Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši ???????, 20.12.2021 ob 14:26

IDESI in “kva je resnica” saj se zavedata, da sem zgornje sporočilo napisal jaz? Tako kot sem ravnokar odprl temo KAKŠEN SE VAM ZDI IDESI in napisal vso to množico sporočil, ki so kritična do IDESIJA.

In saj se zavedata, da sem jaz uporabnik VAGABUND?

Ker če imata dve osebi, ki pišeta na ta forum ISTE in to tako nore in nerealne prebliske je možno samo eno, in to je da se gre za isto osebo.

Priznam in priznavam poraz, ja jaz sem VAGABUND.

Lahko, da se sicer motim, toda kolikor jaz poznam @Vagabund-a, gre za precej inteligentnega pisca, zato močno dvomim, da bi to mogel biti @kokoši.

iDESI952, 20.12.2021 ob 14:31

Lahko, da se sicer motim, toda kolikor jaz poznam @Vagabund-a, gre za precej inteligentnega pisca, zato močno dvomim, da bi to mogel biti @kokoši.

Idesi, škoda časa za prepire s “Kokoši”.

Mi je pa tale njegov zapis dal misliti marsikaj:

“ti budalo nagnusno lažnivo boš pa reklo, da nisi neko govno lažnivo, ki mi pod različnimi vzdevki nasprotuje in z različnimi vzdeki ustvarja občutek, da je več različnih oseb, ki me kritizirajo.

Že tisočkrat si omenilo mojo “bučo”, tisočkrat si napisalo “cel forum si zajebal”. Da drugim visi dol za moje pederstvo si napisala samo v teh dneh že tisočkrat ti kurba glupa, bedna in patetična. Tako kot si 1000 krat že zapisala vse, kar si napisala ravnokar v drugem odstavkom.

In vse kar narediš ne boš mogla prekriti, da se že eno leto odkar sem tu ukvarjaš z mano, ker si ti tista usrana bednica, ki nima živlenja! In to te boli, ker sem ti to že tolikokrat vrgel v obraz in zdaj mi ponavljaš vse moje besede, ki sem ti jih napisal nazaj. Mar res ne vidiš budalo, da cel čas pišeš ene in iste stvari in, da te samo največji butelj nebi mogel pogruntati, da si ista oseba ne glede na to koliko vzdevkov zamenjaš.”

Primerjava z ekscesnim izrazoslovjem in besedilnim vrstnim redom pokaže, da je “Kokoši” nihče drug kot – Darko.  Skoraj identični zapisi so pred časom prihajali izpod prstov tega uporabnika.  Njegovih besednih zvez, kadar ga seveda situacija naredi agresivnega, ni mogoče kopirati oz. oponašati.

Pusti ga pri miru, nima smisla.

Kokoši ???????, 19.12.2021 ob 22:50

Mater vola, 19.12.2021 ob 21:54

Kokoš, res si hudo bolan v bučo. Pojdi se zdravit. Pa ne zaradi pedrstva, tisto je neozdravljivo. Zaradi svojega psihičnega stanja, zato. Pokaži celo tole tvojo temo enemu psihiatru in ga vprašaj, kaj meni o vsem skupaj. Seveda mu povej tudi, da so vsi tisti vzdevki, ki ti pritrjujejo in so se “postavili na tvojo stran” kar ti sam. To redno počneš, pišeš pod več vzdevki, hvališ Kokoši in pljuvaš čez vse tiste, ki so se Kokoši zamerili. Kdor tega ne vidi, je res slep.

Cel forum si zje.bal s svojo obsedenostjo in psihično boleznijo. Pojdi k terapevtu, resno. Forum NI resnično življenje za običajne in normalne ljudi. Zate je. Pa daj si dopovedati, da večini forumašev dol visi za tvoje bolne obsesije, za pedre in hetero tipe, za tvoja nakladanja o Jugoslaviji ali Ameriki, o knjigah, o tvoji slovenščini… Sprijazni se, da si nepomemben, pa čeprav je težko. Ne imej se za najbolj  pametnega, zvitega, izkušenega, bistrega, ker je iz tvojih prispevkov razvidno, da nisi nič kaj takega, ampak si en ubogi, osamljeni tip brez polnega življenja.

“MATER VOLA”,

ti budalo nagnusno lažnivo boš pa reklo, da nisi neko govno lažnivo, ki mi pod različnimi vzdevki nasprotuje in z različnimi vzdeki ustvarja občutek, da je več različnih oseb, ki me kritizirajo.

Že tisočkrat si omenilo mojo “bučo”, tisočkrat si napisalo “cel forum si zajebal”. Da drugim visi dol za moje pederstvo si napisala samo v teh dneh že tisočkrat ti kurba glupa, bedna in patetična. Tako kot si 1000 krat že zapisala vse, kar si napisala ravnokar v drugem odstavkom.

In vse kar narediš ne boš mogla prekriti, da se že eno leto odkar sem tu ukvarjaš z mano, ker si ti tista usrana bednica, ki nima živlenja! In to te boli, ker sem ti to že tolikokrat vrgel v obraz in zdaj mi ponavljaš vse moje besede, ki sem ti jih napisal nazaj. Mar res ne vidiš budalo, da cel čas pišeš ene in iste stvari in, da te samo največji butelj nebi mogel pogruntati, da si ista oseba ne glede na to koliko vzdevkov zamenjaš.

A se sploh zavedaš kakšna patetična bednica si.

Kot sem ti ravnokar pred kratkim napisal, da forum ni dober kraj za zdravlenje frustracij pri motenih ljudi, kot si ti. ?

Aja pa še to. Vsi ki mi priterjujete a ste prebrali to? Vi ste vsi jaz!!! Vi živite le v moji nori buči. Mislite, da obstajate, a vendar ste le izrodki moje domišlije. ???

Ja to je ravnokar ugotovila, ta paranoična sfuzlanka. ?

Ti zmešani psihopat, prvič: NISEM ŽENSKA!

Drugič pa – da se ti ljubi. Glej kakšen izliv si imel na moje mnenje, ki je bilo podano dokaj korektno in v primerjavi s tvojim pisanjem naravnost super vljudno! Ti pa takoj začneš z nekimi prasicami in kurb***… Saj te je po drugi strani za  razumet, to je namreč vse, kar znaš. Včasih so geji veljali za fine, izobražene in kulturne, ampak ti si pa poden od podna, kot bi prilezel naravnost iz GREZNICE.

In ne, nikogar nisi premagal, nikogar nisi odgnal, v debatah ti ne zmaguješ, saj debatirati sploh nisi sposoben. Ti si pač najhujši gnoj od gnoja, primitivno teslo, polno dreka in z manjkom samozavesti, intelekta in izobrazbe. Nikogar ne preženeš, a veš. Ko odpreš gofljo, samo primitivni drek ven leti. Folku se samo ne da ukvarjati s tako izredno težkim idiottom najhujše vrste, to je vse. Ti imaš ves ljubi cajt na svetu, ljudje pa za idiottska prepucavanja nimajo cajta!

Zdaj pa kozlaj naprej, pa zganjaj svoje obsedeno psihopatijo naprej, nisi vreden, da te pes poščije, resno.

Tako pač Darko zmerja ženske, že videno.

Pod svojim nickom  pa ne upa napisati, da je gej?  Zanimivo.

Mater vola, 20.12.2021 ob 17:42

Ti zmešani psihopat, prvič: NISEM ŽENSKA!

Drugič pa – da se ti ljubi. Glej kakšen izliv si imel na moje mnenje, ki je bilo podano dokaj korektno in v primerjavi s tvojim pisanjem naravnost super vljudno! Ti pa takoj začneš z nekimi prasicami in kurb***… Saj te je po drugi strani za  razumet, to je namreč vse, kar znaš. Včasih so geji veljali za fine, izobražene in kulturne, ampak ti si pa poden od podna, kot bi prilezel naravnost iz GREZNICE.

In ne, nikogar nisi premagal, nikogar nisi odgnal, v debatah ti ne zmaguješ, saj debatirati sploh nisi sposoben. Ti si pač najhujši gnoj od gnoja, primitivno teslo, polno dreka in z manjkom samozavesti, intelekta in izobrazbe. Nikogar ne preženeš, a veš. Ko odpreš gofljo, samo primitivni drek ven leti. Folku se samo ne da ukvarjati s tako izredno težkim idiottom najhujše vrste, to je vse. Ti imaš ves ljubi cajt na svetu, ljudje pa za idiottska prepucavanja nimajo cajta!

Zdaj pa kozlaj naprej, pa zganjaj svoje obsedeno psihopatijo naprej, nisi vreden, da te pes poščije, resno.

Če bi ti meni v obraz rekel takšne stvari, kot si jih napisal kokoši bi ti gladko malo gobec razbil.

Misliš, da smo drugi formaši neumni al kaj? Da ne vemo, da ima tip prav? Veš kako vemo? Ker smo res že taužentkrat prebrali kar si zgoraj nasralo. Nas ne rabi on opozoriti na to, da opazimo.

A v reali tudi tako zalezuješ svoje žrtve? Daj da bi se name spravu, bi to obžaloval dolgo cajta pizdun.

Dobrodošli v Kokoškinem bolanem, osamljenem in odljudnem svetu stalne čuječnosti, kjer je vedno na preži pred zunanjimi sovražniki, ki nikoli ne spijo, zato vsa obtoževanja drugih niso zastonj, ker pač ne gre nikomur zaupati, sploh če je tvoje 2. ime sumičavost, pišeš se pa kura. 🙂

Zato nima nikoli notranjega miru zaradi občutka stalne napadenosti in iracionalne preganjavice, ko je že pika na koncu stavka lahko razlog za resen sum in indic na podtalno in skrito delovanje zarotnikov, ki se vsi obračajo proti njemu pod raznimi anonimnimi in registriranimi niki, ker mu hočejo škodovati! Tako mu nihče ne sme zameriti, da je noč prečul v analizi neštetih postov, pik in klicajev na koncu stavkov.

Ampak na srečo je vedno na preži in s svojim izbistrenim umom in sokoljim očesom ter izjemno sposobnostjo samorefleksije, ki je tako dobra, kot je bila pri Stalinu in Nixonu, vedno zasledi pretečo nevarnost, še preden ta udari, ker takrat bi bilo že prepozno. 🙂

Kakršnakoli podobnost med mano, Desirejem, Excelom, BDTjem in ostalimi NameIt  je zgolj naključna!! Pa ni, tudi dvojni klicaj ne stoji tam kar tako za hec! 🙂 🙂 🙂

Jaz pa kar verjamem, da je ta forum maslo enega pokvarjenega uma in morda par padalcev. Tako da daleč ld resnice niti ni Kokoši.

No no, 04.01.2022 ob 22:50

Jaz pa kar verjamem, da je ta forum maslo enega pokvarjenega uma in morda par padalcev. Tako da daleč ld resnice niti ni Kokoši.

Kot veteranka se strinjam in tu dajam priznanje kokoši. Vsaj dva sta gotovo ista oseba. To sta matjazko in btdt. Kokoši je tu zadel v polno. Zato pa je tudi sledil tak besen odziv.

Vidite matjazkota, ups se opravičujem, Matiasa kako je po 15 dneh šel obuditi to temo ven iz naftalina.

Ga grize, grize in mu ne da miru.

Sem trdno preprican, da je to isto sranje, samo drugo pakovanje. Drugi nick name. To ni nihce drugi kot en moderator, ki uporablja razlicne vzdevke.

…, 04.01.2022 ob 23:21

Sem trdno preprican, da je to isto sranje, samo drugo pakovanje. Drugi nick name. To ni nihce drugi kot en moderator, ki uporablja razlicne vzdevke.

Saj Kokoši je napisal za tega matjažkota, da visi 24h x 7 na forumu. Zdaj vidim, da je to res. Ravnokar je kokoš objavil še en svoj spis o Matjažkotu v temi o Znaš tko in njegovih levih. In že čez par minut gre užaljeni Matjažko to staro temo gor dvignit.

Mislim.., da komentar ni potreben.

, da ista oseba, ki žali in napada Kokoši maltretira tudi Darvinovga Darkota?

A ta debata še vedno traja? Aja, Matjazko je spet dvignil temo. A zdaj je Matias? Ja bogi no. Mu še vedno vse to leži na duši.

Matias ti se kar spucaj.

Meni so super te prepiri, ker to pomeni, da je vsaj živahno na forumu.

Trikrat kikiriki za Kokoši. Daj jih! ; )

matias, 04.01.2022 ob 22:40

Dobrodošli v Kokoškinem bolanem, osamljenem in odljudnem svetu stalne čuječnosti, kjer je vedno na preži pred zunanjimi sovražniki, ki nikoli ne spijo, zato vsa obtoževanja drugih niso zastonj, ker pač ne gre nikomur zaupati, sploh če je tvoje 2. ime sumičavost, pišeš se pa kura. 🙂

Zato nima nikoli notranjega miru zaradi občutka stalne napadenosti in iracionalne preganjavice, ko je že pika na koncu stavka lahko razlog za resen sum in indic na podtalno in skrito delovanje zarotnikov, ki se vsi obračajo proti njemu pod raznimi anonimnimi in registriranimi niki, ker mu hočejo škodovati! Tako mu nihče ne sme zameriti, da je noč prečul v analizi neštetih postov, pik in klicajev na koncu stavkov.

Ampak na srečo je vedno na preži in s svojim izbistrenim umom in sokoljim očesom ter izjemno sposobnostjo samorefleksije, ki je tako dobra, kot je bila pri Stalinu in Nixonu, vedno zasledi pretečo nevarnost, še preden ta udari, ker takrat bi bilo že prepozno. 🙂

Kakršnakoli podobnost med mano, Desirejem, Excelom, BDTjem in ostalimi NameIt  je zgolj naključna!! Pa ni, tudi dvojni klicaj ne stoji tam kar tako za hec! 🙂 🙂 🙂

“MATIAS(matjazko)“,

A boli? Še vedno ne moreš preboleti?

A se ti zavedaš, da se sramotiš? Da se vedno bolj smešiš?

Poglej kako intelektualno si pisal včasih, kot kakšen doktor si stresal dejstva iz rokava (čeprav je bilo vse le napiflano prazno pametovanje, včasih še celo brez logične povezave), zdaj pa si tako nizko padel.

Pa kakšni moji sovražniki in, da se napadenega počutim. To bi se kvečjemu ti moral tako počutiti. Kaj a nisi bral sporočil v tej in drugih temah? ?

Preberi samo 7 zadnjih sporočil, ki sledijo tvojemu včeraj.

EJ TI, LJUDJE TE IMAJO ZA KRETENA❗

Ponižuješ se človek…

A veš, ti kura, da si ultra dolgočasen.

In tvoje prepričanje, kako prepoznavaš ljudi, je zgreseno. Smo videli na primeru Desideriusa in iDesija, da si ugotovil, da sta dve različni osebi, on sam (ja, sam!!!) pa je pred časom povedal, da je to njegov nov nick, ker je zaprosil za izbris starega.

Kaj a hočeš, da odprem temo o temu in javno priznam svojo napako?

🙂 Če se počutiš provociran, je baje najboljše za pomiritev in hlajenje živcev, da pod 5-imi niki v roku ene ure odpišeš nazaj.

Paranoia_9063a9_654591.jpg (566×578)

Ej a si ti jaz? ?

Paranoik Matias/matjazko pravi, da si.

Ali obstajaš samo v moji glavi?

Ali sem jaz to nezavedno napisal in prebral in si mislil, da je od druge osebe? ?

Pazi se!

Boo, Memes, and Monkey: PARANOIA
 because we all know that the flying monkeys are coming to get us
 Funny Demotivational Posters.com
BOO!

No no

………………………

………………………

Ej a si ti jaz? ?

Paranoik Matias/matjazko pravi, da si.

Ali obstajaš samo v moji glavi?

Ali sem jaz to nezavedno napisal in prebral in si mislil, da je od druge osebe? ?

In ostali, ali sploh obstajate? Očitno ne, očitno sem jaz vse to napisal. ?

Toliko o temu kdo je paranoik. ?

Kokoš, prihajamo pote! Preveri, če si 2x zaklenil vrata i nda so protivlomna! Ne imej vklopljenih električnih naprav, pred IR ni nihče varen. Pozabil si, da na internetu puščaš kup elektronskih sledov s svojo staro verzijo ranljivega brskalnika. Upam, da nisi bil preveč naiven in nepreviden, tako da dostopaš do MON foruma izključno iz javnih prostorov ali pa doma preko VPN-ja!!!?? Ker če ne, ker če ne, se lahko …

Sedaj te imamo na piki, ker si brezglavo izzval pomembne ljudi, o katerih se ti še sanja ne, kdo je na drugi strani in s kom imaš opravka. Naj ti povem, da je tvoj sum opravičen,  vse je res  in še več, Desire dela za nemško notranje ministrstvo na področju informatike, tako da lahko v šivankini konici skrije spy cam:

DQWSrZqWAAIS7Vv (500×495)

Svetujem ti, da si skrajno previden, jaz na tvojem mestu ne bi zaupal nikomur, ne pozabi spustiti žaluzij! Opazujemo te!!!

MATIASmatjazko,

Dobro, ampak zdej ti pa že na otročje vleče ?

A veš v čem jaz uživam❓ V temu koliko pozornosti mi daješ. Koliko se ukvarjaš z mano. Hehehe ?

Mislil si da si pameten in ko sem normalno debatiral s teboj in nisi bil kos mojim argumentom si ratal nesramen, vzvišen, posmehljiv in žaljiv. In si se še vedno imel za najpametnejšega, ker če nisi komu kos v debatah ga boš pa pač ponižal.

In poglej se zdaj tip❗❗❗

Lej kaj počneš, kako se smešiš. Kmalu boš že začel pisati daljša sporočila kot jaz. Spravil sem te s tira. ?

Sem ti že na začetku rekel, da se ne zajebavi z mano.

A Matias je bivši Matjazko? Kaj se z njim dogaja?

Zaskrbljena952, 06.01.2022 ob 08:13

A Matias je bivši Matjazko? Kaj se z njim dogaja?

Ma saj vidiš, besede niso potrebne. Vse kar je gradil pod svojim vzdevkom (podobo razgledanega, intelektualnega človeka) je porušil. To kar pa zdaj vidiš pa je v resnici on. Tak debil je kot se je zdaj pokazal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close