Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 05.01.2022 ob 23:31

🙂 Če se počutiš provociran, je baje najboljše za pomiritev in hlajenje živcev, da pod 5-imi niki v roku ene ure odpišeš nazaj.

Paranoia_9063a9_654591.jpg (566×578)

“matjazkoMATIAS”,

A to govoriš o sebi❓❓❓Ker vidi se, da tisto kar vas moti na sebi in kar sami počnete očitate ostalim. ?

Je pa zelo, res izredno zanimivo, da meni očitaš, da se domišljam, da mi iste osebe pišejo pod več vzdevki in da sem paranoičen, takoj za tem pa mene obtožiš, da sem napisu pod petimi različnimi vzdevki pet sporočil.

No to vse pove. ?

Moten si ti multivzdevek.

Poleg tega pa ta tvoja norost, ko mi slediš iz teme v temo tudi kaže to tvojo obsedenost.

Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 15:58

Zaskrbljena952, 06.01.2022 ob 08:13

A Matias je bivši Matjazko? Kaj se z njim dogaja?

Ma saj vidiš, besede niso potrebne. Vse kar je gradil pod svojim vzdevkom (podobo razgledanega, intelektualnega človeka) je porušil. To kar pa zdaj vidiš pa je v resnici on. Tak debil je kot se je zdaj pokazal.

Nevem, jaz se ga spomnim kot čisto drugačnega. Prav imaš, da je kot, da ni ista oseba. Nikoli nebi pričakovala takšnih odzivov in načina od njega. Res je kar pravijo, da človeka nikoli ne moreš pravilno oceniti, če ga ne spoznaš v živo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close