Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

Odgovor na objavo uporabnika
idesi, 13.12.2021 ob 21:56

Kokoši, 11.12.2021 ob 10:04

Zanima me, če je gdo tukaj gor dovolj inteligenten, da je ugotovil, da je pod vzdevkom BTDT isti manipulator kot pod vzdevkoma MATJAZKO in EXCELL?

Ki pa je na forumu tudi stalno prisoten pod naključnimi vzdevki, ki se jih izbere za odgovore. Takrat je tudi bolj žaljiv in manj uglajen, kot pod svojimi glavnimi vzdevki.

Ali ni ni nihče nikoli primerjal odgovorov teh treh uporabnikov? Ker če bi jih bi brez dvoma opazil, da se gre za isto specifično osebnost in koncept razmišlanja.

V zadnjih dneh ste vrjetno opazili, da se odpirajo teme o meni? To je zato ker sem kritiziral BTDT-ja(matjazkota). In vedno, ko ga kje pokritiziram že v roku ene ure odpre temo o meni. In to traja že mesece. Saj je tip 24 ur dnevno prisoten na forumu in ni veleuspešen podjetnik in nima treh firm v tujini, kot se je hvalil.

Ker se zelo rad poskusim vživeti v to, kaj je vodilo roko, ki je vodila pero, sem se malo zamislil ob teh domnevah… Obstajajo tri ravni zavesti. Na najnižji se človek sprašuje po tem, kdo je avtor prispevka. Na malce višji se posameznik sprašuje, kako je nek zapis nastal, kako je pisec prišel do nekih spoznanj. In na najvišji s posameznik sprašuje o ideji, ki jo pisec poskuša artikulirati. Kaj ti daje misliti, da so vsa ta natolcevanja kakorkoli smiselna?

Kokoši je pač malo poseben, tako kot baba Vanga…

ne maram drisk, 13.12.2021 ob 22:26

Nič nimam proti homoseksualcem. Ampak takih drisk kot je tale kura pa res ne prebavljam. Sramota za vse homiče.Narod bo mislil, da je tipičen homič tudi taka driska kot tale kura zblojena.

? ? ? ? ?

Boli a ne??? ☺️

Sta si pa dala včeraj zvečer duška.

Neverjetno koliko žolča. Očitno sem vaju res dobro špiknil, da se je ves ta žolč razlil. ?

Težka je, težka. ?

Kokoši, 14.12.2021 ob 16:37

? ? ? ? ?

Boli a ne??? ☺️

Sta si pa dala včeraj zvečer duška.

Neverjetno koliko žolča. Očitno sem vaju res dobro špiknil, da se je ves ta žolč razlil. ?

Težka je, težka. ?

Ti si pravi komunajzar: Zlivaš žolč po drugih, zraven pa vpiješ kako ga drugi zlivajo…

Kokoši, 13.12.2021 ob 21:51

Honracij, 13.12.2021 ob 18:03

Ta tip je incel! Sem prebral celotno temo in vidim, da je ta matjazko incel. Samotarji njegove vrste v ameriki postrelijo ženske. Se vidi, da razen interneta nima drugega živlenja.

Honracij,

pa točno to sem tipu že tisočkrat napisal, da vem da je neuspešn socialkar, ki ne dobi žensk in si kvečjemu ženske gate oblač, da se  spolno zadovljuje ob temu. Da ne umenjam njegove fotke iz avatarja. Večkrat umenim, da mi grejo na kozlanje take nemoške karikature kot on, bolj umenja, da si želim njih heteroseksualcev. To je zdaj že 1000 krat umenil. Niti zaveda se ne kakšnega debila dela iz sebe.

Kokoši, kaj je to UMENJATI? UMENJAL? UMENJA?

Lahko razložiš?

Slavist MG, 14.12.2021 ob 16:58

Kokoši, kaj je to UMENJATI? UMENJAL? UMENJA?

Lahko razložiš?

Verjetno gre za incelovski žargon… :))))))))

Berete uporabniki foruma to BTDT-jevsko prizadetost zgoraj?

Ravnokar mi je napisal incel. ? (Incel je moški, ki ne dobi žensk in nima živlenja.)

A ste videli to, nekdo je napisal MATJAZKOTU, da je incel a užaljen je BTDT. ? (Saj sta ista oseba.) Seveda BTDT misli, da sem to o incelu napisal jaz pod drugim vzdevkom.

Saj BTDT še ni pozabil, kako sem mu pisal, da je neuspešen socialkar, ki ga ne pogleda nobena ženska in, ki sanja o bogatemu srticu v ameriki.

BTDT-ju se še vedno niso zacelile rane, ki mu jih je zadal VIHARNI JEZDEC, ki se je posmehoval BTDTjevim zapisom o poslovni uspešnosti in sreči v intimnem živlenju. Ali kot mu je VIHARNI enkrat napisal, da je dan prej BTDT pisal kako gre v tujino tri firme odpreti, zdaj pa že cel dan visi na forumu, čeprav bi mogel biti v tujini. ?

Kokoši, 14.12.2021 ob 17:26

Berete uporabniki foruma to BTDT-jevsko prizadetost zgoraj?

Ravnokar mi je napisal incel. ? (Incel je moški, ki ne dobi žensk in nima živlenja.)

A ste videli to, nekdo je napisal MATJAZKOTU, da je incel a užaljen je BTDT. ? (Saj sta ista oseba.) Seveda BTDT misli, da sem to o incelu napisal jaz pod drugim vzdevkom.

Saj BTDT še ni pozabil, kako sem mu pisal, da je neuspešen socialkar, ki ga ne pogleda nobena ženska in, ki sanja o bogatemu srticu v ameriki.

BTDT-ju se še vedno niso zacelile rane, ki mu jih je zadal VIHARNI JEZDEC, ki se je posmehoval BTDTjevim zapisom o poslovni uspešnosti in sreči v intimnem živlenju. Ali kot mu je VIHARNI enkrat napisal, da je dan prej BTDT pisal kako gre v tujino tri firme odpreti, zdaj pa že cel dan visi na forumu, čeprav bi mogel biti v tujini. ?

Ja super si, no. Kapo dol in globok priklon!

:)))))))))))))))))))))))))))))))

Tako, zdaj pa tabletke vzet pa spat. :*

umenja živlenje :):) Se strinjam, če bi v roke vzel kakšno knjigo, ki je še kaj drugega kot gej slikanice za onaniranje, bi imel več koristi, če ne drugo, bi izboljšal slovnico. 😉

A veste uporabniki foruma, kaj je vedno naredil BTDT, ko sem ga sesul z argumenti in ni več našel protiargumentov???

PORAVLJATI JE ZAČEL MOJO SLOVNICO!

Tako kot je ravnokar storil. Torej napisal mi je sporočilo. In že čez 5 minut se je SLUČAJNO našel nek uporabnik SLAVIST MG, ki je začel popravljati slovnico in BTDT mu je odgovoril, da je to vrjetno zato ker sem incel, kar se je prej napisalo MATJAZKOTU. He he he kakšna užaljenost in prizadetost z njegove strani ?

Ampak veste to je bilo zgolj naklučje. Čisti slučaj. Ampak jaz sem pač paranoičen in si domišljam, da je tudi sporočilo od SLAVISTA od BTDTja. Tako kot sem si na začetku teme, ko so se v zgolj eni uri, ko sem odprl to temo oglasile MA DEJ NO, DEJ NO MIR, AH JEJ NO in še nekdo, ki naj bi ukradel vzdevek MA DEJ NO jaz cepec, domišljal, da so ista oseba čeprav so zagotovile, da so vse štiri različne osebe in je ZGOLJ NAKLUČJE da so se one, ki imajo skoraj identičen vzdevek hkrati oglasile. ?

Ali kot mi je potem še velikokrat v tej temi ista budala od ženske, ki ima vse te vzdevke, pisala, da si domišljam in sem paranoičen in, da so vsi, ki meni pišejo različne osebe in, da vidim stvari, ki jih ni.

Mislim svašta. Pa ženska kako si lahko taka nesposobna budala? PA KAKO SI LAHKO TAKO POČENA V BETICO? Pa a če že misliš nekoga zajebavati na forumu a se ne znaš vsaj malo bolj potruditi? ?

A ta homo driska še kar ni nehala driskat?

Imajo v umobolnici dan odprtih vrat ali jim takole decembra dajo dopust?

Kokoši je meni fajn. Vi ste bedni. Bedni in dolgočasni. Kaj če bi prebrali kaj pišete in se malo zamislili? Ste na ravni problematičnih cvekarjev iz osnovne šole, ki izivajo odličnjake. Otročje in nezrelo.

Kokoši, 14.12.2021 ob 18:27

A veste uporabniki foruma, kaj je vedno naredil BTDT, ko sem ga sesul z argumenti in ni več našel protiargumentov???

PORAVLJATI JE ZAČEL MOJO SLOVNICO!

Tako kot je ravnokar storil. Torej napisal mi je sporočilo. In že čez 5 minut se je SLUČAJNO našel nek uporabnik SLAVIST MG, ki je začel popravljati slovnico in BTDT mu je odgovoril, da je to vrjetno zato ker sem incel, kar se je prej napisalo MATJAZKOTU. He he he kakšna užaljenost in prizadetost z njegove strani ?

Ampak veste to je bilo zgolj naklučje. Čisti slučaj. Ampak jaz sem pač paranoičen in si domišljam, da je tudi sporočilo od SLAVISTA od BTDTja. Tako kot sem si na začetku teme, ko so se v zgolj eni uri, ko sem odprl to temo oglasile MA DEJ NO, DEJ NO MIR, AH JEJ NO in še nekdo, ki naj bi ukradel vzdevek MA DEJ NO jaz cepec, domišljal, da so ista oseba čeprav so zagotovile, da so vse štiri različne osebe in je ZGOLJ NAKLUČJE da so se one, ki imajo skoraj identičen vzdevek hkrati oglasile. ?

Ali kot mi je potem še velikokrat v tej temi ista budala od ženske, ki ima vse te vzdevke, pisala, da si domišljam in sem paranoičen in, da so vsi, ki meni pišejo različne osebe in, da vidim stvari, ki jih ni.

Mislim svašta. Pa ženska kako si lahko taka nesposobna budala? PA KAKO SI LAHKO TAKO POČENA V BETICO? Pa a če že misliš nekoga zajebavati na forumu a se ne znaš vsaj malo bolj potruditi? ?

Ni kluč, ampak klJuč. Kje si klatil okrog v OŠ, ko bi moral sedeti v razredu?

Da si cepec, to se pa strinjam, ampak ne običajen, temveč polpismen. 😉

Paranoičen si tudi, po domače takšnim rečemo, da so malo čez les.

Poljubček, mwa 🙂 haha

MATJAZKO, 14.12.2021 ob 20:26

Ni kluč, ampak klJuč. Kje si klatil okrog v OŠ, ko bi moral sedeti v razredu?

Da si cepec, to se pa strinjam, ampak ne običajen, temveč polpismen. 😉

Paranoičen si tudi, po domače takšnim rečemo, da so malo čez les.

Poljubček, mwa 🙂 haha

a tko zgleda kk se dva tipa rajcata? kj vse človk ne zve.

Moramo pa priznati nekaj in tu ni debate,

Kokoši je uspelo, kar ni uspelo celemu novo zastarelemu med over netu. Na plan zbezati  Matjažkota, BTDT, Idesi se tudi pojavlja pogosto odkar je ta tema. Tako, da Kokoši uspelo ti je, da petelini capljajo za tabo.

BTDT/Matjažko/Slavist

Vse kar hočem od tebe je to, da končno prodreš globoko v mojo pedersko rit

Te čakam… ??

Poljubček tudi tebi Matjazko…?

MATJAZKO, 14.12.2021 ob 18:16

umenja živlenje :):) Se strinjam, če bi v roke vzel kakšno knjigo, ki je še kaj drugega kot gej slikanice za onaniranje, bi imel več koristi, če ne drugo, bi izboljšal slovnico. 😉

Dejansko mislita, da sta smešna? Mimo je to kar počneta. Pod vsakim nivojem.

Forum pasivno spremljam že peto leto in le redko kdaj se odzovem. Btdt mi je vedno bil simpatičen, čeprav po pravici povedano se ne spomnim njegovih zanimanj. O tebi Matjažko sem dejansko imela dobro mnenje, ki si ga zdaj uspel popolnoma porušiti. Prej se mi zdelo, da si razmišljujoč posameznik, ki je znal ubesediti svoje misli.

Zdaj, ko vaju berem mi je jasno, da ima prav, da sta ista oseba. Ne toliko zaradi njegovih razlag, kot zaradi vajnih slaboumnih odzivov.

Zdaj pa me kar obtoži, da sem Kokoši. Lep večer ti želim

monovci raus, 14.12.2021 ob 19:33

Kokoši je meni fajn. Vi ste bedni. Bedni in dolgočasni. Kaj če bi prebrali kaj pišete in se malo zamislili? Ste na ravni problematičnih cvekarjev iz osnovne šole, ki izivajo odličnjake. Otročje in nezrelo.

Ja to je tako očitno, da bi še slep opazil.

Kljub vsej svoji “razgledanosti”, narejeni uglajenosti in zlaganosti ne znajo prekriti kako vulgarni in primitivni so v resnici.

To velja za multi vzdevka BTDT-matjazkota in ne za “gospodično”, ki me obtožuje paranoje, ker ona je samo vulgarna in prostaška medtem ko razgledana in uglajena nikoli nebi mogla izgledati. Ženska, ki jo pogledajo le največji prostaki.

Nisem slavistka, ampak me prav zaboli tvoja slovnica že od prvega dneva, ko sem te opazila tu.

In kar nekajkrat sem ti tudi jaz napisala, da striktno ponavljaš iste napake (gdo, umenja….) v dobri veri, da se boš popravil. In tvoj izgovor, da imaš disleksijo, ne pomaga, ker venomer ponavljaš iste napačne zapise.

Pa ne mešaj me med tiste, zaradi katerih imaš preganjavico.

Čudež na monu, 14.12.2021 ob 20:44

Moramo pa priznati nekaj in tu ni debate,

Kokoši je uspelo, kar ni uspelo celemu novo zastarelemu med over netu. Na plan zbezati  Matjažkota, BTDT, Idesi se tudi pojavlja pogosto odkar je ta tema. Tako, da Kokoši uspelo ti je, da petelini capljajo za tabo.

O hvala, hvala. ?

Veš jaz sem čudež že sam po sebi. So mi že to rekli. ?

Sicer pa saj vidiš, kako poudarjata, kako sta onadva hetero, obenem pa takoj spodaj pod tvojim sporočilom pišejo sporočila pod mojim vzdevkom in pišejo kako bi jaz seksal z njimi in si pošiljajo poljubčke, kao v smislu, da to jaz pišem.

To vse pove. ?

NISEM SLAVISTKA, po čemu zavraga pa potem sklepaš, da si ti tista vulgarna prostakinja o kateri pišem? ????

Kokoši, 15.12.2021 ob 10:08

NISEM SLAVISTKA, po čemu zavraga pa potem sklepaš, da si ti tista vulgarna prostakinja o kateri pišem? ????

Ne sklepam, da misliš, da naj bi  bila jaz tista vulgarna prostakinja.

Predvidevam pa, da boš (kot po navadi) domneval, da to piše BTDT pod nekim novim vzdevkom. Si tudi mene že v neki drugi temi obtožil, da sem on.

Da te torej ne mešam med tiste zaradi katerih imam paranojo. Ker če me jih več obtožuje, da imam paranojo in sem jih jaz obtožil, da so ena in ista oseba medtem, ko ti trdiš, da jih je več različnih, kako zavraga si potem v svojem sporočilu prepoznala RAVNO SEBE??? ?

Trapa neumna, še veliko žgancev boš rabila pojesti preden mi boš kos. ?

Poleg tega, če je tukaj več oseb, ki mi očitajo paranojo in naj bi jih jaz ogovoril kot eno osebo in se odzoveš ti kot, da sem ogovoril tebe potem to pomeni, DA IMAŠ TI MOGOČE PARANOJO. ????

Kokoši, 15.12.2021 ob 10:15

Da te torej ne mešam med tiste zaradi katerih imam paranojo. Ker če me jih več obtožuje, da imam paranojo in sem jih jaz obtožil, da so ena in ista oseba medtem, ko ti trdiš, da jih je več različnih, kako zavraga si potem v svojem sporočilu prepoznala RAVNO SEBE??? ?

Trapa neumna, še veliko žgancev boš rabila pojesti preden mi boš kos. ?

Vsakega, ki ti napiše nekaj, s čimer se ne strinjaš, obtožiš, da je anonimni BTDT in da ti on sledi. Ni pomembno, kdo piše, kaj piše, enostavno potegneš zaključek, da je to on.

Le zato sem v prvem mojem postu napisala, da me ne mešaj zraven, ker to striktno delaš.

Prepirala s tabo pa se ne bom, ker nisem tak tip človeka in ker nimam takih izkušenj z drugimi, niti ni v mojem značaju, da bi nekoga napadala in zmerjala (kot delaš to ti!).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close