedati. Vidi se, da si najmanj bral knjige o samopomoči, morda so iz tam vse te napiflane fraze in modrosti, ki jih trosiš po forumu ali pa od kje drugje. Uglaunem ni važno.
Jaz sem pisal o temu, da snameš nekomu masko iz obraza nekomu. Tega pa ne zna vsak idiot. Še več, večina ljudi tega ne zna. Večina ljudi, tako kot na tem forumu tudi v resničnih živlenjih ne zna zaznati manipulacij okoli sebe, so popolnoma nevedni in se ne zavedajo dogajanja okoli sebe, so sledljivi in so dovzetni za manipulacije. Verjamejo in nasedajo bedarijam. Tudi sam sem že videl žensko, ki se je vrtela okoli “uspešnega podjetnika” pa čeprav je dal veliko znakov, da stvari niso takšne kot jih predstavlja in da je nakladač.
Nevem če si ti BTDT saj te ne spremljam dovolj dolgo in tudi ne, da se mi prebirati starih tem v katere si komentiral, da bi naredil analitično primerjavo vajinih zapisov. Vem samo to, da si si v treh izrazitih značilnostih zelo podoben BTDT-ju. In tudi vem, da BTDT je nakladač in ni nobenm uspešen poslovnež. To je očitnno, da bolj nebi moglo biti. Tebe nisem šel preverjati in tudi BTDT-ja nisem kaj dosti preverjal za nazaj saj sem ga analiziral v času, ko sva si dopisovala na forumu(in pisala sva si kar dosti).
Zato se nismo nič pozicionirali. Ni šah-mat stanje. Ne sanjaj o temu, nisi mi kos 😉 Ker tudi z drugim delom tvojega pogleda se ne strinjam. Saj pristop, ki ga umenjaš lahko velja le pri navadnih ljudeh in ne pri narcisistih, sociopatih in psihopatih. Sicer imam (ali sem imel) tudi sam nekaj takih ljudi v svojem živlenju, in se jih nisem odkrižal, ker nisem pragmatičen in koristoljuben človek. Pač, do njih čutim pomilovanje, jim pomagam če lahko, jim pa seveda ne zaupam in jim ne pustim, da bi mi škodovali. Če pa so moji nasprotniki pa z njimi postopam na način, ki se mi zdi najbolj primeren, individiualno za vsakega posameznika posebaj.
iDESI,
o hvala lepa, nisi nasprotoval mojim trditvam in s tem si jih vsaj napol podprl.
Razčistili smo kam spada BTDT, matjazko, k čemor sta zelo pripomogla tudi onadva sama, še zlasti matjazko, za kar se mu zahvaljujem. Veseli me, da so to tudi komentatorji jasno opazili. Ali kot si napisal: PO NJIH DEJANJIH JIH BOSTE PREPOZNALI. Hvala, da se strinjaš z menoj. 🙂
Sam si s svojim obnašanjem tudi jasno dal vedeti kakšne sorte tič si. Vendar še vedno stvari glede tebe 50% niso jasne. Vendar se mi jih neda razčiščevati in ukvarjati s tem.
Sam bom odnehal, ko mi bo pasalo. Morda ti še kaj napišem, ti pa lahko odgovoriš ali ne, kot ti bo pasalo.
Tudi tebi želim prijeten večer. 🙂
P.S.: Aja Biblija. To knjigo pa morem prebrat enkrat. Svetlana Makarovič je rekla, da je najboljša komedija, kar jih je kdaj prebrala. Da se je od srca nasmejala. Da je celo par modrosti notri našla in veliko nekoristnega absurda kateremu se od srca narežiš. Menda je dost boljša knjiga od Herrya Poterya.
Vsekakor je potrebno upoštevati tudi to, kar se je izcimilo iz vsega skupaj. Da si pezde, ki dlje od tega, da dela zdraho, ne sežeš. Od tu naprej pa je na tebi. Ko je človek enkrat tako na dnu, je enina možna pot navzgor. Kako visoko je odvisno zgodi od tvoje vztrajnosti. Z nekaj truda boš morda že v letu ali dveh spet verodostojen.
matias, 19.12.2021 ob 17:34
Kakšen dosadnjakovič brez življenja, sedaj mi je Kokdak začel pošiljati zasebna sporočila in spise litanij pod ženskimi niki. 🙂
Ženske, rabim nasvet, kako se naj ubranim pred seksualnim nadlegovanjem paranoičnih gejev? 😉
simpl nekaj čvekat sam s seboj. to je tut kr mal čudn da kr iz nenada en matjažo prileze iz naftalina. prznam pa če neb blo drame tut klikal ne bi več tle gor. koronca se je totalno izpela.
iDESI952, 19.12.2021 ob 17:19
Vsekakor je potrebno upoštevati tudi to, kar se je izcimilo iz vsega skupaj. Da si pezde, ki dlje od tega, da dela zdraho, ne sežeš. Od tu naprej pa je na tebi. Ko je človek enkrat tako na dnu, je enina možna pot navzgor. Kako visoko je odvisno zgodi od tvoje vztrajnosti. Z nekaj truda boš morda že v letu ali dveh spet verodostojen.
“iDESI”,
opa opa, lej ga lej užaljen je! 🙂 Kaj a mi nisi ti že zaželel “Lep večer”? Pa se še kar ne moreš posloviti. 🙂 he he he, a je zabolelo kaj?
Kar nadeljuj, kar nadeljuj. Pokaži se kakšen si.
Kaj mi govoriš o temu, da je treba upoštevati to kar se je izcimilo iz vsega tega? Pa saj to jaz govorim že cel čas! To je najpomembnejše kar je treba upoštevati.
In ravno to priča o moji vredostojnosti, saj sem jih uspešno sprovociral, da so sneli masko s svojih obrazov zaradi česar so se tudi ostali uporabniki postavili na mojo stran.
Da ne boš tu fantaziral in v prazno nekaj nakladal, si pač preberi še enkrat celo temo in boš videl o čemu govorim.
Samo velikemu domišljavcu, kot si ti, je to težko sprejeti.
Kokoši, 19.12.2021 ob 18:09
“iDESI”,
opa opa, lej ga lej užaljen je! 🙂 Kaj a mi nisi ti že zaželel “Lep večer”? Pa se še kar ne moreš posloviti. 🙂 he he he, a je zabolelo kaj?
Kar nadeljuj, kar nadeljuj. Pokaži se kakšen si.
Kaj mi govoriš o temu, da je treba upoštevati to kar se je izcimilo iz vsega tega? Pa saj to jaz govorim že cel čas! To je najpomembnejše kar je treba upoštevati.
In ravno to priča o moji vredostojnosti, saj sem jih uspešno sprovociral, da so sneli masko s svojih obrazov zaradi česar so se tudi ostali uporabniki postavili na mojo stran.
Da ne boš tu fantaziral in v prazno nekaj nakladal, si pač preberi še enkrat celo temo in boš videl o čemu govorim.
Samo velikemu domišljavcu, kot si ti, je to težko sprejeti.
zaradi česar so se tudi ostali uporabniki postavili na mojo stran.
Daj reci, da se šališ!
Nihče se ni postavil na tvojo stran, 99% forumašem si nadležen in dolgočasen!
Forum je zaprt za komentiranje.