Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

Kokoš,BDTD ni gej, na napačnega si se zalepil, ne šmirlga te.

Pa matajazko tudi ni gej.

Kok si tečen ti. No, sej ni presenetljivo. Stereotipi o vas obstajajo z razlogom.

Prilagam ti link. Razmisli o tem. https://en.wikipedia.org/wiki/Conversion_therapy

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 11.12.2021 ob 10:04

Zanima me, če je gdo tukaj gor dovolj inteligenten, da je ugotovil, da je pod vzdevkom BTDT isti manipulator kot pod vzdevkoma MATJAZKO in EXCELL?

Ki pa je na forumu tudi stalno prisoten pod naključnimi vzdevki, ki se jih izbere za odgovore. Takrat je tudi bolj žaljiv in manj uglajen, kot pod svojimi glavnimi vzdevki.

Ali ni ni nihče nikoli primerjal odgovorov teh treh uporabnikov? Ker če bi jih bi brez dvoma opazil, da se gre za isto specifično osebnost in koncept razmišlanja.

V zadnjih dneh ste vrjetno opazili, da se odpirajo teme o meni? To je zato ker sem kritiziral BTDT-ja(matjazkota). In vedno, ko ga kje pokritiziram že v roku ene ure odpre temo o meni. In to traja že mesece. Saj je tip 24 ur dnevno prisoten na forumu in ni veleuspešen podjetnik in nima treh firm v tujini, kot se je hvalil.

Kokoš, mokre sanje z alfa samci v trojčku s tabo? 🙂 Deluješ bolj giver kot taker, tako da bi te bilo treba na hard ….  s palico. :)))

Ne vem, če se ti bo tu izšlo s pobožnimi željami, da je vsaj moški vsaj malo biseksualca, ker kateri ni slep, zelo nazorno ločuje XX in XY kromosom. 🙂

A misliš tega matjažkota iz Trstenjakove, on je tam v službi, dela za SDS plačan je po objavljenih postih, tako da je vse res kar si napisal, jaz bi dodal, da ima 26 nickov, to je njihov sistem, da zgleda da je več privržencev cepljenja.

HOMER, 11.12.2021 ob 13:59

A misliš tega matjažkota iz Trstenjakove, on je tam v službi, dela za SDS plačan je po objavljenih postih, tako da je vse res kar si napisal, jaz bi dodal, da ima 26 nickov, to je njihov sistem, da zgleda da je več privržencev cepljenja.

drgač je pa matjažko tale drugi iz leve- tale buksel zavaljeni špeglar: (https://www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q)

na napačnega, 11.12.2021 ob 12:37

Kokoš,BDTD ni gej, na napačnega si se zalepil, ne šmirlga te.

Pa matajazko tudi ni gej.

Ampak izpuščaš njegovo glavno premiso, da je vsak moški malo biseksualca. Ne rabi dosti, da nas premami, samo kiklco si obleče, malo šminke in rdečo pentljo v lase, potem pa nas bo obnorel heteroseksualce, da si bomo štafetno palice podajali v vrsti. Hahah :))) Ko histerična sumičava poženščena baba je, ki samo čveka, čveka. Kurac pa tak gej, ki ni nič možat, da bi nas premamil heteroseksualce. haha 😀

Ejga, kokoško, napalil se je kar na tri tipe hkrati. Zdaj pa ne ve kako bi pritegnil njihovo pozornost.

Samo po mojem so vsi trije hetero.

Aja, meni pa kokoška deluje bolj kot taker, ne kot giver. Ženski nik pa to. Ženska pa rada nekaj dobi. Iz tega sklepam, da on tudi rad dobi :).

Samo po mojem se je napalil na napačne tipe. Bi moral pri Desperadodajki poskusit. On mi pa deluje iste sorte kot Kokoška. Samo nerodna reč bo, če sta oba takerja. Ko imata pa oba ženski nik.

Večina ljudi, ki komentira na tem forumu ni registriranih. In ker forum tehnično omogoča, da lahko vsak piše pod vsakim vzdevkom, je precej nesmiselno govoriti o tem, kdo ima več vzdevkov in kdo komu krade vzdevek. Ker realno ne moreš vedeti, kdo in koliko ljudi je/so za določenim vzdevkom ali več vzdevki.

Ker smo tukaj anonimni, kjer se ne poznamo, je najboljša debata, če operiraš z argumenti in s stvarmi, ki so preverljive. Če mene zanima kakšen je postopek za nakup hiše ali ustanovitve podjetja, mi informacija nekoga, ki se hvali s 5 hišami in 3 podjetji bolj malo pomaga. In tudi če se nekdo hvali s takšnim premoženjem, večina realnih ljudi ne bo trznila – saj ne more neodvisno preveriti ali je to res, prav tako ti te informacije v lastnem življenju en ku** pomagajo. In če se nekdo laže, saj se ne laže meni – laže sebi.

Pod črto, večino ljudi BK, kdo je za katerim nickom in kdo laže in kdo ne, ker 3/4 informacij, ki jih dobiš tukaj moraš jemati z rezervo. Iz tega vidika, se ne bom niti trudil pojasnevati (škoda mojega časa), kdo in kaj sem in kateri posti so moji – pravega excella in kateri niso. Tisti, ki je inteligenten ne bo delal analiz, ampak bo brezvezne informacije preskočil, uporabne bo pa neodvisno preveril.

Pa ti si koklja, da maš cajt preučevat forum, medtem ko na jajcih sediš. Tudi jaz nisem nihče od naštetih, se mi pa zdi, da bi lahko tale višek časa izkoristil bolj smiselno.

????????

Uf kakšen napad, koliko srda, vidi se, da sem dregnil v osje gnezdo. ????

Prvo so se MA DEJ NO, DEJ NO MIR, JOJ NO DEJ v shizofreničnem napadu zagovorile, da so različna oseba. ? Zdaj pa še ta užaljen napad OD ENE SAME OSEBE (razn HOMERJA in BAMBOLA). No in se skrivna patologija foruma razkriva… Vsi, ki ste se spraševali o multivzdevkih na forumu, tu jo imate na pladnju.

Jaz vam pa rečem samo, tam kjer je dim je tudi ogenj… ?

Zamislite se malo.

Kokoši, 11.12.2021 ob 18:38

????????

Uf kakšen napad, koliko srda, vidi se, da sem dregnil v osje gnezdo. ????

Prvo so se MA DEJ NO, DEJ NO MIR, JOJ NO DEJ v shizofreničnem napadu zagovorile, da so različna oseba. ? Zdaj pa še ta užaljen napad OD ENE SAME OSEBE (razn HOMERJA in BAMBOLA). No in se skrivna patologija foruma razkriva… Vsi, ki ste se spraševali o multivzdevkih na forumu, tu jo imate na pladnju.

Jaz vam pa rečem samo, tam kjer je dim je tudi ogenj… ?

Zamislite se malo.

Kokoš, ti si slep kot kura, vse kar najdeš v temi je črva. 🙂

HOMER, 11.12.2021 ob 14:01

drgač je pa matjažko tale drugi iz leve- tale buksel zavaljeni špeglar: (https://www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q)

“HOMER”, dobra je in zelo umesna je tvoja povezava MATJAZKOTA z nacizmom.

Ga vidiš kako joka, da je on pravi HETEROSEKSUALN moški? Pa sej glede na sliko stereotipne poženčene karikature, ki jo je včasih imel v avatarju tudi nisem nikoli dvomil v to!!! ?

Saj sem pisal o temu, kako je transvestizem domena heteroseksualnosti, ki je (tako kot homoseksualnost) abnormalni odklon od narave. Vedno se je gejom pripisovalo transvestizem a v resnici je to domena heteroseksualcev, saj so visoke petke, ličila, žensko spodnje perilo in oblekice njihov fetiš. Hetro moške so vedno ženske seksualno pritegnile s to nenaravno umetno ustvarjeno heteronormativno fetišistično obliko obnašanja. Pri fetišistih(moških) je pa mnogokrat tako, da jih ta fetiš pritegne na fetiš objektih (ja to vlogo je abnormalna hetero družba dala ženskam) pol pa pride do te točke, ko fetišist hoče fetiš sprobati še na sebi. Ker za svojo zadovoljitev ne potrebuje ženske, ker mu je postal sam fetiš dovolj. Tako kot incelom tipa MATJAZKO, ki ne dobijo ženske in ne seksajo.

Ali tako kot je bilo v primeru nacistov, ki niso imeli dostopa do žensk:

.https://youtu.be/jZkzmfUjpwA

Veliko je že bilo transeksualnih obdobij v zgodovini, zdaj pa z vso to LGBT+++ propagandno ideologijo 1000 novih spolov spet prihajamo v eno tako obdobje.

Pa lep pozdrav prijatelj… matjazko ?

hehe

Pa smo spet pri gejevskih temah.

Meni se zdi, da je tale kura čisto nesrečna, ker se BDT, Matjazko, Exell zanimajo za ženske, zanj pa ne.

Hudič je to, ko je tem tem tipčkov všeč vsaka ženska pa, čeprav je stara ali pa debela ali pa kaj vem kaka… vse ženske so jim bolj privlačne kot ubogi kokoška.

Še huje, tudi veliki, veliki večini ostalih moških so vse ženske bolj všeč kot tale kokoško.

Hudič, a ne, ko je dedcem bolj všeč še tako smotana ženska, kot pa pa kokoška z jajci.

pa smo spet pri, 11.12.2021 ob 20:00

Pa smo spet pri gejevskih temah.

Meni se zdi, da je tale kura čisto nesrečna, ker se BDT, Matjazko, Exell zanimajo za ženske, zanj pa ne.

Hudič je to, ko je tem tem tipčkov všeč vsaka ženska pa, čeprav je stara ali pa debela ali pa kaj vem kaka… vse ženske so jim bolj privlačne kot ubogi kokoška.

Še huje, tudi veliki, veliki večini ostalih moških so vse ženske bolj všeč kot tale kokoško.

Hudič, a ne, ko je dedcem bolj všeč še tako smotana ženska, kot pa pa kokoška z jajci.

Smo videli osebno sliko od MATJAZKOTA, na kateri se pači hujše od vsakega “pedra” (besedo “peder” sem dal v narekovaje ker nisem s tem mislil pedrov ampak, kliše in stereotip iz hollywoodskih filmov kakšni naj bi geji bili).

Poglej provokator mene ne zanimajo našminkani moški, v ženskem spodnjem perilu, najlonkah in visokih petkah. Kakršnih je, danes vedno več v dobi liberalne propagande z zahoda. In kakršni so bili nacisti v videu, ki sem ga objavil.

MENE ZANIMAJO MOŠKI!!! Pravi moški! In take si poiščem med neizkušenimi biseksualci, ki trdijo, da so hetero.

Fetišisti na žensko spodnje perilo in druge dodatke me odbijajo. Te stvari prepuščam vam heterom. In ne laskajte si s tem, da me pritegnete.

Ah kokosi, če bi Matjažko dal v avatar sliko žabe, bi si pa ti  njega predstavljal kot žabo. Močno ti dela domišljija.

Tale nick tu, xrobe lahko vsak koristi, kdorkoli. Ja, pa ne samo to, tudi registrirane nicke bi si lahko delili. Nekje sem zapisal, da bi skupni email imelo lahko več oseb.

Vseeno mi je.

Se pa spomnim, da so o filmu, ki ga je zgoraj prilepil HOMER (oziroma MATJAZKO saj je 80% sporočil v tej temi njegovih) v katerem ima deček Hitlerja za namišljenega prijatelja razpravljali v “Posebnih dodatkih” na HRT 3, ki so na sporedu vsako soboto. Danes pa na HRT 3 vrtijo tri filme, od katerih dva spadata med 100 najboljsih filmov vseh časov po izboru ameriških filmskih kritikov. Prvi se je ravnokar začel.

Jao!! Kokoši očitno je, da si nekoga ravnokar fajn zbodel. Saj se vidi, da vse to piše ista oseba.

Folk nima živlenja in jim forum predstavlja neko nadomestno resničnost.

Mah ja, res je. Že po načinu pisanja se vidi, da gre za isto osebo. ?

In zdaj hoče prikazati, kako nor in paranoičen sem jaz. Pa ali res ne zna vsaj malo spreminjati način pisanja, da bi bilo manj očitno, da vse to piše on?

Kdor še vedno ob temu ne dojame, da je res kar trdim je tako slep, da mu ni več pomoči. Samo največji bebec nebi znal razbrati te manipulacije.

Kssk shizofreničen napad in da smo se  zagovorili, da smo razlicne osebe? Seveda smo razlicne osebe, jaz sem v tej temi pisala samo pod tem vzdevkom. Vedno v temi pisem pod istim vzdevkom, ki pa v razlicnih temah ni nujno, da je vedno isti. Bila sem nekoc tudi registrirana, pa se ob “prenovi” foruma nisem ponovno registrirala, starega vzdevka pa mi vec prepoznalo.

Kokoš vsako temo “seksualizira” in spelje na gejevske tematike in spolnost, kot da je bistvo življenja, kdo s kom, kdaj kdo s kom, s katerim spolom itd. :))  Get a life ! 😉

Je pa ves čas za petami BTDT-ju, odkar je izvedel, da je podjetnik, kot je že pisal par postov nazaj, ker je navajen lagodnega, ležernega življenja, razvajanja, ki mu ga sponzorirajo starejši moški, pa ga tu toliko frustrira, ko vnemar poskuša izvabiti njegovo “biseksualnost”. 🙂

Kokoš, nič ne bo z usločenim križem in izpostavljanje riti nam heteroseksualnim moškim. Mogoče pa bi nam bila tvoja sestra bolj simpatična, mogoče celo mama, ker praviš da si po njej podedoval mladostniški videz, da jo vzamemo na smučanje s sabo?

Ma daj no, 11.12.2021 ob 22:34

Kssk shizofreničen napad in da smo se  zagovorili, da smo razlicne osebe? Seveda smo razlicne osebe, jaz sem v tej temi pisala samo pod tem vzdevkom. Vedno v temi pisem pod istim vzdevkom, ki pa v razlicnih temah ni nujno, da je vedno isti. Bila sem nekoc tudi registrirana, pa se ob “prenovi” foruma nisem ponovno registrirala, starega vzdevka pa mi vec prepoznalo.

Kakšen paranoik si kokoši. To ni za vrjet. Vidiš kaj ti je napisala? Vsak na temu forumu dobro ve, da so a dej no, dej no mir, ah joj no dej no neh različne osebe. Vsi poznamo te uporabnice. In potem ti naj vrjamemo, da so btdt, ekscel,in Matjažko ista oseba. Ne bo šlo.

Kokoši, 11.12.2021 ob 21:51

Se pa spomnim, da so o filmu, ki ga je zgoraj prilepil HOMER (oziroma MATJAZKO saj je 80% sporočil v tej temi njegovih) v katerem ima deček Hitlerja za namišljenega prijatelja razpravljali v “Posebnih dodatkih” na HRT 3, ki so na sporedu vsako soboto. Danes pa na HRT 3 vrtijo tri filme, od katerih dva spadata med 100 najboljsih filmov vseh časov po izboru ameriških filmskih kritikov. Prvi se je ravnokar začel.

Ogledala sem si prva dva filma in lahko napišem, da me je presenetilo. Nisem vedela, da v Hong Kongu snemajo tako dobre filme. Do zdaj sem poznala samo >bruce lee< borbene pretepaške filme.

Tretji program hrt ima vedno dobre filme. Rtv tudi včasih. Drugo ni za gledat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close