BTDT, matjazko in Excell so ista oseba. Multivzdevek.
Zanima me, če je gdo tukaj gor dovolj inteligenten, da je ugotovil, da je pod vzdevkom BTDT isti manipulator kot pod vzdevkoma MATJAZKO in EXCELL?
Ki pa je na forumu tudi stalno prisoten pod naključnimi vzdevki, ki se jih izbere za odgovore. Takrat je tudi bolj žaljiv in manj uglajen, kot pod svojimi glavnimi vzdevki.
Ali ni ni nihče nikoli primerjal odgovorov teh treh uporabnikov? Ker če bi jih bi brez dvoma opazil, da se gre za isto specifično osebnost in koncept razmišlanja.
V zadnjih dneh ste vrjetno opazili, da se odpirajo teme o meni? To je zato ker sem kritiziral BTDT-ja(matjazkota). In vedno, ko ga kje pokritiziram že v roku ene ure odpre temo o meni. In to traja že mesece. Saj je tip 24 ur dnevno prisoten na forumu in ni veleuspešen podjetnik in nima treh firm v tujini, kot se je hvalil.
P. S. : Dodajam samo to, da lahko zatrdim, da BTDT piše pod vzdevkom EXCELL zadnje mesece. Ne morem pa to zatrditi za stare zapise od EXCELLA saj jih nisem preučil.
Pojavilo se je že mnenje, da pod vzdevkom EXCELL ni ista oseba kot je bila včasih prisotna na forumu in, da je sociopat BTDT ukradel ta vzdevek.
Samo tega ne morem komentirati, ker nisem preučil starih EXCELLOVIH zapisov.
ah jej no, 11.12.2021 ob 10:10
Jao, koga briga kdo je kdo?
Forum je anonimen. TOrej lahko vsakič z drugim nikom pišeš pa kaj?
Briga me, če ima nekdo 100 nikov. Se ne obremnjujjem kdo je kdo.
Edino zate vem, da poserješ vsako temo z gejevskimi forami.
No bralci poglejte si zgorjne sporočilo pod vzdevkom AH JEJ NO!!!
Niste opazili vedno istega vzorca vzdevkov??? V stilu AH JEJ NO, DEJ NO MIR, DEJ NEHI NO, JOJ NO, AH NE NO, JOJ DEJ NO, Kate na ja.
Oseba, ki je obsesivno 24 ur na dan prisotna na forumu in se tako kot zdajle oglasi že isto sekundo ko jo umeniš.
ZAMISLITE SE MALO NAD TEM.
Oseba, ki je izredno vulgarna in žali in iziva. Antisocialna motena oseba polna srda, za kakršno ste lahko srečni, da je ne srečate v realnem živlenju.
Kokoši, 11.12.2021 ob 10:33
Bolana si ti, ki 24 ur na dan visiš na forumu in niti spat ne greš. Tipa si najd. Sam nisi dovolj sposobna zato.
Tudi jaz kdaj uporabim kak bedast vzdevek, pa zato še nisem BTDT, Excell, Matjažko ali kdo podoben.
Pa na misel mi ne pride tako seciranje postov, kot ga delaš ti.
Dolgočasen si s to svojo preganjavico.
Ma daj no, 11.12.2021 ob 11:05
Tudi jaz kdaj uporabim kak bedast vzdevek, pa zato še nisem BTDT, Excell, Matjažko ali kdo podoben.
Pa na misel mi ne pride tako seciranje postov, kot ga delaš ti.
Dolgočasen si s to svojo preganjavico.
Sej nisem rekel, da si ena od njih. ?
Vem kdo si!
In točno vem kaj moram napisati, da se že čez eno sekundo oglasiš.
Kokoši, 11.12.2021 ob 11:11
Sej nisem rekel, da si ena od njih. ?
Vem kdo si!
In točno vem kaj moram napisati, da se že čez eno sekundo oglasiš.
Niti slucajno ne ves, kdo sem.
Naj ti pomagam s tem, da ce opazim temo, kjer si dolgocasen, ti to povem, kjer pa pišes kaj zanimivega in se strinjam s tabo, te podprem.
To je tema ranga preskoči. Ampak ker si očitno obsedena poznavalka navedenih staroselcev, bi rekla, da si tudi ti samo nekdo, ki po potrebi menja nick. Napiši, če te že žuli, kdo je kdo in kdo komu podoben in pod kakim vzdevkom kdo piše, kdo si ti bila ali si še vzporedno. Ne vem, kdo in kaj ti replicira, niti me ne zanima, zaradi mene bi lahko bili vsi Anonimni 3427, ampak tvoj nick sem zasledila komaj nekajkrat v zadnjem času, tako da ne pametuj o teh, ki so na forumu že dolgo.
Kokoši, 11.12.2021 ob 10:04
Zanima me, če je gdo tukaj gor dovolj inteligenten, da je ugotovil, da je pod vzdevkom BTDT isti manipulator kot pod vzdevkoma MATJAZKO in EXCELL?
Ki pa je na forumu tudi stalno prisoten pod naključnimi vzdevki, ki se jih izbere za odgovore. Takrat je tudi bolj žaljiv in manj uglajen, kot pod svojimi glavnimi vzdevki.
Ali ni ni nihče nikoli primerjal odgovorov teh treh uporabnikov? Ker če bi jih bi brez dvoma opazil, da se gre za isto specifično osebnost in koncept razmišlanja.
V zadnjih dneh ste vrjetno opazili, da se odpirajo teme o meni? To je zato ker sem kritiziral BTDT-ja(matjazkota). In vedno, ko ga kje pokritiziram že v roku ene ure odpre temo o meni. In to traja že mesece. Saj je tip 24 ur dnevno prisoten na forumu in ni veleuspešen podjetnik in nima treh firm v tujini, kot se je hvalil.
Mater, si dosadan že s to svojo obsedenostjo in zalezovanjem tebi sumljivih ljudi. Vsak, ki se ne strinja s tabo, ni kar tvoj sovražnik, no. Tole tvoje sekiranje res meji na obsedenost, če že ni.
Dej mal miru pa skuliraj se.
P.S. Pa malo se precenjuješ. V bistvu večine ljudi tukaj gor tvoj lajf sploh ne zanima, še manj pa ljudje, ki naj bi ti težili.
P.S. 2 In nisem BDTD, niti excel, niti ena ob bab, ki te nadlegujejo…
Preskoči, 11.12.2021 ob 11:22
To je tema ranga preskoči. Ampak ker si očitno obsedena poznavalka navedenih staroselcev, bi rekla, da si tudi ti samo nekdo, ki po potrebi menja nick. Napiši, če te že žuli, kdo je kdo in kdo komu podoben in pod kakim vzdevkom kdo piše, kdo si ti bila ali si še vzporedno. Ne vem, kdo in kaj ti replicira, niti me ne zanima, zaradi mene bi lahko bili vsi Anonimni 3427, ampak tvoj nick sem zasledila komaj nekajkrat v zadnjem času, tako da ne pametuj o teh, ki so na forumu že dolgo.
“Preskoči”,
hočeš reči o teh, ki so na forumi že dolgo in sem si z njimi napisal za 1000 strani sporočil, torej toliko besed, ki si jih ti v živlenju neboš izmenjala z njimi!
No tu je moja kredibilnost, da lahko pišem o temu čemer pišem.
Potem je pa še druga stvar. In sicer ta, da te nekdo napada kot Anonimno nakar se zmede in se zmoti in ti odgovori prijavljen pod svojim vzdevkom. No tukaj pa potem ni več dvoma za špekulacije. In oni so se izdali na različne načine že mnogokrat.
U, jebenti, vidim, da je tale moj slučajno izbrani vzdevek tudi na črni lusti sumljivih!???? Si moram izbrati kakšnega manj sumljivega. Kokoši, veliko ljudi menjava imena na anonimnem forumu. Ponavadi pišem vedno z drugačnim vzdevkom in redko uporabim en in isti vzdevek, tokrat sem ga namenoma.
Potem, ko preberem vso temo vidim, da je ta vzdevek na tvoji črni listi. A ti resno delaš sezname uporabnikov in kaj kdo piše??? Pa to potem preučuješ? A res misliš, da je to zdravo?
Kakorkoli že, skuliraj se, ti bo samo koristilo in nič škodilo.
Dej no mir, 11.12.2021 ob 11:28
Mater, si dosadan že s to svojo obsedenostjo in zalezovanjem tebi sumljivih ljudi. Vsak, ki se ne strinja s tabo, ni kar tvoj sovražnik, no. Tole tvoje sekiranje res meji na obsedenost, če že ni.
Dej mal miru pa skuliraj se.
P.S. Pa malo se precenjuješ. V bistvu večine ljudi tukaj gor tvoj lajf sploh ne zanima, še manj pa ljudje, ki naj bi ti težili.
P.S. 2 In nisem BDTD, niti excel, niti ena ob bab, ki te nadlegujejo…
DEJ NO MIR,
pa saj vem, da nisi BTDT! ???
Pa sej sem zgoraj napisal, da vem, da nisi!!!
Aha zdej sta se oglasili že DEJ NO MIR in MA DEJ NO, ki trdita, da sta dve različni osebi!!! ?
MA DEJ NO celo pravi, da je na začetku, te teme negdo drug uporabil njen vzdevek MA DEJ NO!?! ??
Na začetku teme pa se je oglasila AH JEJ NO! ?
Zdaj pa samo še čakam, da se bo oglasila DEJ NEHI NO! ?
Joj bebci, bebci ubogi vsi, ki spregledate te stvari in mislite, da sem jaz čuden in da si domišljam.
Bebci ubogi ???
Forum je zaprt za komentiranje.