BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Tvoja draga Klementina, 14.12.2021 ob 21:00
MATJAZKO, 14.12.2021 ob 18:16
Slavist MG, 14.12.2021 ob 16:58
Kokoši, 13.12.2021 ob 21:51
Honracij, 13.12.2021 ob 18:03
Ta tip je incel! Sem prebral celotno temo in vidim, da je ta matjazko incel. Samotarji njegove vrste v ameriki postrelijo ženske. Se vidi, da razen interneta nima drugega živlenja.
Honracij,
pa točno to sem tipu že tisočkrat napisal, da vem da je neuspešn socialkar, ki ne dobi žensk in si kvečjemu ženske gate oblač, da se spolno zadovljuje ob temu. Da ne umenjam njegove fotke iz avatarja. Večkrat umenim, da mi grejo na kozlanje take nemoške karikature kot on, bolj umenja, da si želim njih heteroseksualcev. To je zdaj že 1000 krat umenil. Niti zaveda se ne kakšnega debila dela iz sebe.
Kokoši, kaj je to UMENJATI? UMENJAL? UMENJA?
Lahko razložiš?
umenja živlenje :):) Se strinjam, če bi v roke vzel kakšno knjigo, ki je še kaj drugega kot gej slikanice za onaniranje, bi imel več koristi, če ne drugo, bi izboljšal slovnico. 😉
Dejansko mislita, da sta smešna? Mimo je to kar počneta. Pod vsakim nivojem.
Forum pasivno spremljam že peto leto in le redko kdaj se odzovem. Btdt mi je vedno bil simpatičen, čeprav po pravici povedano se ne spomnim njegovih zanimanj. O tebi Matjažko sem dejansko imela dobro mnenje, ki si ga zdaj uspel popolnoma porušiti. Prej se mi zdelo, da si razmišljujoč posameznik, ki je znal ubesediti svoje misli.
Zdaj, ko vaju berem mi je jasno, da ima prav, da sta ista oseba. Ne toliko zaradi njegovih razlag, kot zaradi vajnih slaboumnih odzivov.
Zdaj pa me kar obtoži, da sem Kokoši. Lep večer ti želim
“TVOJA DRAGA KLEMENTINA”,
to kar si napisala, je MATJAZKOTA gotovo zabolelo, zdaj se sprašuje zakaj se je sploh šel se sramotiti pod vzdevkom MATJAZKO in me ni raje nadlegoval kot anonimno sralo potuhnjeno brez obraza kot je.
No in to je bil tudi moj namen, da psihotu snamem masko in se pokaže v pravi luči. In uglaunem sem mu jaz samo snel samo masko on pa je opravil vse delo namesto mene. ?
Zdaj ko so ljudje brali te budalaštine v tej temi si gotovo marsikdo misli, da očitno imam prav, da sta MATJAZKO IN BTDT(ki se je čudežno pojavil po temu, ko včasih ni zdržal ure da ne bi pisal sem gor) ista oseba.
Kokoši, 15.12.2021 ob 13:33
NISEM SLAVISTKA, prav prav prav, zdaj pa se pomiri, ker nihče ne trdi, da si ti BTDT.
Vse si narobe razumela saj je prezapleteno zate in si vse pomešala. Vidi se, da imaš probleme.
Zdaj pa si nalij kozarček vinčka in daj vse obremenjujoče misli iz glave ?
Ne bodi pokroviteljski in ne imej me za neumno, še posebej pa ne zato, ker sem ženska!
idesi, 14.12.2021 ob 09:18
Kokoši, 14.12.2021 ob 08:29
iDESI,
prosim ne zameri mi, a ker se mi zdi tvoj zapis in pogled na živlenje naiven in prelahkoten ti bom odgovoril predvsem praktično.
Za značajsko zelo pisanega posameznika se v tem primeru ne more iti. Ker ljudje z osebnostno motnjo (oz. psihopati, če uporabim popularen izraz) v večini primerov niso tako pisani in kompleksni, saj jim primankuje zmožnosti razumevanja in občutenja širokega spektra stvari, ki jih občuti večina ljudi zmožnih empatije. Predvsem pa njihovo osebnost zaznamuje površinskost, praznina in plehkost, ki so se jo dobro naučili prikrivati. Zato sem ga tudi sprovociral, da je v tej temi odvrgel masko in pokazal kaj se v resnici skriva za njegovo napiflanostjo in intelektualno praznino. To njegovo patologijo pa lahko jasno vidiš v njegovih zapisih v tej temi. Zdaj se ne pretvarja in je bolj avtentičen. In jaz sem zadovoljen.
Torej zanima me, če te ta oseba X še vedno nebi motila, če bi te celo leto anonimno zalezovala in žalila medtem, ko bi se neanonimno pod svojim poznanim vzdevkom delala normalno. In če bi videl, da isto kot s teboj počne tudi z drugimi upotabniki.
In nakoncu bi še našla možnost, da piše pod tvojim registriranim vzdevkom (jaz nisem registriran in se ne bom registriral, zato lahko to z lahkoto izkorišča a ker si ti registriran sem ti vprašanje postavil na takšen način).
A potem, ko bi ta oseba pisala pod tvojom vzdevkom po forumu bi ti še vedno zamahnil z roko in rekel, da se pač z to osebo ne ujameš in imata pač različne poglede?
Marsikdo je že poskusil pisati kot “DESI” in rezultat je bil, kakršen je bil. Vzdevek sam po sebi je bistveno premalo. Vsebina je tista, ki definira dinamiko foruma. Vsekakor imajo vsi ti zalezovalci, ki te zalezujejo, eno skupno lastnost in ta lastnost je, da so si izbrali tebe. Kaj je tvoja lekcija in kaj se je treba iz nje naučiti, je na tebi, da odkriješ. Vztrajanje v dramskem trikotniku te kljub vsem razkritjem ne bo odrešilo, saj se bo našel vedno znova nov “preganjalec”, ki te bo vedno znova potisnil v vlogo “žrtve”.
“iDESI”,
jaz se ti zdim žrtev??? PA JAZ SE ZABAVAM IN SMEJIM. Zdim se ti žrtev ob vsej histeriji, ki jo počnejo, ker sem jih tako zelo sprovociral?? ? Saj jih bo še pobralo, ker mi ne morejo do živega.
Ali vidiš kakšne budalaštine so samo zganjali, po temu ko si mi poslal zadnje sporočilo in tebi se je zdelo, da sem jaz tisti, ki natolcujem?
Že drugi uporabniki foruma so jih zdaj spregledali in vidijo koliko je ura. Čutim, da sem zmagal.
Nevem no. Meni se zdi predvsem to, da so postali žrtve tisti, ki so me poskušali izivati. Saj vidiš kako norijo. ?
Imaš psihopate tu gor. Tako, kot v resničnem živlenju. In so velikokrat očarljivi kot je zgledal MATJAZKO z svojim pametovanjem. Preden kot je ena prejle napisala, da se je zdaj zasral z s svojim nezrelim pisanjem v to temo.
Takšni ljudje so rak, rakova tvorba, tako v resničnem živlenju kot tu gor. Vem, da ti ni všeč moj način, a če jaz nebi znal z njimi bi me že večkrat v živlenju zabodli nož v hrbet ali me izigrali. Izpostaviti jih je treba, da lahko vsi vidijo nevarnost kakršno ti manipulanti predstavlajo.
o moj bog834, 15.12.2021 ob 14:58
Ko bi ti vedel, Kokoši, kako dolgočasen in nadležen si!
Ja, boga boga boga, da sem te js spravu ob živce in ne MATJAZKO z nabijanjem, kaksen hetero in dar ženskemu spolu je, in ne zmedena gospodična, ki je ob vsej zmedi vse pomešala, niti uporabnica, ki ima 100 vzdevkov z “NO” v njih a pravi, da so vse različne ženske. ?
Tako, da pomiri svoje živčke in raje pojdi na sprehod na svež zrak ali pa naslednjič preskoči moja sporočila in beri raje njih. ???
Kokoši, 15.12.2021 ob 14:54
“iDESI”,
jaz se ti zdim žrtev??? PA JAZ SE ZABAVAM IN SMEJIM. Zdim se ti žrtev ob vsej histeriji, ki jo počnejo, ker sem jih tako zelo sprovociral?? ? Saj jih bo še pobralo, ker mi ne morejo do živega.
Ali vidiš kakšne budalaštine so samo zganjali, po temu ko si mi poslal zadnje sporočilo in tebi se je zdelo, da sem jaz tisti, ki natolcujem?
Že drugi uporabniki foruma so jih zdaj spregledali in vidijo koliko je ura. Čutim, da sem zmagal.
Nevem no. Meni se zdi predvsem to, da so postali žrtve tisti, ki so me poskušali izivati. Saj vidiš kako norijo. ?
Imaš psihopate tu gor. Tako, kot v resničnem živlenju. In so velikokrat očarljivi kot je zgledal MATJAZKO z svojim pametovanjem. Preden kot je ena prejle napisala, da se je zdaj zasral z s svojim nezrelim pisanjem v to temo.
Takšni ljudje so rak, rakova tvorba, tako v resničnem živlenju kot tu gor. Vem, da ti ni všeč moj način, a če jaz nebi znal z njimi bi me že večkrat v živlenju zabodli nož v hrbet ali me izigrali. Izpostaviti jih je treba, da lahko vsi vidijo nevarnost kakršno ti manipulanti predstavlajo.
Kakor ti Milo, Drago in Ljubo. Vsekakor nenavaden, meni nedoumljiv način zabave. Se pa sklada z vlogo žrtve po dramskem trikotniku.
Ali ti je poznano, da obstaja korelacija med prepirljivostjo ženske v zakonu in njeno spolno nezainteresiranostjo? Najbrž si, saj to ni nekaj novega.
Pa ti je poznano, da je vzburjenje, ki ga doživijo v prepiru v bistvu tisti erotični moment, ki jih naredi spolno nezainteresirane? Da je torej njihova nadomestna spolna potešitev dosežena na povsem neustrezen način, tako, da se spustijo v igro moči?
Zakaj pišem o tem? Ker če ti je zabavno tole zalezovanje in nadlegovanje uporabnikov, je zelo verjetno, da je tudi tebi dedtruktivno vedenje nek patološki nadomestek… domnevam da za bližino, pripadnost. Kar pa je dokaj kontraproduktivno početje, saj podobno kot v zgoraj opisanem primeru zapadeš v dramo, iz katere ne moreš izstopiti (neke vrste zasvojenost).
Ampak, ok. To ni moja skrb. Počni, kar te je volja. Zaradi mene sem lahko v tvojih očeh tudi jaz Matjažko, pa še Antilopa in Alfi Nipič, ter Damjan Murko zraven. 🙂
“iDESI”,
aha v takšnem smislu si mislil žrtev. Ja potem pa sem žrtev, žrtev, ki poskrbi, da tisti, ki se spravi nanjo vsakič odide kot poraženec. Tako se je že mnogokrat zgodilo na temu forumu. Spravili so se name in pametni so mi svetovali, da jih naj ignoriraram, česar jaz nisem storil ampak sem jih sesul, da so se spet za nekaj časa zavlekli v svoje luknje. In samo še v eni stvari imaš prav in to v temu, da sem prepirljiv.
Hvala za to sporočilo, je bilo najbolj iskreno in direktno, do zdaj, brez leporečenja. V njem si jasno pokazal kako si opredeljen.
Največ o tebi pove, da si ob vsej tej primitivnost, ki se jo lahko tu bere zaključil, da sem jaz tisti, ki natolcuje, zalezuje in si domišlja, kot si razložil na koncu svojega zapisa.
Ob vsej budalaštini, idiotizmu in še hujši prepirljivosti kot je moja, ki so ju tu zganjali (ker jaz sem se prepiral bolj z dejstvi, provociranjem, izivanjem medtem ko pa so oni očitno pokazali, da so užaljeni) so začeli že drugi uporabniki foruma opažati, da imam prav in me podprli. Zakaj? Ker so dovolj inteligentni, da znajo uporabljati zdravo logiko in sklepanje. In k temu jih nisem toliko nagovarjal jaz, kot so to opazil sami iz odziva teh primitivnih budal.
Medtem ko to, da so pa se tebi ravno slednji (primitivne budale) zdeli bolj kredibilni pa lahko priča le o tvoji slaboumnosti.
Toliko o prazni intelektualnosti in priučenemu pametovanju ljudi, ki mislijo, da so boga za jajca prijeli.
nisem slavistka, 15.12.2021 ob 13:59
Ne bodi pokroviteljski in ne imej me za neumno, še posebej pa ne zato, ker sem ženska!
Veliko gejev ne mara žensk, prikrita sovražnost do žensk je pri njem zelo “odkrita”, ker ni preveč inteligenten in predirekten, da bi premislil, preden kaj izusti, in zakamufliral “bleknem na prvo” ali se zadržal pri izpadih. Drama queen in attention whore hoče nas MOŠKE, saj nas je kar 3, ki ga rajcamo, izpostavil v naslovnici. 🙂
Evo, zdaj Koški namenjam 2 minuti pozornosti, preden grem spat, ker se mi je zasmilil, ko vidim, da nonstop dežura na forumu in trza na replike brez (emocionalnega in seksualnega) življenja, vsakdanjo družbo mu delajo le 4 sive stene in računalnik v njegovi majhni sobici nasproti mamičine spalnice. 😉
komentar od uporabnice foruma za matjazkota/BTDT-ja:
TVOJA DRAGA KLEMENTINA
Forum pasivno spremljam že peto leto in le redko kdaj se odzovem. Btdt mi je vedno bil simpatičen, čeprav po pravici povedano se ne spomnim njegovih zanimanj. O tebi Matjažko sem dejansko imela dobro mnenje, ki si ga zdaj uspel popolnoma porušiti. Prej se mi zdelo, da si razmišljujoč posameznik, ki je znal ubesediti svoje misli.
Zdaj, ko vaju berem mi je jasno, da ima prav, da sta ista oseba. Ne toliko zaradi njegovih razlag, kot zaradi vajnih slaboumnih odzivov.
Nesramno je, da se spravljate na Kokoši zaradi njegove spolne usmerjenosi in me to prizadane čisto osebno. In kaj pol če je peder? Saj moj brat je tud peder in jaz nisem čist čista v glavi ker sva pač mela taka starša, tako vzgojo. Nikoli nisem dobila dovolj pozornosti, da bi bila normalna ženska. In zato sem se vedno ukvarjala z drugimi, ker sama sebi nisem bila dovolj. Zato sem ranila druge, da bi mene manj bolelo. Moj brat je bil peder in do tega sem čutila homofobijo. Ker moj brat je postal peder zaradi takega okolja v katerem sva odrasla, in jaz sem bila homofobična zaradi okolja v katerem sem odrasla. Nisem razumela, da je tak kot jaz in da ga napadam zaradi tega ker so ga poškodovali isto kot so poškodovali mene in da s tem napadam samo sebe.
Zato se tudi opravičujem vsem tukaj, ki sem jim kdaj težila in jih nadlegovala.
Vaša ena punca.
Kokoši, 16.12.2021 ob 10:00
komentar od uporabnice foruma za matjazkota/BTDT-ja:
TVOJA DRAGA KLEMENTINA
Kokoš, ne bo nič s trojčkom, ker sva oba z Btdjem heteroseksualna, česar nočeš slišati. 🙂
Lahko počepaš še toliko, pa ne bo nič s petelini, da bi sedel na njihovih jajčkih, razen če imajo mavrično perje. 😉
Zanimiva perspektiva, sedaj vem, kako se počutijo ženske, ko jih psihično neuravnovešeni moški (seksualno) nadlegujejo, zalezujejo, se vsiljujejo in so jim za petami na vsakem koraku. Na mojo srečo je to samo forum. 🙂
Hetero, hetero, hetero, hetero… ???
Sem hetero hetero hetero,… ženske se mi ponujajo… ženske a čutite mojo dobro energijo… sem hetero ?️♂️?️♀️?️♀️
Cel čas nabijanje, kakšen hetero je MATJAZKO. ?
V drugi temi bolan tip kot je piše, da je ubil MATJAZKOTA in da je MATIAS njegov novi vzdevek in, če so ženske kaj občutile njegovo privlačno energijo. SEVEDA NOBENA NI ODGOVORILA. ?
Kar je čudno, glede na to, da je pod anonimnimi vzdevki pisal, kako so se ženske ponujale MATJAZKOTU (torej njemu). Ampak to ne smem pisati, ker me bojo PREPAMETNI uporabniki spet obtožili kako paranoičen sem in, da si gotovo domišljam in natolcujem.
Isto so za BTDT-ja pisale anonimne uporabnice, češ da se mu je veliko žensk tu gor ponujalo. ???
Aja pa zdaj so se v drugih temah začela pojavljati glupa neumesna sporočila, da kura lazi za hetero moškimi kot so MATJAZKO, BTDT ampak to gotovo niso sporočila od enega in istega uporabnika ampak različnih!!! ?
… Ali kot so ugotovili geniji tega foruma, da sem paranoičen, da si domišljam in da nesmiselno natolcujem. ?
No samo ena stvar je lahko še bolj debilna, slaboumna in glupa od teh forumskih prepametnih genijov. In to je MATJAZKO z svojim jokanjem in dokazovanjem kakšen hetero je.
PATETIČNO.
Mislim, pa tip koliko let imaš? Kdo bi si še mislil, da si otrok.
Kokoši ?, 16.12.2021 ob 19:19
… Ali kot so ugotovili geniji tega foruma, da sem paranoičen, da si domišljam in da nesmiselno natolcujem. ?
No samo ena stvar je lahko še bolj debilna, slaboumna in glupa od teh forumskih prepametnih genijov. In to je MATJAZKO z svojim jokanjem in dokazovanjem kakšen hetero je.
PATETIČNO.
Mislim, pa tip koliko let imaš? Kdo bi si še mislil, da si otrok.
Tebe bi mogu nekdo parkrat močno klofnt okoli betice. Ne ker si peder, ampak ker si sterotipičen peder, ki kar ne da mir.
Daj dost bo že, 16.12.2021 ob 19:28
Tebe bi mogu nekdo parkrat močno klofnt okoli betice. Ne ker si peder, ampak ker si sterotipičen peder, ki kar ne da mir.
Hetero hetero hetero ??? ženske na tem forumu se mi ponujajo ?️♀️?️♀️?️♀️ sem hetero ? ženske čutite mojo energijo ? sem hetero!!! ???
A TO PA JE NORMALNO TI BUDALO BLESAVO GLUPO???
Gotovo si užaljena, ker si ti ena od tistih kurb, ki se mu je ponujala! ?
Kokoši ?, 16.12.2021 ob 19:38
Hetero hetero hetero ??? ženske na tem forumu se mi ponujajo ?️♀️?️♀️?️♀️ sem hetero ? ženske čutite mojo energijo ? sem hetero!!! ???
A TO PA JE NORMALNO TI BUDALO BLESAVO GLUPO???
Gotovo si užaljena, ker si ti ena od tistih kurb, ki se mu je ponujala! ?
steel se ti ponujajo. nimaš kaj dobro si. hahahahaahhaah
Kokoši, 15.12.2021 ob 23:07
“iDESI”,
aha v takšnem smislu si mislil žrtev. Ja potem pa sem žrtev, žrtev, ki poskrbi, da tisti, ki se spravi nanjo vsakič odide kot poraženec. Tako se je že mnogokrat zgodilo na temu forumu. Spravili so se name in pametni so mi svetovali, da jih naj ignoriraram, česar jaz nisem storil ampak sem jih sesul, da so se spet za nekaj časa zavlekli v svoje luknje. In samo še v eni stvari imaš prav in to v temu, da sem prepirljiv.
Hvala za to sporočilo, je bilo najbolj iskreno in direktno, do zdaj, brez leporečenja. V njem si jasno pokazal kako si opredeljen.
Največ o tebi pove, da si ob vsej tej primitivnost, ki se jo lahko tu bere zaključil, da sem jaz tisti, ki natolcuje, zalezuje in si domišlja, kot si razložil na koncu svojega zapisa.
Ob vsej budalaštini, idiotizmu in še hujši prepirljivosti kot je moja, ki so ju tu zganjali (ker jaz sem se prepiral bolj z dejstvi, provociranjem, izivanjem medtem ko pa so oni očitno pokazali, da so užaljeni) so začeli že drugi uporabniki foruma opažati, da imam prav in me podprli. Zakaj? Ker so dovolj inteligentni, da znajo uporabljati zdravo logiko in sklepanje. In k temu jih nisem toliko nagovarjal jaz, kot so to opazil sami iz odziva teh primitivnih budal.
Medtem ko to, da so pa se tebi ravno slednji (primitivne budale) zdeli bolj kredibilni pa lahko priča le o tvoji slaboumnosti.
Toliko o prazni intelektualnosti in priučenemu pametovanju ljudi, ki mislijo, da so boga za jajca prijeli.
Svaka čast kako si v zadnjih odgovorih zabil iDesija. Čudežnega dečka, ki misli, da je požrl vse znanje tega sveta. Kar odpeketal je stran, čeprav mora imeti vedno zadnjo besedo. Končno nekdo, ki mu je povedal kar mu gre.
Eno veliko točko si s tem dobil pri meni.
1 punca, 16.12.2021 ob 12:44
Nesramno je, da se spravljate na Kokoši zaradi njegove spolne usmerjenosi in me to prizadane čisto osebno. In kaj pol če je peder? Saj moj brat je tud peder in jaz nisem čist čista v glavi ker sva pač mela taka starša, tako vzgojo. Nikoli nisem dobila dovolj pozornosti, da bi bila normalna ženska. In zato sem se vedno ukvarjala z drugimi, ker sama sebi nisem bila dovolj. Zato sem ranila druge, da bi mene manj bolelo. Moj brat je bil peder in do tega sem čutila homofobijo. Ker moj brat je postal peder zaradi takega okolja v katerem sva odrasla, in jaz sem bila homofobična zaradi okolja v katerem sem odrasla. Nisem razumela, da je tak kot jaz in da ga napadam zaradi tega ker so ga poškodovali isto kot so poškodovali mene in da s tem napadam samo sebe.
Zato se tudi opravičujem vsem tukaj, ki sem jim kdaj težila in jih nadlegovala.
Vaša ena punca.
Nihče se ne spravlja nanj zaradi tega, ker naj bi bil homoseksualno usmerjen.
Spravljajo se nanj, ker je paranoik in v vsakem odgovoru, ki mu ni všeč, avtorja zapisa obtoži, da je to BTDT z novim vzdevkom in da ga zasleduje.
Pa še v temah, kjer ni nikogar takega, se pohvali, kako provocira in draži nekatere forumaše.
si neumna al kaj, 17.12.2021 ob 09:03
Nihče se ne spravlja nanj zaradi tega, ker naj bi bil homoseksualno usmerjen.
Spravljajo se nanj, ker je paranoik in v vsakem odgovoru, ki mu ni všeč, avtorja zapisa obtoži, da je to BTDT z novim vzdevkom in da ga zasleduje.
Pa še v temah, kjer ni nikogar takega, se pohvali, kako provocira in draži nekatere forumaše.
“SI NEUMNA AL KAJ”
Neumna si le ti, ker ne vidiš, da je njena zgodba ganljiva. Ampak kje bi take antisicialne škodljove gnoje, tvoje vrste ganilo trplenje drugih ljudi.
Ne vem, če si paranoična debilka, ki sem ji včeraj velikokrat v tej temi moral zagotoviti, da ne mislim, da je ona BTDT ali kakšna druga zmešana oseba. Ampak naj še tebi povem, da ne mislim, da je vsakdo BTDT. Da je negdo BTDT-matjazko mislim samo kadar se je BTDT-matjazko zmotil, ko je izival in po nesreči napisal kaj pod svojim vzdevkom. Ali ko je imel nekdo isti specifičen stil pisanja in me isto napadal kot on. Ali ko je počel kakšne zelo specifične stvari, so bile značilne samo zanj.
Ampak kaj ti to rezlagam, ker te prav briga! Ne ukvarjaš se z mano zaradi tega ker govorim resnico ali ne, ampak zato ker si bolna budala obremenjena z mano.
Preboli to že enkrat!!!!! Ker ne odhajam nikamor. Če te to tako moti ti spizdi dol iz tega foruma! ?
Ali pa si najdi pomoč.
Takim psihičnim bolnikom kot si ti forum le škodi in jim ni v pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.