BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Kokoši, 11.12.2021 ob 10:11
P. S. : Dodajam samo to, da lahko zatrdim, da BTDT piše pod vzdevkom EXCELL zadnje mesece. Ne morem pa to zatrditi za stare zapise od EXCELLA saj jih nisem preučil.
Pojavilo se je že mnenje, da pod vzdevkom EXCELL ni ista oseba kot je bila včasih prisotna na forumu in, da je sociopat BTDT ukradel ta vzdevek.
Samo tega ne morem komentirati, ker nisem preučil starih EXCELLOVIH zapisov.
Nikoli nisem pisal ne pod vzdevkom Excell ne pod vzdevkom Matjažko.
BTDT je le en in se ne skriva pod vzdevki Excell ali Matjažko.
Kokoši, 13.12.2021 ob 16:56
He, he, he si pa si, dal dela danes. Še celo temo si odprl o meni in že cel, dan pisariš o meni.
Samo kost vržem in že zagrabiš.
A si ti mogoče psihotik? Dejansko te vprašam. Še po forumu imaš neko preganjavico in blodnje.
Samo nehaj že najedat enkrat. Kolektivno nas boli kurac zate. Daj mir pa pojdi koga napičit, namesto da moriš po forumu cele dneve
Anonimno 1819, 13.12.2021 ob 18:07
A si ti mogoče psihotik? Dejansko te vprašam. Še po forumu imaš neko preganjavico in blodnje.
Samo nehaj že najedat enkrat. Kolektivno nas boli kurac zate. Daj mir pa pojdi koga napičit, namesto da moriš po forumu cele dneve
Uf uf uf kakšna jeza. ?
Lej samo dve možnosti sta, ali si ti ena od dveh manipulantskih budal, ki me zalezujeta.
Ali pa si debilen naiven bedak, ki ne dojame, da vam razkrivam psihopata, ki lepo piše pod glavnimi vzdevki, da mu bebčki dajete vedeti kako pameten je, pod anonimnimi vzdevki pa žali mnoge izmed vas. Vse sem podprel z dejstvi v mnogih temah, v tej mi pa ni bilo treba ker se je sam pokazal v pravi luči in mnogi komentatorji, ki niso debilčine kot ti so to opazili. Če pa ne znaš primerjati sporočil in povezati od točke A do točke B in videti, da jih piše isti čudak pa nimaš kaj pametovati. Živi svoje neuspešno živlenje še naprej.
BTDT nepr., 13.12.2021 ob 13:32
Nikoli nisem pisal ne pod vzdevkom Excell ne pod vzdevkom Matjažko.
BTDT je le en in se ne skriva pod vzdevki Excell ali Matjažko.
Pozdravljen moj alter ego! 🙂 Sokoljemu očesu Kokoši ničesar ne uide, njega se ne da okrog prinesti. Sedaj, ko sva bila razkrinkana, se nima smisla sprenevedati in pretvarjati, da nisva ena in ista oseba ter da sva heteroseksualca. Haha :)))
Honracij, 13.12.2021 ob 18:03
Ta tip je incel! Sem prebral celotno temo in vidim, da je ta matjazko incel. Samotarji njegove vrste v ameriki postrelijo ženske. Se vidi, da razen interneta nima drugega živlenja.
Honracij,
pa točno to sem tipu že tisočkrat napisal, da vem da je neuspešn socialkar, ki ne dobi žensk in si kvečjemu ženske gate oblač, da se spolno zadovljuje ob temu. Da ne umenjam njegove fotke iz avatarja. Večkrat umenim, da mi grejo na kozlanje take nemoške karikature kot on, bolj umenja, da si želim njih heteroseksualcev. To je zdaj že 1000 krat umenil. Niti zaveda se ne kakšnega debila dela iz sebe.
Kokoši, 11.12.2021 ob 10:04
Zanima me, če je gdo tukaj gor dovolj inteligenten, da je ugotovil, da je pod vzdevkom BTDT isti manipulator kot pod vzdevkoma MATJAZKO in EXCELL?
Ki pa je na forumu tudi stalno prisoten pod naključnimi vzdevki, ki se jih izbere za odgovore. Takrat je tudi bolj žaljiv in manj uglajen, kot pod svojimi glavnimi vzdevki.
Ali ni ni nihče nikoli primerjal odgovorov teh treh uporabnikov? Ker če bi jih bi brez dvoma opazil, da se gre za isto specifično osebnost in koncept razmišlanja.
V zadnjih dneh ste vrjetno opazili, da se odpirajo teme o meni? To je zato ker sem kritiziral BTDT-ja(matjazkota). In vedno, ko ga kje pokritiziram že v roku ene ure odpre temo o meni. In to traja že mesece. Saj je tip 24 ur dnevno prisoten na forumu in ni veleuspešen podjetnik in nima treh firm v tujini, kot se je hvalil.
Ker se zelo rad poskusim vživeti v to, kaj je vodilo roko, ki je vodila pero, sem se malo zamislil ob teh domnevah… Obstajajo tri ravni zavesti. Na najnižji se človek sprašuje po tem, kdo je avtor prispevka. Na malce višji se posameznik sprašuje, kako je nek zapis nastal, kako je pisec prišel do nekih spoznanj. In na najvišji s posameznik sprašuje o ideji, ki jo pisec poskuša artikulirati. Kaj ti daje misliti, da so vsa ta natolcevanja kakorkoli smiselna?
Kokoši, 13.12.2021 ob 21:51
Honracij,
pa točno to sem tipu že tisočkrat napisal, da vem da je neuspešn socialkar, ki ne dobi žensk in si kvečjemu ženske gate oblač, da se spolno zadovljuje ob temu. Da ne umenjam njegove fotke iz avatarja. Večkrat umenim, da mi grejo na kozlanje take nemoške karikature kot on, bolj umenja, da si želim njih heteroseksualcev. To je zdaj že 1000 krat umenil. Niti zaveda se ne kakšnega debila dela iz sebe.
Haha. Kralj Matjaž je tak moški, ki je najbolj zaželen med geji, se pravi poročen družinski moški, zato me pa preganja ves čas tale Kokoš s fedro med nogami,. 🙂 Takšni moški se odlično odrežemo na vseh področjih, a ne, Kura? 😀 A kaj, ko nisi pravega spola!? Tudi operacije po vzoru Salome te ne reši, žal. 🙁
Pa tudi če bi bil pravega spola, bi moral poročen moški, ki bi se spustil s tabo v afero, precej trčen 🙂 , glede na to, da si psihično precej neuravnovešen – sumičavost s preganjavico, vulgaren , nekulturen in nediskreten brez vsakršnega filtra in umetniškega dovtipa, da bi prvo premislil, preden bi govoril. Pri mafijcih, ker si velik brbljač in govorec v prazno, bi takoj dobil betonske škornje, s katerimi bi kot kip krasil podvodni morski svet. 🙂
Ej, Kura, e te še kar ni hotel noben nategnit?
Hudo. Cele dneve po monu predavaš kako so večini dedcem všeč tudi dedci, ampak tebe pa noče noben nategnit. Zalezuješ monovce, ampak še kar te noče noben.
Pa ti ne bo kapnilo, da velika, ampak res velika večina moških ne trza na moške riti? Ampak na ženske?
Včasih smo ženske rekle, če je bil kak simpatičen moški pa gej, da ga je škoda. Ker pač ni uporaben za ženske. Ampak verjamem, da ko kaka ženska tebe zagleda, si misli: tule pa res ni škoda, da je gej, itak ga nobena ženska ne bi povohala. Očitno dedci tudi ne.
idesi, 13.12.2021 ob 21:56
Ker se zelo rad poskusim vživeti v to, kaj je vodilo roko, ki je vodila pero, sem se malo zamislil ob teh domnevah… Obstajajo tri ravni zavesti. Na najnižji se človek sprašuje po tem, kdo je avtor prispevka. Na malce višji se posameznik sprašuje, kako je nek zapis nastal, kako je pisec prišel do nekih spoznanj. In na najvišji s posameznik sprašuje o ideji, ki jo pisec poskuša artikulirati. Kaj ti daje misliti, da so vsa ta natolcevanja kakorkoli smiselna?
“iDESI”,
kaj mi daje misliti, da so vsa moja natolcevanja smiselna? Res ne bi rad podcenjeval tvoje inteligence, vendar mi z besedo “natolcevanja” ne dopuščaš druge možnosti. Saj ta beseda že nosi zaključek in to kako si se opredelil, do mojih zapisov. In ko z to besedo zaključiš svoje sporočilo porušiš vso intelektualno odprtost, ki si jo hotel pokazati v svojem sporočilu.
Če ni vsa tvoja moč, ki jo premoreš v izražanju le naučeno prekrivanje kakšnih tvojih meni neznanih kompleksov boš smisel znal najti tudi sam.
Tukaj imaš MATJAZKOTA enega od uporabnikov foruma, ki je forum plemenitil z bolj poglobljenimi zapisi, z njimi izražal znanje in izdelan pogled. Vendar sem jaz v njih vedno videl le praznino in nakladaštvo. Kadarkoli sva imela debate in sem mu naštel dejstva, ki so rušila njegove trditve ni več našel protiargumentov in je postal pritlehen, ignorantski, posmehljiv in se spuščal na osebno raven. Vse to pa ni bilo v skladu z njegovo osebnostjo, ki jo je prikazoval na temu forumu. Takrat se mu je maska začela rušiti. Vedno, ko sem ga spodnesel me ni napadal le on ampak se je nenadoma pojavilo še ogromno anonimnih uporabnikov, ki so me napadali in za katere sem precenil po načinu pisanja, da so on. Ko sem si pisal z BTDTjem se je vsakič odvila identična zgodba tej, ki sem ti jo ravnokar opisal. Isti način pisanja.
Ni ti treba primerjati sporočil v tej temi, ki so od MATJAZKOTA in od tistih, ki me napadajo anonimno, da bi primerjal stil pisanja. Če tega ne znaš se ne ukvarjaj s tem. Dovolj bo, če prebereš le sporočila od MATJAZKOTA in mi povej ce v njih vidiš isto fino, uglajeno, intelektualno, umirjeno, razmišlujočo, razgledano in priljudno osebo kot se je vedno prikazoval? Jo vidiš?
Ponosen sem na to temo, meni ni treba nič več dokazovati. Sprovociral sem ga, da si je sam snel masko in se pokazal kakšen je.
iDESI torej če vsa globina in moč, ki jo premoreš v svojem izražanju ni le priučeno pametovanje, s katerim prikrivaš svoje pomankljivosti in fraze niso le naučene iz knjig, da bi delal vtis, kot to počne MATJAZKO potem boš našel smisel v mojih besedah.
Hja, meni nedojemljivo in četudi to pomeni pomankljivost mojega znanja, nično zmožnost uvida, osupljivo.
Kdo je oseba X, me roko na srce, ne zanima prav dosti. In to, da obstaja možnost, da se ne ujame s kom tu in da je takšnih, s katerimi ne uspe najti skupnega jezika verjetno 80%, se mi zdi nekaj pričakovanega.
Hec pa je, v katero smer da kak zapis misliti. In medtem, ko so odgovori piscem oz. komentatorjev, ki jih omenjaš, vendar povečini vredni razmisleka, četudi se morda z njimi ne strinjam, pa je ta debata, ki se vpleta tudi v mnoge druge teme, precej morbidna.
Vprašanje torej ni, koliko sem jaz pameten, neumen, načitan, razgledan, ozek, omejen,… kakor tudi naj ne bi bilo, kdo so vsi ti komentatorji, ki jih omenjaš. Vprašanje naj bi bilo, koliko vsak imed nas s svojimi zapisi pripomore k spoznavanju nekih zakonitosti, k navdušenju in posledičnem občuzku pripadnosti in nenazadnje k čisto pragmatičnim vrednostim interpretacije sporočil, ki jih podajamo.
Vsak med nami ima svoje temne plati duše, trpi na svojstvene načine in nihče med nami ni popoln. In vsak zmore tudi izkazati neke vrline. Nismo črno-beli, dobri ali slabi, temveč veliko od tega hkrati. In tudi če gre v resnici za troje alteregov iste osebe, bi šlo zgolj za karikaturo ožjega nabora značajskih lastnosti, sicer značajsko zelo pisanega posameznika.
Je torej tvoj namen prepoznavanje tistega, kar more ta posameznik posredovati, da bi bilo tvoje življenje plemenitejše?
iDESI,
prosim ne zameri mi, a ker se mi zdi tvoj zapis in pogled na živlenje naiven in prelahkoten ti bom odgovoril predvsem praktično.
Za značajsko zelo pisanega posameznika se v tem primeru ne more iti. Ker ljudje z osebnostno motnjo (oz. psihopati, če uporabim popularen izraz) v večini primerov niso tako pisani in kompleksni, saj jim primankuje zmožnosti razumevanja in občutenja širokega spektra stvari, ki jih občuti večina ljudi zmožnih empatije. Predvsem pa njihovo osebnost zaznamuje površinskost, praznina in plehkost, ki so se jo dobro naučili prikrivati. Zato sem ga tudi sprovociral, da je v tej temi odvrgel masko in pokazal kaj se v resnici skriva za njegovo napiflanostjo in intelektualno praznino. To njegovo patologijo pa lahko jasno vidiš v njegovih zapisih v tej temi. Zdaj se ne pretvarja in je bolj avtentičen. In jaz sem zadovoljen.
Torej zanima me, če te ta oseba X še vedno nebi motila, če bi te celo leto anonimno zalezovala in žalila medtem, ko bi se neanonimno pod svojim poznanim vzdevkom delala normalno. In če bi videl, da isto kot s teboj počne tudi z drugimi upotabniki.
In nakoncu bi še našla možnost, da piše pod tvojim registriranim vzdevkom (jaz nisem registriran in se ne bom registriral, zato lahko to z lahkoto izkorišča a ker si ti registriran sem ti vprašanje postavil na takšen način).
A potem, ko bi ta oseba pisala pod tvojom vzdevkom po forumu bi ti še vedno zamahnil z roko in rekel, da se pač z to osebo ne ujameš in imata pač različne poglede?
Kokoši, 14.12.2021 ob 08:29
iDESI,
prosim ne zameri mi, a ker se mi zdi tvoj zapis in pogled na živlenje naiven in prelahkoten ti bom odgovoril predvsem praktično.
Za značajsko zelo pisanega posameznika se v tem primeru ne more iti. Ker ljudje z osebnostno motnjo (oz. psihopati, če uporabim popularen izraz) v večini primerov niso tako pisani in kompleksni, saj jim primankuje zmožnosti razumevanja in občutenja širokega spektra stvari, ki jih občuti večina ljudi zmožnih empatije. Predvsem pa njihovo osebnost zaznamuje površinskost, praznina in plehkost, ki so se jo dobro naučili prikrivati. Zato sem ga tudi sprovociral, da je v tej temi odvrgel masko in pokazal kaj se v resnici skriva za njegovo napiflanostjo in intelektualno praznino. To njegovo patologijo pa lahko jasno vidiš v njegovih zapisih v tej temi. Zdaj se ne pretvarja in je bolj avtentičen. In jaz sem zadovoljen.
Torej zanima me, če te ta oseba X še vedno nebi motila, če bi te celo leto anonimno zalezovala in žalila medtem, ko bi se neanonimno pod svojim poznanim vzdevkom delala normalno. In če bi videl, da isto kot s teboj počne tudi z drugimi upotabniki.
In nakoncu bi še našla možnost, da piše pod tvojim registriranim vzdevkom (jaz nisem registriran in se ne bom registriral, zato lahko to z lahkoto izkorišča a ker si ti registriran sem ti vprašanje postavil na takšen način).
A potem, ko bi ta oseba pisala pod tvojom vzdevkom po forumu bi ti še vedno zamahnil z roko in rekel, da se pač z to osebo ne ujameš in imata pač različne poglede?
Marsikdo je že poskusil pisati kot “DESI” in rezultat je bil, kakršen je bil. Vzdevek sam po sebi je bistveno premalo. Vsebina je tista, ki definira dinamiko foruma. Vsekakor imajo vsi ti zalezovalci, ki te zalezujejo, eno skupno lastnost in ta lastnost je, da so si izbrali tebe. Kaj je tvoja lekcija in kaj se je treba iz nje naučiti, je na tebi, da odkriješ. Vztrajanje v dramskem trikotniku te kljub vsem razkritjem ne bo odrešilo, saj se bo našel vedno znova nov “preganjalec”, ki te bo vedno znova potisnil v vlogo “žrtve”.
Pa kaj te briga slikca v avatarju? Eni imajo srčka, drugi deteljico, tretji psa, četrti mačko, peti spet nekaj drugega …. kaj a po tvoji logiki znajo rastline in živali pisati?
Ne, slikca v avatarju pač ne pomeni, kdo nekdo je, tako da NEHAJ!
DOLGOČASEN SI s svojo paranojo, kdo vse ti sledi in kdo vse se oglaša pod različnimi vzdevki. Tudi jaz se, sem že pisala v to temo, pa se mi zdajle pač ne da iskati, kak vzdevek sem imela in sem pač nekaj napisala za ime.
NOBENEGA ne zanima, ali je ali ni nekdo 2x registriran ali pa 3x ali pa nobenkrat. In tole s tem, da ti kar vsi sledimo, je zraslo v tvoji glavi. Seveda pa se s tvoje strani napadeni kdaj tudi oglasijo in oglasimo se tudi taki, ki te imamo poln kufer s tvojim smetenjem.
Sori, navadno nisem tako napadalna, ampak zdaj te res imamo poln kufer. Nehaj!
Če pa se ti zdi, da res vsi napadamo tebe, ki si oh in sploh pameten s svojimi zabelećbami in evidencami in kaj vem čim vse še, pa ti tole okolje res ne ustreza – izvoli, nihče ti ne drži pištole na čelo in te sili, da si tu. Še veliko je drugih forumov, kjer lahko pišeš, kar se ti zdi.
idesi, 14.12.2021 ob 09:18
Marsikdo je že poskusil pisati kot “DESI” in rezultat je bil, kakršen je bil. Vzdevek sam po sebi je bistveno premalo. Vsebina je tista, ki definira dinamiko foruma. Vsekakor imajo vsi ti zalezovalci, ki te zalezujejo, eno skupno lastnost in ta lastnost je, da so si izbrali tebe. Kaj je tvoja lekcija in kaj se je treba iz nje naučiti, je na tebi, da odkriješ. Vztrajanje v dramskem trikotniku te kljub vsem razkritjem ne bo odrešilo, saj se bo našel vedno znova nov “preganjalec”, ki te bo vedno znova potisnil v vlogo “žrtve”.
Ma kje ga vsi zalezujejo, to je zraslo v njegovi glavi!
Pač če te nekdo prca, ga ignoriraš in greš naprej. Ne pa odpiraš kup tem in v njih jočeš, kaj je nekdo napisal pod enim, pa pod drugim, pa pod tretjim nickom in seciraš in v vsej svoji vnemi niti ne opaziš, da ti piše več ljudi.
Za kokoši pač piše en. In ta en ni BTDT, MATJAZKO, pa kdorkoli še je, ampak je ta, ki ga lovi, njegov PSIHO SOVRAŽNIK in vsakega, ki se oglasi, enači s tem.
Pa Kokoši; do sedaj sem, če sem opazila tvoje paranoidne teme, vedno molčala, sicer prebrala a ne komentirala, zdaj pa te imam tudi jaz dovolj. Tudi tega, kako ti zasleduješ ljudi, jih provociraš, beležiš njihove odzive, vodiš evidenco in podobno – se ti ne zdi, da to ni normalno? Jaz sem prepričana, da res ni.
MATJAZKO, 13.12.2021 ob 21:11
Pozdravljen moj alter ego! 🙂 Sokoljemu očesu Kokoši ničesar ne uide, njega se ne da okrog prinesti. Sedaj, ko sva bila razkrinkana, se nima smisla sprenevedati in pretvarjati, da nisva ena in ista oseba ter da sva heteroseksualca. Haha :)))
Itak… :))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.