BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Emil756, 11.12.2021 ob 22:01
Jao!! Kokoši očitno je, da si nekoga ravnokar fajn zbodel. Saj se vidi, da vse to piše ista oseba.
Folk nima živlenja in jim forum predstavlja neko nadomestno resničnost.
Emil,
sicer pa sej ga vidiš MATJAZKOTA-BTDTja kako nori. Čisto sem, ga iz tira vrgel.
V živlenju nima uspeha, pa si je tu na forumu izdelal izmišljeno uspešno osebnost in z narejeno pametnim pisanjem nateguje zgube tu gor, da mu nasedajo kako je on veleuspešen podjetnik s firmami po svetu.
KER ON RABI VAS(!!!) DA VAM TO POVE.
Joj butli naivni, vas pa res vsak prenese naokoli. ???
Genij, 12.12.2021 ob 02:11
Ma daj no, 11.12.2021 ob 22:34
Kokoši, 11.12.2021 ob 18:38
????????
Uf kakšen napad, koliko srda, vidi se, da sem dregnil v osje gnezdo. ????
Prvo so se MA DEJ NO, DEJ NO MIR, JOJ NO DEJ v shizofreničnem napadu zagovorile, da so različna oseba. ? Zdaj pa še ta užaljen napad OD ENE SAME OSEBE (razn HOMERJA in BAMBOLA). No in se skrivna patologija foruma razkriva… Vsi, ki ste se spraševali o multivzdevkih na forumu, tu jo imate na pladnju.
Jaz vam pa rečem samo, tam kjer je dim je tudi ogenj… ?
Zamislite se malo.
Kssk shizofreničen napad in da smo se zagovorili, da smo razlicne osebe? Seveda smo razlicne osebe, jaz sem v tej temi pisala samo pod tem vzdevkom. Vedno v temi pisem pod istim vzdevkom, ki pa v razlicnih temah ni nujno, da je vedno isti. Bila sem nekoc tudi registrirana, pa se ob “prenovi” foruma nisem ponovno registrirala, starega vzdevka pa mi vec prepoznalo.
Kakšen paranoik si kokoši. To ni za vrjet. Vidiš kaj ti je napisala? Vsak na temu forumu dobro ve, da so a dej no, dej no mir, ah joj no dej no neh različne osebe. Vsi poznamo te uporabnice. In potem ti naj vrjamemo, da so btdt, ekscel,in Matjažko ista oseba. Ne bo šlo.
“Genij”
ha ha super si to napisu. Vsaj negdo, ki zna razmišljati.
In zdaj si uporabniki, ki me imajo za paranoičnega in neumnega, ker pravim, da sta BTDT in MATJAZKO isti osebi, si mislijo, da to pa ni ja nič čudnega, da se takoj po objavi teme oglasijo tri slavne uporabnice foruma, ki me ne prenašajo, in to so MA DEJ NO, DEJ NO MIR, AH JEJ NO in še tat, ki je ukradel vzdevek slavni MA DEJ NO in pisal sem, tako da se je reva morala odzvati v to temo. To je pa ja logično.
In zdaj si te uporabniki mislijo, kako zmešan je Kokoši, ima paranojo, ker to pa je ja jasno, da so vse to različne osebe!!! Ki pa imajo samo po naklučju isti vzdevek in po naključju so vse gor na forumu lih takrat, ko Kokoši plune čez določeno osebo, da se vse tri oglasijo. ???
CrazY FroG ?, 12.12.2021 ob 07:38
Kokoši je “tepec”, ker se sploh ukvarja z vami.
Hahaha, veš kaj, prav imaš. ? Ampak si ne morem pomagati, ker mam vedno na sebi eno tečno bolho, ki me grize. In sem vedno pripravljen na borbo, vrjetno je tako, da malo življenske izkušnje vplivajo na to.
nemogoče, 12.12.2021 ob 07:20
Samo kako to, da ste se v roku ene ure, z istim namenom oglasile kar štiri z skoraj identičnim nikom? Ste članice neke sekte? Sestre četvorčice?
Berem vse to in vidim, da ni druge kot, da vrjamem Kokoški. Če pogledam poste od Matjazkota mi je jasno, da je večino postov v tej temi napisal on.
Ja a ni očitno vse to?
Mene bolj zanima za kakšno psihološko motnjo se gre pri tej “NO NO NO NO” uporabnici.
Pa dejte temu zboljenemu kokošnjaku enega deca zrihtat, da ga dobro obdela, da ne bo tu gor sitnaril v nedogled.
Kaj res ni nobenega geja tu gor? Da vsiljivo zazeluzje BDTija pa excela pa Matjažkota?
Ti trije se en bodo spreobrnili v geje. So 100% hetero.
Toliko dedcev na monu pa noben gej? Nobena monklja ne pozna nobenega geja, da bi ga zrihtala avtorju?
Verjetno obstajajo tudi kaki gej spoznvani portali pa se mu tam najde enega, ki ga bo obdelal.
Vesel sem, da so se končno začeli oglašati uporabniki foruma, ki uporablajo logiko za razmišlanje.
A ste videli, kako je zdaj MATJAZKO-BTDT pohuljena podmukla podlasica spizdil v svojo luknjo. Tega namreč ni pričakoval. ?
Ker za psihopate, torej ljudi z osebnostno motnjo velja, da imajo občutek večvrednosti nad drugimi ljudmi in ko lažejo mislijo, da jim bojo drugi kar vrjeli pa čeprav slabo lažejo. Ker se enostavno imajo boljše od drugih. Tako, da to je zanj kot, da se ga bi polilo z ledeno vodo. ?
dajte mu zrihtat, 12.12.2021 ob 12:36
Pa dejte temu zboljenemu kokošnjaku enega deca zrihtat, da ga dobro obdela, da ne bo tu gor sitnaril v nedogled.
Kaj res ni nobenega geja tu gor? Da vsiljivo zazeluzje BDTija pa excela pa Matjažkota?
Ti trije se en bodo spreobrnili v geje. So 100% hetero.
Toliko dedcev na monu pa noben gej? Nobena monklja ne pozna nobenega geja, da bi ga zrihtala avtorju?
Verjetno obstajajo tudi kaki gej spoznvani portali pa se mu tam najde enega, ki ga bo obdelal.
Jaz mu tudi privoščim vse dobro. Mario Galunič bi ga lahko vzel s sabo kam po svetu v tople tropske kraje, da se posede na kokosova jajčka in izkusi okus temne čokolade ter preveri dejstvo, da je ljubezen bolečina, sploh če pozabijo pljunit na roke. :))
Ampak s preganjavico in zalezovanjem poročenih hetero moških po forumih, bi mu prej predlagal, da mu “podstrešje” prvo malo pogledajo in kak razrahljan vijak, ki mu manjka, bolj zategnejo. 😉
MATJAZKO, 12.12.2021 ob 13:34
Jaz mu tudi privoščim vse dobro. Mario Galunič bi ga lahko vzel s sabo kam po svetu v tople tropske kraje, da se posede na kokosova jajčka in izkusi okus temne čokolade ter preveri dejstvo, da je ljubezen bolečina, sploh če pozabijo pljunit na roke. :))
Ampak s preganjavico in zalezovanjem poročenih hetero moških po forumih, bi mu prej predlagal, da mu “podstrešje” prvo malo pogledajo in kak razrahljan vijak, ki mu manjka, bolj zategnejo. 😉
kr ne morm verjet da se strinjam z multinično kuro. če bi ti bil res čisti hetero ne bi imel sedaj na veliko pisal: sem HETERO,, ker bi ti bilo to čisto samoumevno in ne bi imel dodatne potrebe po dokazovanju. tko pa … mislim sj to ni nič tazga, če rad pogledaš za moškimi wink wink
kura je top, ti si bottom. viš lih za skupaj sta
Tudi to drži, da s svojim poudarjanjem heteroseksualne moškosti deluješ nesamozavesten. Se vidi, da je imel kar prav v temu, da je tvoj fetiš preoblačiti se v žensko. Se tudi jaz spominim tvoje fotografije, ki si jo imel ob niku.
A si imel rdeče našminkane ustnice? bruh:
Res misliš, da bi si gej želel gledati tebe v ženskem rdečem spodnjem perilu? Ne razumeš, da je gej! Njega zanimajo moški! Mene prav tako..
ne morm verjet, 12.12.2021 ob 13:38
kr ne morm verjet da se strinjam z multinično kuro. če bi ti bil res čisti hetero ne bi imel sedaj na veliko pisal: sem HETERO,, ker bi ti bilo to čisto samoumevno in ne bi imel dodatne potrebe po dokazovanju. tko pa … mislim sj to ni nič tazga, če rad pogledaš za moškimi wink wink
kura je top, ti si bottom. viš lih za skupaj sta
Histerična kura, kakor koli pogledaš, bolj si potreben, manj s(m)o moški hetero. Podobno pri hetero moških, bolj smo nažgani, tem bolj smo atraktivnejši ženskam. :)) Krasno zate, ga sploh ne rabiš čutit, zakaj bi trošil denar za alkohol, si že naravno dovolj munjen. Kakšna sreča! haha 🙂
Veselo žlajfanje na roke še naprej ali vtikanje česar koli v razne telesne odprtine, samo toliko pazi, da te ne zanese in pozabiš na vazelin! 😉
Dolčela, 12.12.2021 ob 15:15
Tudi to drži, da s svojim poudarjanjem heteroseksualne moškosti deluješ nesamozavesten. Se vidi, da je imel kar prav v temu, da je tvoj fetiš preoblačiti se v žensko. Se tudi jaz spominim tvoje fotografije, ki si jo imel ob niku.
A si imel rdeče našminkane ustnice? bruh:
Res misliš, da bi si gej želel gledati tebe v ženskem rdečem spodnjem perilu? Ne razumeš, da je gej! Njega zanimajo moški! Mene prav tako..
A to je tisti mulc, ki je mel črno belo fotko na kateri ima rdeče našminkane ustnice? Zdaj pa razumem kaj Kokoši želi povedati s temi razlagami glede tipov, ki se v ženske štimajo.
@matjazko daj se ti mal pomiri s tem sem hetero, hetero, hetero… Saj ti vrjamemo. Samo zakaj rabiš to tako poudarjati?
Ne dobiš ženske in rabiš ženske gatke oblečene in šminko, kot pomoč, da ti pride?
kokoška in piščanci, 12.12.2021 ob 21:45
Kokoška, kaj si mulitipla osebnost, da se v eni temi sam s sabo pogovarjaš z različnimi niki?
Ne nisem kokoš, :D! Samo kot ženski mi je bedno kar matjazko počne. To dokazovanje…Če bom še enkrat prebrala besedo hetero se mi bo utrgalo. Če bi se z mano tip tako pogovarjal bi pobegnila. Mislila bi si, da ima neke hude nerazrešene probleme sam s seboj. Sam tok
jaz pišem v vsaki, 12.12.2021 ob 22:53
Jaz pišem v vsaki temi pod drugim nikom pa kaj?
Kokoška pa v isti temi piše pod nešteto niki. Ker mu nihče drugi ne kima, si pač sami kima.
matjazko pacient pojdi še enkrat skozi temo in preberi vse poste, ki so napadalni do formaša, ki je avtor teme. Možno je, da boš končno dojel zakaj mu damo prav v temu, da vse poste pišeš ti.
Tip te je razkrinkal. Zdaj se pa jokaj, da smo vsi kokoši, ker se ne strinjamo s teboj. Briga me, če misliš, da sem Kokoši. Znano je, da ljudje radi kritizirajo pri drugih česar sami ne marajo videti pri sebi.
Kokoši, 11.12.2021 ob 11:50
Aha zdej sta se oglasili že DEJ NO MIR in MA DEJ NO, ki trdita, da sta dve različni osebi!!! ?
MA DEJ NO celo pravi, da je na začetku, te teme negdo drug uporabil njen vzdevek MA DEJ NO!?! ??
Na začetku teme pa se je oglasila AH JEJ NO! ?
Zdaj pa samo še čakam, da se bo oglasila DEJ NEHI NO! ?
Joj bebci, bebci ubogi vsi, ki spregledate te stvari in mislite, da sem jaz čuden in da si domišljam.
Bebci ubogi ???
Hudo. Naj ugibam, motnja razcepljene osebnosti mogoče? :/
Dolčela, 12.12.2021 ob 23:49
matjazko pacient pojdi še enkrat skozi temo in preberi vse poste, ki so napadalni do formaša, ki je avtor teme. Možno je, da boš končno dojel zakaj mu damo prav v temu, da vse poste pišeš ti.
Tip te je razkrinkal. Zdaj se pa jokaj, da smo vsi kokoši, ker se ne strinjamo s teboj. Briga me, če misliš, da sem Kokoši. Znano je, da ljudje radi kritizirajo pri drugih česar sami ne marajo videti pri sebi.
Daj nehaj kura užaloščena. Matjažko je rad flirtal. vendar ne z vsemi. Pol so pa te užaloščena lazile za njim in pisarile neumnosti kot ti sedaj.
Forum je zaprt za komentiranje.