BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Kokoši ?, 17.12.2021 ob 13:40
si neumna al kaj, 17.12.2021 ob 09:03
1 punca, 16.12.2021 ob 12:44
Nesramno je, da se spravljate na Kokoši zaradi njegove spolne usmerjenosi in me to prizadane čisto osebno. In kaj pol če je peder? Saj moj brat je tud peder in jaz nisem čist čista v glavi ker sva pač mela taka starša, tako vzgojo. Nikoli nisem dobila dovolj pozornosti, da bi bila normalna ženska. In zato sem se vedno ukvarjala z drugimi, ker sama sebi nisem bila dovolj. Zato sem ranila druge, da bi mene manj bolelo. Moj brat je bil peder in do tega sem čutila homofobijo. Ker moj brat je postal peder zaradi takega okolja v katerem sva odrasla, in jaz sem bila homofobična zaradi okolja v katerem sem odrasla. Nisem razumela, da je tak kot jaz in da ga napadam zaradi tega ker so ga poškodovali isto kot so poškodovali mene in da s tem napadam samo sebe.
Zato se tudi opravičujem vsem tukaj, ki sem jim kdaj težila in jih nadlegovala.
Vaša ena punca.
Nihče se ne spravlja nanj zaradi tega, ker naj bi bil homoseksualno usmerjen.
Spravljajo se nanj, ker je paranoik in v vsakem odgovoru, ki mu ni všeč, avtorja zapisa obtoži, da je to BTDT z novim vzdevkom in da ga zasleduje.
Pa še v temah, kjer ni nikogar takega, se pohvali, kako provocira in draži nekatere forumaše.
“SI NEUMNA AL KAJ”
Neumna si le ti, ker ne vidiš, da je njena zgodba ganljiva. Ampak kje bi take antisicialne škodljove gnoje, tvoje vrste ganilo trplenje drugih ljudi.
Ne vem, če si paranoična debilka, ki sem ji včeraj velikokrat v tej temi moral zagotoviti, da ne mislim, da je ona BTDT ali kakšna druga zmešana oseba. Ampak naj še tebi povem, da ne mislim, da je vsakdo BTDT. Da je negdo BTDT-matjazko mislim samo kadar se je BTDT-matjazko zmotil, ko je izival in po nesreči napisal kaj pod svojim vzdevkom. Ali ko je imel nekdo isti specifičen stil pisanja in me isto napadal kot on. Ali ko je počel kakšne zelo specifične stvari, so bile značilne samo zanj.
Ampak kaj ti to rezlagam, ker te prav briga! Ne ukvarjaš se z mano zaradi tega ker govorim resnico ali ne, ampak zato ker si bolna budala obremenjena z mano.
Preboli to že enkrat!!!!! Ker ne odhajam nikamor. Če te to tako moti ti spizdi dol iz tega foruma! ?
Ali pa si najdi pomoč.
Takim psihičnim bolnikom kot si ti forum le škodi in jim ni v pomoč.
KDO, KDO si ti, da mi boš govoril, ali sem lahko tu in kaj si naj mislim?
Sprijazni se, da nas večina misli, da si dolgočasen in paranoičen tipček.
exformaš monovski, 17.12.2021 ob 06:44
Kokoši, 15.12.2021 ob 23:07
“iDESI”,
aha v takšnem smislu si mislil žrtev. Ja potem pa sem žrtev, žrtev, ki poskrbi, da tisti, ki se spravi nanjo vsakič odide kot poraženec. Tako se je že mnogokrat zgodilo na temu forumu. Spravili so se name in pametni so mi svetovali, da jih naj ignoriraram, česar jaz nisem storil ampak sem jih sesul, da so se spet za nekaj časa zavlekli v svoje luknje. In samo še v eni stvari imaš prav in to v temu, da sem prepirljiv.
Hvala za to sporočilo, je bilo najbolj iskreno in direktno, do zdaj, brez leporečenja. V njem si jasno pokazal kako si opredeljen.
Največ o tebi pove, da si ob vsej tej primitivnost, ki se jo lahko tu bere zaključil, da sem jaz tisti, ki natolcuje, zalezuje in si domišlja, kot si razložil na koncu svojega zapisa.
Ob vsej budalaštini, idiotizmu in še hujši prepirljivosti kot je moja, ki so ju tu zganjali (ker jaz sem se prepiral bolj z dejstvi, provociranjem, izivanjem medtem ko pa so oni očitno pokazali, da so užaljeni) so začeli že drugi uporabniki foruma opažati, da imam prav in me podprli. Zakaj? Ker so dovolj inteligentni, da znajo uporabljati zdravo logiko in sklepanje. In k temu jih nisem toliko nagovarjal jaz, kot so to opazil sami iz odziva teh primitivnih budal.
Medtem ko to, da so pa se tebi ravno slednji (primitivne budale) zdeli bolj kredibilni pa lahko priča le o tvoji slaboumnosti.
Toliko o prazni intelektualnosti in priučenemu pametovanju ljudi, ki mislijo, da so boga za jajca prijeli.
Svaka čast kako si v zadnjih odgovorih zabil iDesija. Čudežnega dečka, ki misli, da je požrl vse znanje tega sveta. Kar odpeketal je stran, čeprav mora imeti vedno zadnjo besedo. Končno nekdo, ki mu je povedal kar mu gre.
Eno veliko točko si s tem dobil pri meni.
“EXFORMAŠ MONOVSKI”,
???
A da je bil tako naporen ta iDESI?
Po pravici povedano ne vem, ker ga ne poznam dobro. Predvidevam, da je bil bolj aktiven v času, ko jaz nisem toliko sodeloval na temu forumu, ali pa je morda pisal v teme za katere jaz nisem imel interesa, da bi jih odpiral.
Vse kar imam glede njega je samo prvi vtis, ki mi ga je pustil v teh dneh. Načeloma ne maram ljudi brez pravih argumentov in dvomim, da je natančno poznal enoletno zgodovino, ki sem jo jaz imel z uporabniki foruma o katerih pišem. Zato me je presenetil njegov zaključek v že prvem njegovem sporočilu, katero je sprva delovalo odprto a ga je nato zaključil s tem, da natolcujem. Načeloma ne maram prenagljenih ljudi. Sklepam, da je imel svoj namen, razlog zakaj se je sploh šel vtakniti v to zadevo. Morda ker si je z temi uporabniki v preteklosti, ki jih obtožujem v tej temi pisal tu na forumu in imel uredu odnos do njih in je to razlog zakaj sem ga zmotil. Morda. Ne poznam ozadja.
Vendar pa me je zelo zmotilo, ker je po vsemu praznemu leporečenju, besedičenju in pametovanju šele v svojem zadnjem sporočilu položil svoje karte na mizo in jasno napisal kaj si misli o meni. Da jaz zalezujem in nadlegujem neupravičeno, ker si vse to le domišljam. Zato pa sem mu napisal, da če je ob vseh vulgarnostih in budalaštinah, ko so manipulatorji pokazali svoj pravi obraz, da so še drugi uporabniki opazili, da govorim resnico on presodil da si jaz domišljam, da to pomeni, da je slaboumen.
Ker poglej jaz sem tak kot sem, ne prekrivam svoje vulgarnosti, nesramnosti, nasilnosti, svojih slabih lastnosti (kot vrjetno tudi dobrih ne, samo o mojih dobrih lastnostih bom pustil druge, da sodijo). Ne maram pa hinavcev, ki za praznem pametovanjem in leporečenjem skrivajo skrite karte. Kot to velja za hinavskega podmuklega pritlehneža MATJAZKOTA in bojim se, da tudi za iDESI-ja.
Pa daj nehaj. nehaj že! Zakaj moreš vlačit to temo na vrh vsak dan. Sedem strani blodenj si skracal skupaj.
Da ti pojasnim. Briga nas zato in tvoje pederizm, briga nas za BTDTja, briga nas za Matjzakota in njegove hetero izpade.
A lahko ODJEBEŠ?! A ti je to tako težko dojet, ti dosadan homič.
BRIGA ? NAS ? ZA ? VSE ? NAŠTETE
Komad za tople brat’ce in za vse druge ljubitelje dobre glasbe:
.https://www.youtube.com/watch?v=dFOQXraPn48
😉
Še malo trans scene za Kokodak:
.https://www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU
… ampak žal poje ženska. 🙂
Anonimno 3269, 17.12.2021 ob 15:40
Pa daj nehaj. nehaj že! Zakaj moreš vlačit to temo na vrh vsak dan. Sedem strani blodenj si skracal skupaj.
Da ti pojasnim. Briga nas zato in tvoje pederizm, briga nas za BTDTja, briga nas za Matjzakota in njegove hetero izpade.
A lahko ODJEBEŠ?! A ti je to tako težko dojet, ti dosadan homič.
BRIGA ? NAS ? ZA ? VSE ? NAŠTETE
A lahko ti odjebeš? Ker dosadan si ti.
Kot sem že prej napisal, da večino od nas brigajo teme o vremenu, zavesah, orhidejah v vazah, hujšanju, solati..Zato nam ne kvari zabave, ker imamo končno zanimivo temo. Da ne govorim o temu, da je bil tip sposoben pripraviti stare monovce, da so se ponovno pojavili na forumu.
Ti pa le beri teme o kozah in travi..
A tako je zdaj to, 17.12.2021 ob 20:15
Fu***al koze je Vagabund in se s tem hvalil.
Kdaj je tvoja lepooka kuzla nazadnje dobila šamar okrog ušes ali pa hodila okrog močno napudrana? Tudi s tem si se kot Vagabund hvalil.
idesi vaga. kokoši kje si sedaj detektivčina? Saj ta idesanka bi še znala biti vagica. po gremanskih selah že zahajata seljaka.
Menda je @Vaga v resnici črnka, oz. mulatka. Mi je pršepnu od Žmaucovga soseda prjatu.
idesi, 17.12.2021 ob 20:55
Če te kaj tolaži, je življenje vseh mojstrov povečini niz neštetih zmot.
Eh no, tebe sem vedno imela v skupini “dober, všečen”, zdaj pa sem ugotovila, da sem se hudo motila.
Spadaš v skupino “nesramen, strahopeten, zloben”, tam je bil vaga, zdaj pa končno vemo, kako je on po tednu, dveh, poznal stara pisanja drugih forumašev.
Na marsikoga sem pomislila, nate ne.
Moja napaka. Velika napaka
“Ping pong”,
bravo, pravilno sklepanje. ?
Točno to je bilo, pozabil se je odjaviti!
Ko se pozabijo odjaviti je tako kot ko se napijejo in bleknejo resnico, ki je drugače nebi.
To je pa tudi način na katerega sem že dobil BTDTja, ki se je pretvarjal, da je druga oseba in pisal vulgarne nizkotne stvari, ki jih pod svojim vzdevkom nikoli nebi ker je hinavec, ki ga je samo pretvarjanje. In tako je ponesreči napisal svoje sporočilo pod svojim vzdevkom.
Jaz sklepam po dejstvih, bebci kot debilka, ki mi je težila v temi prej tega ne znajo nikoli.
IDESI v nobenem primeru ne more biti VAGABUND ❗❗❗
Tako kot DARWINDARKO ne more biti XROBE.
Tudi mene je ogromno ljudi (moški in ženske) obtoževalo, da sem VAGABUND. Vendar ne morem razumeti po čemu to sklepajo.
Medtem, da bi IDESI bil VAGABUND je noro sklepanje❗❗❗
Gre za popolnoma različne osebe. VAGABUND je bil poseben.
IDESI pa je a AVTISTIČNO DOLGOČASEN tip, ki bi rad s svojo napiflanostjo in praznim pametovanjem naredil vtis na druge. Neiskren hinavec, ki se dela finega, da prekriva svoje pomanjkljivosti. Ima humor, ki to ni. Toge osebe, kot je on niso sposobne humorja.
V teh lastnostih si je identičen MATJAZKOTU (MATIASU), BTDT-ju in EXCELLU.
Samo ne bom ničesar trdil, to prepuščam drugim, da sklepajo.
Kokoši, veš česa ne razumeš? Da smo ljudje res ful različni med sabo. In da če ti nekega humorja ne razumeš ali je tebi dolgočasen, je takšen pač tebi. So ljudje, ki ga pa poštekajo in jim je tak način humorja všeč, blizu. Tebi ni, nič hudega, če ti ni. Ni treba zdaj oblepit ljudi in jih napadat, če niso po tvojih kriterijih. Razumem, da so bili ali pa so še drugi ljudje takšni do tebe, a tebi ni treba takšnega odnosa deliti naprej. Sploh ker veš, da si v sebi dober, ne glede na to, kaj mečejo vate drugi.
Pogovor je dostikrat predelovanje nečesa v sebi, forumsko pisanje je lahko karkoli, razmišljanje na glas, brskanje po različnih stvareh, preigravanje različnih plati, ni nujno, da je hinavsko. Je njegov način pač. Lahko spoštuješ to?
Misliš, da na forumu res ne more biti prostora za vse? Ja, razumem, da se boriš, da bi bil tu prostor tudi zate. A lahko dopustiš prostor tudi drugim, da so?
Kokoši ?, 18.12.2021 ob 10:59
IDESI v nobenem primeru ne more biti VAGABUND ❗❗❗
Tako kot DARWINDARKO ne more biti XROBE.
Tudi mene je ogromno ljudi (moški in ženske) obtoževalo, da sem VAGABUND. Vendar ne morem razumeti po čemu to sklepajo.
Medtem, da bi IDESI bil VAGABUND je noro sklepanje❗❗❗
Gre za popolnoma različne osebe. VAGABUND je bil poseben.
IDESI pa je a AVTISTIČNO DOLGOČASEN tip, ki bi rad s svojo napiflanostjo in praznim pametovanjem naredil vtis na druge. Neiskren hinavec, ki se dela finega, da prekriva svoje pomanjkljivosti. Ima humor, ki to ni. Toge osebe, kot je on niso sposobne humorja.
V teh lastnostih si je identičen MATJAZKOTU (MATIASU), BTDT-ju in EXCELLU.
Samo ne bom ničesar trdil, to prepuščam drugim, da sklepajo.
Kokoši, koliko časa si tule?
Veš, kaj je pisal Idesi pred dvema, tremi, petimi leti? In kdaj se je pojavil Vagabund in kaj je pisal?
In kako nam bi bilo jasno, kako nekdo “nov” pozna teme, ki so se pojavljale dve, tri leta ali še več pred tem, kot pa se je on pojavil? In kako pozna forumaše in njihove zadeve, o katerih so pisali par let preden se je pojavil?
Koliko časa je, odkar si ti tu? Je sploh že eno leto?
Forum je zaprt za komentiranje.